Coronavirus arts uit China spreekt zich uit

Coronavirus arts uit China spreekt zich uit

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wij van HealthBytes hebben sinds de ontdekking in Wuhan, China nieuws over het coronavirus gemeld. Natuurlijk circuleren er veel theorieën over de oorsprong van dit virus, van ‘gewoon een andere griepstam’ tot speculatie dat dit een biowapen is dat is ontworpen in het Wuhan National Biosafety Laboratory (niveau 4) of deel uitmaakt van de ‘ontvolkingsagenda’ van een aantal zeer gestoorde individuen.

Waar u ook staat over dit onderwerp, het nieuws van vandaag is van onschatbare waarde omdat de reguliere media weigert te rapporteren over het belangrijkste aspect van dit virus. De oplossing!

Chinese arts helpt coronaviruspatiënten met een krachtig vitamineprotocol

Gewoonlijk richt onze moderne gezondheidszorg ons alleen op het verbieden van reizen, testen en isoleren van besmette mensen. En hoewel dat allemaal een “redelijke” reactie lijkt te zijn op een mogelijke pandemie-uitbraak van 2019-nCoV (nieuw coronavirus), is het duidelijk dat er nog veel meer moet worden gedaan om ons allemaal te beschermen.

Het enige waar nog niet over gesproken wordt is hoe we de gezondheid van het immuunsysteem kunnen verbeteren (en onderhouden). Kan vitamine C – bekend als een uitstekende vitamine voor het beschermen van de immuniteit – daadwerkelijk mensen helpen die besmet zijn met het coronavirus?

Bekijk deze video hieronder, geproduceerd door Andrew Saul, PhD over een aantal zeer belangrijke gezondheidsinformatie – die wordt gecensureerd door de media. Trouwens, hij staat in directe communicatie met artsen in Wuhan, China.

Deze informatie zal nooit worden gemeld door reguliere media, maar dat zou wel moeten. Deel dit nieuws met familie en vrienden.

Ontdek wat coronavirus patiënten echt doodt

Dr. Richard Cheng doet prachtig werk in Wuhan, China voor veel mensen die besmet zijn met het coronavirus. En hoewel overheidsinstanties op het gebied van gezondheid met laser lijken te zijn gericht op alleen giftige medicijnen en de hoop op een vaccin, doet Dr. Cheng veel meer dan dat.

De resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend. Luister nu – in deze video hieronder – rechtstreeks van Dr. Cheng.

Stel jezelf de volgende vraag: waarom wordt deze informatie onderdrukt door de reguliere media en conventionele medische ‘autoriteiten’. Geloven ze echt dat deze vitaminetherapie nutteloos is? Of kan dit gewoon een voorbeeld zijn van winst boven de openbare veiligheid.
Ik laat je beslissen. Maar uiteindelijk is het aan ieder van ons om alles te doen wat we kunnen om ons immuunsysteem sterk te houden. Het is tenslotte onze beste verdediging tegen ziekten.

Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Populaire pijnstiller veroorzaakt 20 procent van levertransplantaties
Next Dr. Oz: HPV-vaccin gekoppeld aan auto-immuungebeurtenissen

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Drugs die de puberteit blokkeren die aan transgender kinderen zijn gegeven, hebben minstens 6.370 van hen gedood

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Schokkend: Vergelijking van sterfgevallen door medische behandeling, vitamines, en alle Amerikaanse oorlogen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Hydroxychloroquine is een goedkope en effectieve remedie tegen COVID-19: de “grote leugen” van Anthony Fauci

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat