Vitamine C helpt Chinese coronaviruspatiënten, maar de reguliere media zullen er niet over praten omdat zogenaamde “journalisten” allemaal farmaceutische hoeren zijn

Vitamine C helpt Chinese coronaviruspatiënten, maar de reguliere media zullen er niet over praten omdat zogenaamde “journalisten” allemaal farmaceutische hoeren zijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Telkens wanneer een natuurlijke behandeling enige belofte toont bij het aanpakken van gezondheidsproblemen, beginnen degenen die profiteren van de verkoop van geneesmiddelen, overuren te maken om ervoor te zorgen dat het nieuws wordt gemarginaliseerd. Dat is op dit moment zeker het geval als het gaat om vitamine C en het potentieel ervan om mensen met coronavirus te helpen.

Net zoals er vanuit China verhalen beginnen op te duiken over hoe goed vitamine C werkt bij patiënten met longontsteking, worden nieuwsfeeds en zoekresultaten overspoeld met verhalen die mensen waarschuwen voor de gevaren van megadoses van vitamine C. En terwijl niemand zou pleiten om jezelf te injecteren met de vitamine thuis, is de waarheid dat zelfs relatief kleine doses van de vitamine, zoals die je in een multivitamine zou vinden, een impact hebben.

Hoewel sommige websites proberen dit af te doen als ‘nepnieuws’, is de waarheid dat veel van degenen die de lof van vitamine C zingen, hooggekwalificeerde en ervaren artsen zijn die de onderzoeken hebben gelezen en de wetenschap erachter begrijpen – en veel van hen hebben uit de eerste hand de positieve resultaten gezien.

Een groep die non-stop over deze kwestie rapporteert, is de Orthomolecular Medicine News Service, waarvan de redactie bestaat uit tientallen artsen, gezondheidswerkers en academici.

Zoals ze hebben gemeld, wordt het grootste gevaar van een nieuw coronavirus gezien wanneer het zich ontwikkelt tot SARS en longontsteking. Dat is waar vitamine C van pas kan komen. In feite gebruiken artsen het al sinds de jaren veertig om virale longontsteking te bestrijden.

Als u twijfelt, overweeg dan de officiële verklaring van het Xi’an Jiaotong University Second Hospital in China, waarin werd verteld hoe vier patiënten met ernstige coronavirusgerelateerde longontsteking er van waren hersteld en acht andere al uit hun ziekenhuis waren ontslagen. . Ze zeiden dat hoge doses vitamine C goede resultaten opleverden bij klinische toepassingen en dat ze van mening zijn dat het zo snel mogelijk moet worden gegeven aan patiënten met ernstige longontsteking nadat ze in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Ze wezen er ook op dat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de dosis vitamine C verband lijkt te houden met hoe effectief de behandeling is. Hoge doses vitamine C, zo stellen ze, verbeteren de antivirale waarden en kunnen acute ademnood en longletsel voorkomen en behandelen.

Succes wordt wereldwijd gezien bij het gebruik van vitamine C

Soortgelijke resultaten zijn waargenomen in Zuid-Korea, waar een arts uit een ziekenhuis in Daegu heeft gezegd dat al hun personeelsleden en opgenomen patiënten al meer dan een week orale vitamine C gebruiken. Degenen met symptomen kregen ook 30.000 milligram intraveneuze vitamine C. De arts meldde dat dit sommige patiënten hielp na twee dagen beter te worden, maar de meesten zagen dat hun symptomen verdwenen na slechts één injectie.

Er worden momenteel ten minste drie openbare onderzoeken uitgevoerd naar hoge doses vitamine C via IV in China, waarbij tonnen vitamine C naar Wuhan worden verscheept. Een Chinese arts, Dr. Richard Z. Cheng, zei dat vitamine C mensen niet schaadt en een van de weinige – en mogelijk enige – middelen is die bij mensen kan voorkomen dat ze het virus krijgen, naast de behandeling ervan.

Dat zie je natuurlijk niet in de reguliere media, die wordt ondersteund door advertenties van grote bedrijven waarvan de winst kan worden bedreigd als mensen in plaats daarvan naar natuurlijke behandelingen gaan stromen.

Hetzelfde wordt trouwens gezien in de oncologie, met vitamine C die lang nuttig blijkt te zijn als een krachtig middel tegen kanker. Dit wordt ondersteund door studies zoals die van de Universiteit van Salford die aantonen dat de vitamine de groei van kankercellen in het laboratorium remt en 10 keer sterker is dan experimentele geneesmiddelen die kanker bestrijden, voornamelijk vanwege het vermogen om kankercellen te verhongeren.

Het is erg onverantwoordelijk van de reguliere media om dergelijke potentieel nuttige informatie voor de massa te verzwijgen. Als je verhalen hoort dat vitamine C niet effectief is bij het bestrijden van coronavirus, is het belangrijk om de bron te overwegen en een paar minuten te nemen om zelf het onderzoek te bekijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Ja, het coronavirus verspreid zich via de lucht en een nieuwe studie bewijst het!
Next 9 Superfoods met krachtige antivirale eigenschappen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Zeep met bacteriedoder is slecht

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Kanker veroorzakende ingrediënten werden net gevonden in deze make-up producten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Niet gebaseerd op wetenschap: COVID-experts geven toe dat richtlijnen zijn verzonnen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat