Zijn gezichtsmaskers niet effectief en gevaarlijk?

Zijn gezichtsmaskers niet effectief en gevaarlijk?

Luister naar dit artikel

Zijn gezichtsmaskers niet effectief en gevaarlijk?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Op dit punt lijkt het erop dat iedereen die in staat is om te begrijpen dat gezichtsmaskers fysiek niet in staat zijn om iemand te beschermen tegen SARS-CoV-2-infectie, dit al heeft gedaan. De experts, de instanties zoals de WHO, de maskerfabrikanten zelf – hebben ons allemaal hetzelfde verteld (zelfs als ze er later op terugkwamen).

Maar hier zijn we dan – maskeer mandaten die in het grootste deel van de wereld volledig van kracht zijn, met tirannieke gevolgen voor degenen die zich niet aan de regels houden. En niet alleen zijn de maskers niet effectief, er zijn ook steeds meer aanwijzingen dat ze daadwerkelijk schadelijk zijn. De mensheid bevindt zich momenteel in een toestand waarin onze leiders ons dwingen onszelf en onze families schade toe te brengen (nauwelijks iets nieuws) of met onredelijke gevolgen te maken krijgen.

Degenen die in staat zijn tot onafhankelijk denken, erkennen de situatie voor wat het is, terwijl degenen met een autoritaire neiging, of degenen die simpelweg de cognitieve dissonantie niet aankunnen die betrokken is bij het besef dat onze ‘leiders’ alles zouden doen wat tegen onze belangen in zou gaan, hieraan blijven voldoen. en krijsen naar degenen die dat niet doen. Het is een puinhoop van enorme proporties op meerdere niveaus.

Ga met ons mee in deze aflevering van Objective: Health terwijl we ons opnieuw verdiepen in het onderwerp maskers.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Covid-19-onderzoek naar werkzaamheid van maskers afgewezen door tijdschriften omdat niemand 'dapper' genoeg is om resultaten te publiceren - Deense onderzoekers
Next Denk je nog steeds dat 5G onschadelijk is? Scientific American geeft waarschuwingen af over de bevestigde en ONBEKENDE GEVAREN van 5G-technologie

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Tien manieren om je hart gezond te houden

Luister naar dit artikel ‘Je bent wat je eet’ luidt een bekend gezegde. Je gezondheid wordt onder meer bepaald door wat je eet. Iedereen weet dat fastfood slecht is. Niet

Overig

Dr. Stella Immanuel vertelt over hoe ziekenhuizen hydroxychloroquine en ivermectine negeren als effectieve behandelingen voor COVID-19

Luister naar dit artikel In de meest recente aflevering van Gezondheid met Dr. Stella Immanuel op Brighteon.TV, bespreekt Dr. Stella Immanuel hoe het coronavirus de natie treft omdat ziekenhuizen de

Overig

Hoe u weet dat u een sinusinfectie heeft en geen verkoudheid

Luister naar dit artikel Sinusitis, d.w.z. sinusinfectie is een veel voorkomende infectie van de bovenste luchtwegen die jaarlijks miljoenen mensen treft. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift