Tonnen vitamine C naar Wuhan

Tonnen vitamine C naar Wuhan

Luister naar dit artikel

We zijn het er allemaal over eens dat 50 ton vitamine C vrij goed in aanmerking komt als megadosis. We kunnen het er waarschijnlijk ook mee eens zijn dat 50 ton vitamine C, rechtstreeks naar Wuhan, vol in het gezicht van de COVID-19-epidemie, als nieuws kwalificeert.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De nieuwsmedia melden dit, of enig ander, significant positief megavitamine-nieuws niet.

Ik was dol op de foto, maar had authenticatie nodig, ik raadpleegde mijn arts-correspondent in China, Richard Cheng, MD. Hij bevestigde het en zei: “Dit werd ongeveer 2 weken geleden in de Chinese media gemeld.” Een andere vertaler heeft ook onafhankelijk de juistheid van de vertaling geverifieerd.

DSM staat trouwens gewoon voor Dutch State Mines, het in Nederland gevestigde moederbedrijf van DSM Jiangshan Pharmaceutical Co., Ltd. De Chinese divisie is erkend als een ‘Chinese onderneming met een uitstekende bijdrage aan maatschappelijke verantwoordelijkheid’. https://www.dsm.com/countrysites/locations/jiangshan/en_us/home.html Er is nog een DSM-fabriek in Schotland, die ook vitamine C produceert.

tweet

We zijn er zo aan gewend dat er tegen ons gelogen wordt dat de waarheid als een diamant in een koopjes-winkel is: je kunt niet geloven dat het echt is, want het is vermengd met de vervalsingen. Nieuws over de voedingsgecentreerde behandeling van COVID-19 is gebrandmerkt als “nepnieuws” en “valse informatie”. Ik zeg dat wat “vals” en “nep” is, de opzettelijke weglating is van nieuws over gezondheidsbesparende, levensreddende maatregelen die al aan de gang zijn om de mensen in China en de rest van onze planeet te helpen. .

Hier is meer geverifieerd, maar nog steeds niet gemeld nieuws van hoge dosis intraveneuze vitamine C tegen COVID-19 in China:

 

February 21, 2020 Three Intravenous Vitamin C Research Studies Approved for Treating COVID-19
February 16, 2020 Early Large Dose Intravenous Vitamin C is the Treatment of Choice for 2019-nCov Pneumonia
February 13, 2020 Coronavirus Patients in China to be Treated with High-Dose Vitamin C
February 10, 2020 VITAMIN C AND ITS APPLICATION TO THE TREATMENT OF nCoV CORONAVIRUS: How Vitamin C Reduces Severity and Deaths from Serious Viral Respiratory Diseases
February 2, 2020 Hospital-based Intravenous Vitamin C Treatment for Coronavirus and Related Illnesses
January 30, 2020 Nutritional Treatment of Coronavirus
January 26, 2020 Vitamin C Protects Against Coronavirus

Samenvatting

1) Er zijn nu drie herhaaldelijk bevestigde vitamine C voor COVID-19-onderzoeken in China. https://orthomolecular.org/resources/omns/v16n12.shtml

2) Er is ook een bevestiging verkregen dat 50 ton (ja, ton) vitamine C is geschonken door een grote C-fabrikant en naar Wuhan is getransporteerd.

3) Het betreffende publiek ontvangt alleen “wees bang” tot we u vaccineren.

4) Het delen van informatie over COVID-19-onderzoek naar vitaminetherapie is nu systematisch geblokkeerd door Facebook en andere sociale media-reuzen.

5) De nieuwsmedia rapporteren hier niets over. Daarom vraag ik je om dit tot je te nemen en dit alles met iedereen te delen die je kunt.

Bronnen:

GreenMed Info

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuw tijdperk in de geneeskunde? Artsen proberen 1e CRISPR-bewerking in het lichaam tegen blindheid
Next Uit onderzoek is gebleken dat 81% van de door tandartsen voorgeschreven antibiotica volstrekt overbodig is

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Hoog volume van COVID-19-vaccin “bijwerkingen” verwacht

Luister naar dit artikel Een verrassend document dat online is gepubliceerd, heeft onthuld dat een uitvoerende overheidsinstantie in Groot-Brittannië zich voorbereidt om kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken om de gevolgen

Nieuws

Van Nutella krijg je geen kanker, zegt Nutella

Luister naar dit artikel Ferrero, het bedrijf dat Nutella op de markt brengt, is volgens Reuters een campagne begonnen om duidelijk te maken dat je van Nutella géén kanker kunt

Onderzoek

Officiële gegevens suggereren dat de driedubbel gevaccineerden in een alarmerend tempo het "Acquired Immunodeficiency Syndrome" kunnen ontwikkelen

Luister naar dit artikel Een diepgaand onderzoek van 5 maanden aan officiële gegevens van de Britse regering, gepubliceerd door de UK Health Security Agency, lijkt de eerder door The Expose