Op DNA gebaseerde vaccins zijn in onze toekomst: ze zullen uw DNA letterlijk veranderen

Op DNA gebaseerde vaccins zijn in onze toekomst: ze zullen uw DNA letterlijk veranderen

Luister naar dit artikel

Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) heeft inspanningen geleverd om een vaccin te creëren dat mensen met één prik tegelijk tegen de meeste griepstammen zou beschermen. Deze shot zou een op DNA gebaseerd vaccin zijn dat letterlijk het DNA van je lichaam zal veranderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nu verplichte vaccinaties steeds vaker worden gereguleerd, is dit een zeer gevaarlijke toekomst voor de gezondheid. Politici en Big Pharma storten hier veel geld in en op het eerste gezicht lijkt het erop dat uw gezondheid en welzijn hun zorgen zijn. Dat kan niet verder van de waarheid zijn.

Massachusetts Senator en grote uitgever Ed Markey hebben een wetsvoorstel ingediend dat niet minder dan een miljard dollar zou vrijmaken voor het universele griepvaccinproject. Hier is een zin uit een NIAID-persbericht waarin een van de verschillende onderzoeksbenaderingen wordt genoemd:

NIAID Vaccine Research Center-wetenschappers hebben fase 1/2-onderzoeken gestart naar een universele griepvaccinstrategie die een DNA-vaccin op basis van onderzoek (een DNA ‘prime’ genoemd) omvat …

Dit is gruwelijk als je weet wat de uitdrukking “DNA-vaccin” betekent. Het verwijst naar wat de experts aanprijzen als de volgende generatie immunisaties. In plaats van een stukje virus in een persoon te injecteren, zouden synthetische genen in het lichaam worden gespoten om het immuunsysteem te stimuleren. Dit is geen traditionele vaccinatie meer. Het is gentherapie.

Bij een dergelijke methode, waarbij genen worden bewerkt, verwijderd of toegevoegd aan levende organismen, zijn er altijd “onbedoelde gevolgen”. Deze vaccins zullen uw DNA permanent veranderen. Eenmaal geïnjecteerd, is er ook geen weg meer terug.

De referentie is de New York Times op 15-3-15: ‘Bescherming zonder vaccin’. Het beschrijft de grens van onderzoek – het gebruik van synthetische genen om ‘tegen ziekten te beschermen’, terwijl de genetische samenstelling van mensen wordt gewijzigd. Dit is niet langer science fiction:

Door synthetische genen in de spieren van de [experimentele] apen te brengen, zijn de wetenschappers in wezen de dieren opnieuw aan het ontwikkelen om weerstand te bieden aan ziekten.

“De hemel is de limiet,” zei Michael Farzan, een immunoloog bij Scripps en hoofdauteur van de nieuwe studie.

De eerste menselijke proef op basis van deze strategie – immunoprofylaxie genoemd door gentransfer, of I.G.T. – is onderweg en er zijn verschillende nieuwe gepland. [Dat was drie jaar geleden.]

I.G.T. is totaal verschillend van traditionele vaccinatie. Het is in plaats daarvan een vorm van gentherapie. Wetenschappers isoleren de genen die krachtige antilichamen tegen bepaalde ziekten produceren en synthetiseren vervolgens kunstmatige versies. De genen worden in virussen geplaatst en geïnjecteerd in menselijk weefsel, meestal spieren. –De New York Times

Met verplichte vaccinatiewetten die worden geschreven, is het te verwachten dat deze vaccins aan mensen onder schot worden opgedrongen. U zult uw eigen DNA moeten laten wijzigen zonder uw toestemming.

Bronnen:

Technocracy.News

SHTFPlan.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Voordelen van kurkuma blijken de groei van kankercellen te neutraliseren, blijkt uit onderzoek
Next Verbeter relaties door lage glucosespiegels te vermijden

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

mRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt Studie

Luister naar dit artikel Een verontrustend nieuw peer-reviewed onderzoek heeft sporen van mRNA gevonden in de harten van dode mensen die plotseling waren overleden na een hartstilstand. Steun Health Bytes: alleen

Nieuws

Verhit vaccindebat – Robert F. Kennedy Jr. versus Alan Dershowitz

Luister naar dit artikel Over de gasten: Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard

Vaccinaties

Hoogleraar VUmc hield belangen stil bij baarmoederhalskankeronderzoek

Luister naar dit artikel We hebben het in andere artikelen al gehad over het HPV vaccin en de twijfelachtige rol die veel onderzoekers daarin spelen Blijkt dat zelfs op het