Top 10 remedies tegen Alzheimer (plus preventie) Waarvan ze denken dat we het niet weten

Top 10 remedies tegen Alzheimer (plus preventie) Waarvan ze denken dat we het niet weten

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het was ongeveer 15 jaar geleden dat het boek van de iconische klokkenluider Kevin Trudeau in de schappen lag, genaamd “Natural Cures ‘waarvan ze niet willen dat je het weet.” en ‘zij’ vonden het helemaal niet leuk. Hij schepte op over video-informatie over zijn organische ontbijt, met organische dit en organische dat. Alles ging over biologisch. De FDA haatte hem. Ze vervolgden hem. Nu hoort niemand van hem.

Trudeau noemde alle voedingsmiddelen en medicijnen die dementie veroorzaken. Hij noemde natuurlijke behandelingen door middel van supplementen, rauw biologisch geheel voedsel en holistische geneeskunde. Dementie neemt echter toe. Wie herinnert zich wat hij zei? Wat te doen? “Natural Cures” was een bestseller en dat gold ook voor deel II.

Top 10 eenvoudige, niet-invasieve en NATUURLIJKE manieren om dementie te voorkomen en zelfs om te keren

# 1. Silica kan worden gebruikt om aluminium uit bloed en hersenen te verwijderen.

# 2. Stop met het consumeren en injecteren van aluminium (denk aan maagzuurremmers, anti-transpiranten, kraanwater, vaccins). Fluoride in leidingwater verkalkt ook uw derde oog, of pijnappelklier, die melatonine produceert.

# 3. Stop met het consumeren van koolzaadolie (zelfs als het organisch is of door verdrijver wordt geperst, stolt het nog steeds in het menselijk lichaam, bloed en hersenen).

# 4. Stop met het consumeren van GGO’s en conventionele producten die chemische pesticiden bevatten, inclusief het herbicide glyfosaat in Roundup en “Roundup Ready” gewassen.

# 5. Kokosolie kan worden geconsumeerd om de ziekte van Alzheimer te voorkomen.

# 6. Stop met koken met aluminium kookgerei.

# 7. Gebruik geen aluminiumfolie.

# 8. Blijf je hersenen gebruiken om voortdurend nieuwe dingen te leren, zodat het nieuwe neurale paden kan creëren.

# 9. Neem contact op met aluminium chelatortherapie om zware metalen toxines uit je lichaam te halen (kijk ook naar koriander en chiazaad als chelators).

# 10. Licht en geluid kunnen nu worden gebruikt, dankzij recente technologische ontwikkelingen, om plaque in de hersenen te verwijderen en te verwijderen.

Eenvoudige dagelijkse minerale spritzer ontgift het menselijk lichaam van aluminium met een verbazingwekkende snelheid

Blootstelling aan aluminium veroorzaakt neurofibrillaire klitten – precies die eiwittypen die in de hersenen van zoveel slachtoffers van Alzheimer voorkomen. Of u nu aluminium op uw huid aanbrengt (denk aan anti-transpiranten), inhaleer het (denk aan dampen, giftige sprays) of injecteer het (denk vandaag aan bijna alle vaccins, inclusief griepprikken), aluminium vindt zijn weg in de bloedbaan. Die wetenschap staat vast.

Dan kruipt het aluminium door uw ijzeren transporthub (systeem), en raad eens waar het naartoe gaat? Wacht erop … rechtstreeks naar je brein. Dus ze zeggen dat er geen remedie is? Wat als we allemaal stoppen met het innemen van aluminium, om te beginnen, inclusief al die vuile vaccins?

Onderzoekers van de Keele University ontdekten dat een eenvoudige spritzer van het juiste soort mineraalwater het lichaam van aluminium kan ontgiften.

Lees  dit: Onderzoekers testten 15 patiënten met Alzheimer om te zien wanneer ze slechts 13 weken lang één liter siliciumrijk Maleisisch water dronken, wat zou er gebeuren? De cognitieve achteruitgang kwam tot stilstand en de spritzer ruimde meer dan 70 procent van hun aluminiumopbouw op. De mentale gezondheid van de deelnemers verbeterde. Hoe zit het met ‘die appels?’ Natuurlijke geneeskunde, hoera.

Bekijk de recente berichten van Waking Times over wetenschappers die de plaquette van Alzheimer verwijderen uit de hersenen van patiënten die niets meer dan LICHT en GELUID gebruiken. Hier zijn enkele citaten uit hun baanbrekende en productieve onderzoek naar preventie en genezing van dementie.

“Van alle medicamenteuze behandelingen van de ziekte van Alzheimer is tot nu toe aangetoond dat chelatie met een aluminiumchelator een van de meest effectieve therapeutische strategieën tot nu toe is.”

“Er is ook bewijs dat suggereert dat een aantal natuurlijke plantenextracten en voedingsstoffen aluminiumtoxiciteit in de hersenen kunnen voorkomen en / of verminderen en de progressie van geheugenverlies en andere cognitieve tekorten kunnen voorkomen.”

Alsjeblieft, niemand vertelt de corrupte CDC, FDA of AMA over deze geweldige nieuwe niet-invasieve manier om dementie te voorkomen en te genezen, of ze kopen het, verknoeien het, patenteren op de slechte versie, zeggen dat het niet echt werkt, en verbied dan iemand anders om het ooit opnieuw te testen.

Wetenschappers van het MIT hebben dit jaar ontdekt dat een lage toon en wat stroboscooplichten bepaalde hersengolven kunnen veroorzaken die dementie heeft verbruikt, en door deze plaque (schadelijke klontjes eiwitten die zich in neurale paden bevinden) te verwijderen en voila!… Cognitief functioneren komt terug. Dit is getest bij muizen, maar nog niet voor mensen, dus kruis je vingers. Onthoud, vertel het aan niemand (hint, hint) omdat dit goedkoop, zonder medicijnen en zonder chirurgie zal zijn.

Tot slot, leef een sociaal leven, ongeacht uw leeftijd, en zelfs als u een ‘senior’ bent – blijf gewoon uw hersenen uitdagen. Zelfs als je een paar dingen vergeet, zullen je nieuwe kritische denken en ontdekkingen nieuwe neuronactiviteit creëren zoals een enorme boom met duizenden takken en bladeren. Dat wordt schema genoemd. Het is wetenschappelijk bewezen dat als je je hersenen blijft uitdagen, je dementie kunt voorkomen.

Bronnen:

WakingTimes.com

UniversityHealthNews.com

NaturalNews.com

Monsanto.news

ERAofLight.com

ScienceAlert.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Curcumine: voorkom leverziekte en verminder levervet met deze verbazingwekkende natuurlijke plantaardige stof
Next Vaccin McCarthyism is geworteld in pseudowetenschap en valse conclusies ... het hele paradigma kan vanaf het begin verkeerd zijn

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Genezen van kanker met Wortelen In 8 maanden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Deze vitamine E recepten zullen je VERSTELD doen staan!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Eén theelepel kurkuma heeft al grootse effecten op de gezondheid

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat