IV Magnesiumchloride kan de ernst van corona-infecties verminderen

IV Magnesiumchloride kan de ernst van corona-infecties verminderen

Luister naar dit artikel

Het is niet erg comfortabel om het voor de hand liggende te realiseren. Het perfecte medicijn voor ziekenhuispatiënten van het coronavirus zou intraveneus magnesiumchloride zijn. Magnesiumtoediening zou de progressie van de ziekte tot ernstige of dodelijke stadia verminderen, als ze vroeg genoeg wordt opgemerkt, en zou voorkomen dat hartpatiënten in de latere stadia sterven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Andere studies tonen aan dat combinaties van vitamine D, magnesium en B12 die aan oudere COVID-19-patiënten werden toegediend, geassocieerd waren met een significante vermindering van het aantal patiënten met klinische achteruitgang die zuurstof en intensieve zorg nodig hadden.

Tien jaar geleden schreef Dr. Mark Hymen: “Ik vind het heel grappig dat veel dokters niet op de hoogte zijn van de voordelen van magnesium omdat we het de hele tijd gebruiken in de conventionele geneeskunde. Maar we blijven nadenken over waarom of hoe belangrijk het is is voor onze algemene gezondheid of waarom het ons lichaam helpt beter te functioneren. ”

De reguliere opvattingen over supplementen proberen ons te dom te maken, zoals een recent essay in de New York Times. Te weinig reguliere artsen schrijven magnesium voor. Te weinig psychologen en psychiaters schrijven magnesium voor. Veel mensen sterven aan magnesiumtekorten, veel meer dan aan het coronavirus. Als enige levende auteur van twee boeken over magnesium ben ik in staat om zo’n verklaring af te leggen. Het laatste dat onze huidige generatie gezondheidsfunctionarissen wil tellen, is de dood door een gebrek aan magnesium. Motorblokken lopen vast zonder olie. Hetzelfde geldt voor de menselijke fysiologie, het grijpt in zonder voldoende magnesium in de cellen en het hart krijgt zeker een hartstilstand als het magnesiumgehalte in het bloed daalt.

Magnesium is zo essentieel voor onze gezondheid, vooral nu in tijden van hoge stress (stress verhoogt de biologische behoefte aan meer magnesium) dat in plaats van naar de winkel te rennen om toiletpapier te kopen, je op internet moet gaan en al het magnesium moet kopen dat je kan krijgen. Hoe langer je gezond wilt leven / blijven, hoe meer je moet kopen omdat magnesium je kan redden als het systeem van dure moderne medicijnen faalt.

Het lijkt erop dat de pandemie leidt tot een economische ineenstorting en een volledige maatschappelijke afbraak. Het is essentieel om medicijnen in te slaan die u kunnen helpen alles te overleven.

Levens redden?

De autoriteiten zijn niet geïnteresseerd in het redden van levens. Als ze dat wel waren, zouden ze magnesium hebben voorgeschreven voor hartaandoeningen, en dat alleen al zou miljoenen levens de afgelopen decennia hebben gered. De dood door kanker en diabetes zou ook zijn verminderd. Het terrorisme van farmaceutische belangen verbiedt de moderne geneeskunde echter om de beste medicijnen te gebruiken die ze al hebben, die verborgen zijn achter de gordijnen op de ICU en de spoedeisende hulp. De beste zijn bicarbonaten, magnesium, vitamine C en D, injecteerbaar selenium, kalium, zuurstof en jodium

Een studie gepubliceerd in The Lancet rapporteerde de effecten van een dubbelblinde, gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie bij 2.316 patiënten met een vermoedelijk myocardinfarct. De dosis magnesium was hoog (ongeveer 8,7 gram intraveneus toegediend gedurende 24 uur), maar de resultaten waren opmerkelijk: magnesium verminderde de cardiovasculaire mortaliteit met 25 procent. Teo en collega’s concludeerden in een analyse van zeven klinische onderzoeken dat magnesium (in doses van 5-10 gram via intraveneuze infusie) de kans op overlijden met maar liefst 55% verminderde.

Dr. Sarah Myhill gebruikt I.V. magnesium in haar huisartspraktijk al meer dan 20 jaar voor zowel acute als chronische problemen. Ze gebruikt het voor alle patiënten met acute pijn op de borst (tenzij de bloeddruk laag is), acuut hartfalen, longembolie en acuut astma. Myhill zegt: “Het is een krachtige vaatverwijder – dat wil zeggen dat het alle bloedvaten opent. Patiënten kunnen inderdaad voelen dat hun bloedvaten verwijden terwijl ik ze magnesium geef – ze warmen overal op! Dit heeft het onmiddellijke effect van minder werk van het hart en het openen van de collaterale circulatie van het hart. Bij de meeste patiënten met acute hartaanvallen wordt de pijn volledig verlicht door IV-magnesium. ”

Verhogen van suppletie tot het niveau van de geneeskunde

We zullen hieronder de verschillende vormen bespreken, maar waar ik het over wil hebben is het belang van doseringen. De meeste mensen nemen ofwel geen magnesiumsupplementen of nemen niet genoeg waardoor ze zichzelf beroven van de medische en gezondheidsvoordelen van magnesium.

Nieuwe instructies voor magnesiumsuppletie verhoogd tot het niveau van magnesiumgeneeskunde zijn:

Orale consumptie genomen voor darmtolerantie: Magnesium is het perfecte medicijn voor constipatie omdat hoge niveaus de darmen losmaken. Dus zoals vitamine C, kan men door orale dosering navigeren door het niveau van inname te bereiken dat de ontlasting losmaakt. Verlaag vervolgens de dosering, laat het lichaam eraan wennen en verhoog dan langzaam weer tot darmtolerantie. Ik gebruik magnesiumchloride of magnesiumbicarbonaat, maar alle vormen zijn tot op zekere hoogte bruikbaar.

Magnesiumchloride heeft het voordeel dat het intraveneus, intramusculair, oraal, verdampt door een vernevelaar en transdermaal als lotion wordt toegediend. Bij anesthesie en intensive care is de toedieningsroute bij voorkeur IV.

Oraal toegediende magnesiumdoseringsniveaus kunnen in de loop van de tijd geleidelijk worden verhoogd van ongeveer 250 tot 500 mg elementair magnesium / dag tot tussen ongeveer 600 mg en ongeveer 5000 mg / dag magnesium. Waarbij elke oraal toegediende dagelijkse dosis wordt verdeeld in kleinere doses en meerdere keren per dag oraal wordt toegediend. Een gepensioneerde arts met diabetische neuropathie kon op deze manier tot 20 gram per dag verdragen en kon zijn neuropathie onder controle houden. De reden voor zijn hoge niveaus was dat hij een zogenaamde magnesiumafvalziekte had.

Omdat orale doseringen worden beperkt door darmtolerantie, is het nuttig om transdermale toepassingen te gebruiken. Men kan topisch magnesiumolie spuiten en in de zon zitten of iemand de magnesiumolie laten masseren voor de heerlijkste medische behandeling. Men kan ook baden in magnesium en bicarbonaat laden.

In één onderzoek veroorzaakte een dosering van tweemaal daags 250 mg magnesium oraal toegediend nadelige darmeffecten bij 45,7% van de proefpersonen. Als iemand kanker heeft of een andere ernstige ziekte, is intraveneus toegediend magnesium een goede optie voor dramatische resultaten, waaronder diabetische controle.

Bronnen:

drsircus.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Complicaties van COVID-19 kunnen afhangen van de von Willebrand-factor in het bloed
Next Klokkenluider binnen de firma droeg zender om bewijs te krijgen en kan nu $ 75 miljoen binnenhalen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Fiks de nummer 1 fout die de meeste mensen maken bij het gebruik van kurkuma…

Luister naar dit artikel Het eten van goede voeding zou de hoeksteen van een goede gezondheid moeten zijn. Echter, negeren de meeste mensen het feit dat alleen het eten van

middeltjes

Maïszijde kan volgens onderzoek ontsteking op celniveau voorkomen

Luister naar dit artikel Eeuwenlang hebben inheemse Amerikanen maïszijde (Maydis Stigma) gebruikt als een natuurlijke remedie voor verschillende kwalen. Het wordt nog steeds gebruikt voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig hebben wetenschappers

Nieuws

Vitamine C beschermt tegen coronavirus

Luister naar dit artikel De coronavirus pandemie kan dramatisch worden vertraagd of gestopt, door het onmiddellijke wijdverbreide gebruik van hoge doses vitamine C. Artsen hebben de krachtige antivirale werking van