Vier tips voor de eerste keer cannabis roken

Vier tips voor de eerste keer cannabis roken

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het roken van cannabis is iets wat veel mensen in hun leven hebben gedaan of gedaan willen hebben. Vaak gebeurt dit voor het eerst dan ook op iets van een feestje, en heb je weinig tijd om je echt te verdiepen in hoe je het juist moet doen. En dat is best jammer, want veel mensen doen het de eerste keer niet goed. Terwijl juist, als je het goed doet, de eerste keren het beste zijn! Maak van jouw eerste ervaring met cannabis de beste ervaring met de volgende tips.

1: Doe het rustig aan

Als je met mensen rookt die het vaker gedaan hebben, is er een kans dat zij een stuk sneller toe zijn aan een volgende trek dan jij. Wellicht zegt je gevoel dat je met ze mee moet doen, maar doe het rustig aan en doe alleen dat wat goed voelt. Je wil tenslotte zo veel mogelijk genieten van het moment en wanneer je het gaat haasten, wordt het er niet beter op. Neem even rust na elk trekje en ga pas weer terug als je je helemaal goed voelt.

2: Wees ontspannen en op je gemak

Het is bij het roken van cannabis belangrijk dat je ontspannen bent en je volledig op je gemak bent. Ben je dit namelijk niet, dan kan het ervoor zorgen dat je je alleen maar slechter gaat voelen door de effecten van de cannabis. Zorg ervoor dat je in een omgeving bent die je kent met mensen die je vertrouwt.

3: Doe niks waar je je niet comfortabel bij voelt

Vaak is de eerste keer roken van cannabis een spontaan besluit. Dat kan ervoor zorgen dat je, door groepsdruk, dingen doet die je normaal niet zou doen. Of dit nou het roken van cannabis zelf is of dingen die hierop volgen, doe alleen wat goed voelt en wat je normaal gesproken ook zou doen. Laat mensen je niet overhalen tot dingen waar je je ongemakkelijk bij voelt.

4: Probeer het eens anders

De meest voorkomende manier om cannabis te roken, is via een joint. Maar je kan het nog op veel meer manieren doen. Probeer het bijvoorbeeld eens via een waterpijp of vaporizer. Of neem jouw Haze wiet van https://www.royalqueenseeds.nl/ en rook het door middel van een bowl. Hiermee kun je veel beter doseren, en zo kun je op jouw eigen tempo kennismaken met het roken van cannabis. Wel kost dit wat meer oefening, maar als je het eenmaal door hebt wil je waarschijnlijk niet meer terug.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous SCAM Blootgesteld: Uit gegevens blijkt dat "het aantal sterfgevallen door COVID-19 niet alarmerend is", aldus analist Johns Hopkins
Next Deze dokter weigert nog langer vaccinaties te verstrekken ‘omdat ze autisme veroorzaken’

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Vermindering van burn-out en stress symptomen met rhodiola

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Nestle voert tests uit na het vinden van hoge niveaus van gevaarlijke onkruidverdelger in koffiebonen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Vrouw (28) met kanker negeert advies van haar dokter. Lees hier hoe ze is genezen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat