Gebruik zuiveringszout om verkoudheid en griep te bestrijden (video)

Gebruik zuiveringszout om verkoudheid en griep te bestrijden (video)

Luister naar dit artikel

Zuiveringszout is een zeer veelzijdige huismiddeltje en de meeste mensen weten niet hoe het kan helpen bij de behandeling van verkoudheid en griep.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


AKA natriumbicarbonaat is afkomstig van een natuurlijk voorkomend mineraal en is een van de veiligste stoffen om te gebruiken.

Zuiveringszout is extreem basisch, wat betekent dat het je hele lichaam alkaliseert om ziekten te voorkomen. Het brengt de pH-waarden van uw lichaam in evenwicht door eventuele zuurgraad te neutraliseren. In “Arm & Hammer Baking Soda Medical Uses”, gepubliceerd in 1924, vertelt Dr. Volney S. Cheney over zijn klinische successen met zuiveringszout in gevallen van verkoudheid en griep:

“In 1918 en 1919 werd mij tijdens de bestrijding van de ‘griep’ bij de Amerikaanse openbare gezondheidsdienst onder de aandacht gebracht dat zelden iemand die grondig alkalisch was gemaakt met natriumbicarbonaat de ziekte opliep, en degenen die het wel opliepen, indien vroegtijdig alkalisch gemaakt, zou altijd milde aanvallen hebben.

Sindsdien heb ik alle gevallen van ‘verkoudheid’, ‘influenza’ en LaGripe behandeld door eerst royale doses natriumbicarbonaat te geven, en in veel, vele gevallen binnen 36 uur zouden de symptomen volledig zijn verdwenen. Verder heb ik, binnen mijn eigen huishouden, vóór Vrouwenclubs en Ouder-Lerarenverenigingen gepleit voor het gebruik van natriumbicarbonaat als een preventief middel voor ‘verkoudheid’, met als resultaat dat er nu veel rapporten komen waarin staat dat degenen die zuiveringszout ‘namen’ ‘niet werden beïnvloed, terwijl bijna iedereen om hen heen de’ griep ‘had.

Cheney zei ook dat mensen die dagelijks baking soda gebruikten, tot de weinigen behoorden die geen griep kregen toen het zich over hun scholen verspreidde.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Statinegeneesmiddelen beweren dat ze het cholesterol verlagen, maar zijn INEFFECTIEF bij het voorkomen van hartziekten
Next Grote studie vindt antioxidanten, vitamines en mineralen zijn "aanzienlijk" hoger in biologisch voedsel

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Word je van cannabis altijd high?

Luister naar dit artikel Cannabis, wiet, hasj: allemaal namen die je associeert met drugs. Met high worden, of stoned. Met iets dat eigenlijk verboden is, maar in Nederland wordt gedoogd.

middeltjes

Heb je last van een droge kriebel hoest? Dit middel zal je er van af helpen!

Luister naar dit artikel Het is belangrijk veel vloeistof te drinken die op kamertemperatuur staat. Zo houd je je lichaam gehydrateerd en verzacht je irritaties in de keel. Daarnaast is

Natuurlijk

Wat is duindoornolie en wat zijn de gezondheidsvoordelen ervan?

Luister naar dit artikel Duindoorn (Hippophae rhamnoides), ook bekend als de heilige vrucht van de Himalaya, is een geneeskrachtige struik die in veel landen in Europa, Centraal-Azië en Oost-Azië groeit.