81% van de vrijwilligers in de klinische proef lijdt aan reacties op het COVID-19-vaccin van CanSino Biologics

81% van de vrijwilligers in de klinische proef lijdt aan reacties op het COVID-19-vaccin van CanSino Biologics

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

COVID-19-vaccins worden nu al enkele maanden geproduceerd en in verschillende landen lopen klinische proeven. Een experimenteel vaccin dat werd ontwikkeld door CanSino Biologics, Inc. uit Tianjin, China, heeft fase 1 van klinische proeven bij mensen voor COVID-19-vaccin (adenovirus type-5 Ad5-nCoV) voltooid en er waren 108 vrijwilligers bij betrokken, variërend in leeftijd van 45-60 jaar jaar oud.

Deelnemers kregen verschillende doseringsniveaus, van laag tot hoog. 87 (of 81%) van de 108 deelnemers ondervonden binnen zeven dagen na ontvangst van de vaccinatie ten minste één bijwerking. Van de 87 die reacties hadden, zaten er 30 in de lage dosisgroep, 30 in de middelste dosisgroep en 27 in de hoge dosisgroep. Over het algemeen hadden 10 van de deelnemers (iets minder dan 10%) bijwerkingen van graad 3, de meesten waren in de groep met hoge doses.

Volgens onderzoekers die het onderzoek uitvoeren naar de fase 1 klinische proef voor het Ad5-nCoV-vaccin:

De meest voorkomende bijwerking op de injectieplaats was pijn, die werd gemeld bij 58 (54%) ontvangers van het vaccin. Pijn werd gemeld bij 17 (47%) deelnemers in de lage dosisgroep, 20 (56%) deelnemers in de middelste dosisgroep en 21 (58%) deelnemers in de hoge dosisgroep. De meest voorkomende systematische bijwerkingen in het algemeen waren koorts (50 [46%]), vermoeidheid (47 [44%]), hoofdpijn (42 [39%]) en spierpijn (18 [17%]). Koorts werd gemeld bij 15 (42%) deelnemers in de lage dosisgroep, 15 (42%) deelnemers in de middelste dosisgroep en 20 (56%) deelnemers in de hoge dosisgroep. Hoofdpijn werd gemeld bij 14 (39%) deelnemers in de lage dosisgroep, 11 (31%) deelnemers in de middelste dosisgroep en 17 (47%) deelnemers in de hoge dosisgroep. Spierpijn werd gemeld bij zeven (19%) deelnemers in de lage dosisgroep, drie (8%) deelnemers in de middelste dosisgroep en acht (22%) deelnemers in de hoge dosisgroep.

Het Amerikaanse Department of Health and Human Services (HHS) beschrijft een bijwerking van graad 3 als ‘ernstig of medisch significant, maar niet onmiddellijk levensbedreigend; ziekenhuisopname of verlenging van ziekenhuisopname aangegeven; uitschakelen; het beperken van zelfzorg ‘zoals’ baden, aan- en uitkleden, zelf eten, toiletgebruik, medicijnen nemen ‘.

CanSino’s Ad5-n-CoV-vaccin maakt gebruik van een chimpansee-adenovirusvector die de HEK293-cellijnen gebruikt die zijn afgeleid van het weefsel van een geaborteerde foetus. De HEK293 humane foetale cellijn, die is ontworpen, ontwikkeld en in licentie gegeven door de Canadese National Research Council (NRC), wordt ook gebruikt voor de productie van het AZD1222 COVID-19-vaccin dat is ontwikkeld door het Jenner Institute van de Universiteit van Oxford.

COVID-19-vaccins worden met spoed op de markt gebracht en vaccins die met spoed op de markt worden gebracht, hebben nooit een goed veiligheidsrecord gehad. Aangezien zelfs het COVID-vaccin van Moderna ook negatieve reacties vertoonde, moeten mensen twee keer nadenken over de keuze voor het vaccin, vooral omdat COVID-19 blijft bewijzen dat het niet zo gevaarlijk of levensbedreigend is als de reguliere media het laten klinken.

Hoewel de introductie van een vaccin enorme bedragen zal betekenen voor farmaceutische bedrijven, zoals het seizoensgriepvaccin, lijkt het onnodig en kan het mogelijk meer schade aanrichten dan het goede dat het zou kunnen doen. Vaccins voor ziekten die vergelijkbaar zijn met COVID-19 beschermen vaak niet een hoog percentage van de gebruikers tegen de ziekte die het probeert te voorkomen.

Er is veel discussie geweest over de introductie van een vaccin, ID-kaart en mandaatgeneeskunde in een laatste duw in de richting van diepe autoritaire controle door leden van de maatschappelijke en financiële elite. Dit omvat mensen zoals Bill Gates. Is dit de grote push voor totale controle waarover al lang wordt gesproken en sinds 9/11 is opgebouwd? Is de belofte van contacttracering en ID-kaarten “om de wereld veilig te houden” echt waar het hier om gaat? Of bewijst het trackrecord van dit soort maatregelen dat het nooit om ‘het virus’ gaat en meer nog om de controle die het gevolg is van de maatregelen die blijven hangen lang nadat het virus verdwenen is?

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous COVID-19: "Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%" - Stanford Professor
Next Wetenschapper ontwikkelt op planten gebaseerd eetbaar vaccin voor COVID-19

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Wetenschappers ontdekken eindelijk goed alternatief voor suiker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Selenium niveaus gekoppeld aan een lager risico op vroegtijdig overlijden, blijkt uit een decennium lange studie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Delirium geregistreerd bij tot 80% van de Covid-19 IC-patiënten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat