Facebook verbiedt anti-vaccin “samenzweringstheorieën” precies nu de introductie en uitrol in de VS begint

Facebook verbiedt anti-vaccin “samenzweringstheorieën” precies nu de introductie en uitrol in de VS begint

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het was waarschijnlijk onvermijdelijk.

Precies op tijd voor de introductie van het vaccin in de VS komende week (zoals Moderna CEO Stephane Bancel zei, de inventaris is al op vrachtwagens geladen en zal onderweg zijn naar bestemmingen in het hele land zodra de FDA groen licht geeft) Facebook zei donderdag dat het “zijn beleid rond het coronavirus bijwerkt door valse beweringen over aankomende vaccins te verwijderen”.

De socialemediagigant zei dat het zal volgen op verkeerde informatie die door volksgezondheidsexperts op zowel Facebook als Instagram is ontkracht.

“Dit kunnen valse beweringen zijn over de veiligheid, werkzaamheid, ingrediënten of bijwerkingen van de vaccins. We zullen bijvoorbeeld valse beweringen verwijderen dat COVID-19-vaccins microchips bevatten, of iets anders dat niet op de officiële ingrediëntenlijst staat ”, zei Facebook in zijn aankondiging.

Het bedrijf voegde eraan toe dat het ook complottheorieën over Covid-19-vaccins zal verwijderen waarvan we vandaag weten dat ze onjuist zijn, zoals dat specifieke populaties gedwongen worden om het vaccin tegen hun wil te testen.

“Omdat het vroeg is en de feiten over COVID-19-vaccins zullen blijven evolueren, zullen we regelmatig de claims bijwerken die we verwijderen op basis van advies van volksgezondheidsautoriteiten naarmate ze meer te weten komen”, voegde Facebook eraan toe, maar zei ook dat het “niet mogelijk zou zijn om dit beleid van de ene op de andere dag af te dwingen. ”

Eerder verwijderde Facebook verkeerde informatie over Covid-19 die zou kunnen bijdragen aan “dreigende fysieke schade”. Dat omvatte valse claims of genezingen over de ziekte, dat het coronavirus wordt veroorzaakt door 5G, of dat het niet bestaat.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Volgens de Independent zei PA News Agency-redacteur Tom Phillips dat sociale-mediabedrijven meer zouden moeten doen om verkeerde informatie te bestrijden, maar ze moeten ook uiterst voorzichtig zijn om niet te ver te gaan en het publieke debat de kop in te drukken.

We hebben gezien dat veel internetplatforms strengere maatregelen nemen tegen verkeerde informatie over vaccins en ik denk dat dat de juiste aanpak is. Kunnen sommigen van hen verder gaan? Ja, mogelijk.

Maar tegelijkertijd is het belangrijk om het belang van vrijheid van meningsuiting te onthouden. Het is niet onwettig om vragen of zorgen te hebben over het vaccin en het is belangrijk dat we niet alleen reageren door te proberen die vragen te onderdrukken. We stellen mensen in staat om de vragen te stellen, antwoorden van goede kwaliteit te krijgen en een beslissing te nemen op basis van informatie van goede kwaliteit.

Een team van analisten bij Goldman Sachs wees er een paar dagen geleden op dat het vertrouwen van het publiek in COVID-19-vaccins de afgelopen weken is toegenomen, nu de FDA dichter bij de goedkeuring van de eerste experimentele vaccins van Moderna en Pfizer is gekomen.

gmx9

Of dat is tenminste wat ‘opiniepeilingen’ weerspiegelen, zoals dr. Anthony Fauci en anderen herhaaldelijk waarschuwen dat het versterken van de ‘geloofwaardigheid’ van vaccins door zo ‘transparant’ mogelijk te zijn van het allergrootste belang is.

Nu Team Biden op het punt staat het Witte Huis binnen te stappen, doet Zuckerberg wat er moet gebeuren om zijn democratische critici te verzachten.

Bronnen: Zero Hedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Gezondheidsfunctionarissen willen verplichte vaccins voor "anti-masker dragers" en ze publiekelijk aan de schandpaal nagelen!
Next De Verenigde Naties erkennen officieel cannabis als medicijn in historische stemming

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Je kunt op veel manieren gehoorschade oplopen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Vette Lever Verschijnt Niet in Scans Tot Het Te Laat is. Hier Zijn 7 Vroege Waarschuwingssignalen Om Het Uit Te Zoeken..

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Waarschuwing: immuniteitspaspoort technologie krijgt grip en roept ernstige ethische bezwaren op

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat