Gebruik zuiveringszout om verkoudheid en griep te bestrijden (video)

Gebruik zuiveringszout om verkoudheid en griep te bestrijden (video)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zuiveringszout is een zeer veelzijdige huismiddeltje en de meeste mensen weten niet hoe het kan helpen bij de behandeling van verkoudheid en griep.

AKA natriumbicarbonaat is afkomstig van een natuurlijk voorkomend mineraal en is een van de veiligste stoffen om te gebruiken.

Zuiveringszout is extreem basisch, wat betekent dat het je hele lichaam alkaliseert om ziekten te voorkomen. Het brengt de pH-waarden van uw lichaam in evenwicht door eventuele zuurgraad te neutraliseren. In “Arm & Hammer Baking Soda Medical Uses”, gepubliceerd in 1924, vertelt Dr. Volney S. Cheney over zijn klinische successen met zuiveringszout in gevallen van verkoudheid en griep:

“In 1918 en 1919 werd mij tijdens de bestrijding van de ‘griep’ bij de Amerikaanse openbare gezondheidsdienst onder de aandacht gebracht dat zelden iemand die grondig alkalisch was gemaakt met natriumbicarbonaat de ziekte opliep, en degenen die het wel opliepen, indien vroegtijdig alkalisch gemaakt, zou altijd milde aanvallen hebben.

Sindsdien heb ik alle gevallen van ‘verkoudheid’, ‘influenza’ en LaGripe behandeld door eerst royale doses natriumbicarbonaat te geven, en in veel, vele gevallen binnen 36 uur zouden de symptomen volledig zijn verdwenen. Verder heb ik, binnen mijn eigen huishouden, vóór Vrouwenclubs en Ouder-Lerarenverenigingen gepleit voor het gebruik van natriumbicarbonaat als een preventief middel voor ‘verkoudheid’, met als resultaat dat er nu veel rapporten komen waarin staat dat degenen die zuiveringszout ‘namen’ ‘niet werden beïnvloed, terwijl bijna iedereen om hen heen de’ griep ‘had.

Cheney zei ook dat mensen die dagelijks baking soda gebruikten, tot de weinigen behoorden die geen griep kregen toen het zich over hun scholen verspreidde.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Statinegeneesmiddelen beweren dat ze het cholesterol verlagen, maar zijn INEFFECTIEF bij het voorkomen van hartziekten
Next Grote studie vindt antioxidanten, vitamines en mineralen zijn "aanzienlijk" hoger in biologisch voedsel

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Wat te doen bij aambeien

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

3 redenen waarom tarwegras een kanker-genezende krachtcentrale is

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Kijk hier hoe snel cannabisolie een einde maakt aan de epileptische aanval van een 7-jarig jongetje

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat