101-jarige man die de Spaanse grieppandemie heeft overleefd, herstelt van het coronavirus

101-jarige man die de Spaanse grieppandemie heeft overleefd, herstelt van het coronavirus

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een 101-jarige COVID-19-coronaviruspatiënt in Italië werd deze week uit het ziekenhuis ontslagen. Het overleven van deze ziekte op zijn leeftijd is een hele prestatie, maar dit is niet zijn eerste pandemie.

De patiënt, die het ziekenhuis alleen identificeerde als ‘Mr. P ‘werd geboren tijdens een van de grootste pandemieën in de geschiedenis: de Spaanse grieppandemie waarbij ongeveer 50 miljoen mensen omkwamen en een kwart van de wereldbevolking ziek werd.

De man werd vorige week opgenomen in het Infirmi-ziekenhuis in Remini, Italië, nadat hij positief op het virus had getest, maar heeft sindsdien een volledig en snel herstel bereikt.

Het herstel van de man werd aangekondigd door Gloria Lisi, de vice-burgemeester van Rimini, in de volgende verklaring:

Gezien de voortgang van het virus, zou het zelfs geen ‘verhaal zoals velen’ genoemd kunnen worden als er geen detail was dat het leven van de persoon echt buitengewoon maakt.

Dhr. P. uit Rimini werd geboren in 1919, te midden van een andere tragische pandemie. Hij zag alles, honger, pijn, vooruitgang, crisis en opstanding. Eenmaal boven de 100 jaar oud mijlpaal heeft het lot hem deze nieuwe uitdaging voorgelegd, onzichtbaar en tegelijkertijd verschrikkelijk. Vorige week werd de heer P. in het ziekenhuis opgenomen in Rimini nadat hij positief was getest op COVID-19. Binnen een paar dagen werd het ‘geschiedenis’ voor artsen, verpleegkundigen en de rest van het medisch personeel dat hem behandelde.

Een hoop voor de toekomst bevindt zich in het lichaam van een persoon van meer dan een eeuw oud, zoals de trieste kronieken van deze weken elke dag mechanisch vertellen over een virus dat vooral bij ouderen woedt.

Toch heeft meneer P. het gehaald. De familie bracht hem gisteravond naar huis om ons te leren dat zelfs bij 101 jaar de toekomst nog moet worden geschreven.

Hoewel de oudere bevolking het moeilijker lijkt te hebben om het virus te overleven, zijn er in Italië en China een paar gevallen geweest waarin veel oudere patiënten konden herstellen.

Vorige week meldde The Mind Unleashed dat een 95-jarige vrouw in Italië volledig herstelde van het coronavirus en werd ontslagen uit het ziekenhuis.

Gezondheidsfunctionarissen over de hele wereld beginnen nu te erkennen dat deze ziekte ook voor veel jongeren een ernstig gevaar vormt. Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases in de Verenigde Staten, zei zondag dat de regering-Trump “zeer nauwkeurig” keek naar gevallen van jonge mensen die in het ziekenhuis waren opgenomen of het leven hadden verloren als gevolg van het coronavirus .

Fauci verwees naar nieuwe gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waaruit bleek dat ongeveer 40 procent van de mensen die in de Verenigde Staten in het ziekenhuis waren opgenomen voor de ziekte tussen de 20 en 54 jaar oud waren.

Bronnen:

TheMindUnleashed.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Nieuwe studie: cannabis helpt resistente bacteriën te bestrijden
Next Wetenschappers hebben voor de eerste keer met succes diabetes in muizen genezen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Van gezond eten word je dik

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Hoe een man terminale kanker op een natuurlijke manier versloeg

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

De vijf gezondheidsvoordelen van masturberen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat