Verbluffende resultaten: Arts onthult hoe het risico op een beroerte en een hartaanval met 98 procent kan worden verminderd

Verbluffende resultaten: Arts onthult hoe het risico op een beroerte en een hartaanval met 98 procent kan worden verminderd

Luister naar dit artikel

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zullen dit jaar bijna 800.000 Amerikanen een hartaanval krijgen – dat is er eentje elke 40 seconden! En de primaire oorzaak, coronaire hartziekte (CAD), onderscheidt zich door atherosclerose – slagader-verstopping van plaque. Maar natuurlijke gezondheidsexperts houden vol dat het risico op een hartaanval kan worden veranderd – met miljoenen levens gespaard – door het gebruik van hoge doses vitamine C.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een relatief recent artikel gepubliceerd in Journal of Cardiology and Current Research maakt de auteur, Dr. Sam Wallace, een verbluffende bewering. Tot 98 procent van alle atherosclerose en CAD, beweert Dr. Wallace, kan worden voorkomen en teruggedraaid met de veilige, niet-toxische toediening van vitamine C.

Vandaag zullen we onderzoeken hoe u op natuurlijke wijze uw risico op een hartaanval kunt verminderen. Maar voordat we naar de beweringen van Dr. Wallace gaan, laten we eens kijken naar enkele feiten over vitamine C en hart- en vaatziekten.

Je kans op een hartaanval gaat omhoog met een vitamine C-tekort

In zijn baanbrekende paper uit 1989, ‘Unified Theory of Heart Disease’, onthulde Nobelprijswinnende wetenschapper Linus Pauling dat de belangrijkste oorzaak van hartaandoeningen een tekort aan vitamine C is. Het tekort kan zelfs zo ernstig zijn dat het in aanmerking komt als een vroege vorm van scheurbuik, de medische term voor vitamine C-tekort.

Onvoldoende vitamine C zorgt ervoor dat slagaders broos worden – en scheuren.

In een poging om de schade te herstellen, stuurt het lichaam vervolgens een specifiek type cholesterol (lipoproteïne-a) naar de locatie. Maar dit veroorzaakt plaque-opbouw in slagaders, waardoor ze versmallen zodat voedingsrijk bloed niet zo gemakkelijk naar lichaamsweefsels kan stromen.

Na verloop van tijd kunnen plaques minder stabiel worden en zelfs afbreken – wat op zijn beurt levensbedreigende gevolgen kan hebben, zoals een hartaanval, beroerte, congestief hartfalen of atriumfibrilleren.

Het werk van Pauling is gebaseerd op onderzoek door vitamine C trailblazer Dr. G.C. Willis, die in 1954 onderzoek uitvoerde waaruit bleek dat atherosclerose patiënten met onvoldoende vitamine C onevenredig trof – en dat de aandoening met suppletie kon worden teruggedraaid.

De oplossing: Vitamine C, lysine en proline verenigen zich in de strijd tegen kransslagaderaandoeningen

Zoals onderzoekers, integrerende artsen en hartkwalen hebben ontdekt, kan een goede aanvulling met een hoge dosis vitamine C levensreddende voordelen bieden.

Naast het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen die de voering van slagaders beschadigen, is vitamine C essentieel voor de vorming van collageen, het eiwit dat structuur en stabiliteit aan slagaders biedt – en is van het grootste belang bij het genezen van arteriële breuken.

Het werk van Dr. Willis toonde aan dat 1500 mg vitamine C per dag atherosclerose kon bestrijden bij ongeveer de helft van de bevolking. Maar hoe zit het met de andere helft?

Linus Pauling en Dr. Rath – een Duitse arts die nu het werk van Pauling voortzet – zagen de behoefte aan verhoogde vitamine C-doseringen en verhoogden deze dienovereenkomstig.

De aanbevelingen van Pauling / Rath vragen momenteel om 6.000 mg tot 10.000 mg vitamine C per dag.

En – omdat lysine en proline werken met vitamine C om collageen te produceren – vereisen de aanbevelingen ook 6 gram per dag van elke voedingsstof.

Deze aminozuren – die ook het effect hebben dat lipoproteïne (a) uit plaque-formaties vrijkomt – zijn vergeleken met “teflon voor de slagaders”. Om de gezondheid van het hart en de arteriële flexibiliteit te ondersteunen, kunnen artsen ook supplementen aanbevelen met de voedingsstoffen CoQ10, carnitine, niacine en vitamine E.

Neem natuurlijk altijd contact op met uw integrale zorgverlener als u met een medische aandoening te maken heeft, voordat u uw dieet of supplementen wijzigt.

Voor de meeste mensen: dagelijkse voedingsgewoonten leveren onvoldoende vitamine C

Als je een gezond, organisch dieet eet met veel verse groenten en fruit, vraag je je misschien af waarom vitamine C-suppletie nog steeds nodig is.

Maar de meeste natuurlijke gezondheidsexperts merken op dat het vrijwel onmogelijk is om voldoende vitamine C in te nemen om atherosclerose te bestrijden alleen via een dieet, hoe gezond ook. Dit zou bijvoorbeeld de consumptie van tientallen sinaasappels of bossen rode pepers per dag inhouden – meer dan de meeste mensen willen of kunnen eten.

En veel Amerikanen blijven het standaard Amerikaanse dieet consumeren (toepasselijk afgekort als “SAD”), een dieet rijk aan giftige vetten, geraffineerde (bewerkte) eenvoudige suikers, kunstmatige conserveermiddelen, kleuren en zoetstoffen plus een lage inname van verse producten.

Helaas kan een verscheidenheid aan stressoren – waaronder infectie, verwonding, ontsteking en normale veroudering – kostbare voorraden vitamine C uitputten. Bovendien kunnen receptvrije medicijnen, medicijnen op basis van kwik, zilveren vullingen, toxines voor het milieu, sigarettenrook, bloed suikerproblemen en hypertensie kunnen ook vitamine C-waarden in het lichaam verlagen.

Maar het komt erop neer: suppletie kan helpen de opslag van deze essentiële voedingsstof te vernieuwen.

Het is officieel: vitamine C overtreft farmaceutische geneesmiddelen

In zijn paper van 2017 onderzoekt Dr. Wallace gepubliceerde gegevens uit geneesmiddelenonderzoeken om aan te tonen dat slechts een klein deel van de patiënten (2,5 procent!) Daadwerkelijk wordt geholpen door de bloeddrukverlagende medicijnen en statines die zijn voorgeschreven door conventionele artsen.

Bovendien kunnen deze medicijnen een schat aan toxische bijwerkingen hebben. Dr. Wallace beweert daarentegen dat hoge doses vitamine C zowel effectief als veilig zijn.

Dr. Wallace merkt op dat hoge klinische doses vitamine C zijn gegeven in klinische onderzoeken – zonder gerapporteerde (negatieve) bijwerkingen of reacties.

En hoewel sommige medische professionals waarschuwen dat hoge doses vitamine C nierstenen kunnen bevorderen, is er geen geloofwaardig bewijs om dit idee te ondersteunen. Dr. Wallace citeert zelfs een studie van bijna 86.000 vrouwen (uitgevoerd door niet minder prestigieuze instellingen dan de Harvard Medical School) die absoluut geen verband met nierstenen vertoonde.

Bovendien evalueert Dr. Wallace CardioRetinometry – een methode voor het detecteren van atherosclerose en kransslagaderziekten ontwikkeld door de Britse optometrist Dr. Sydney Bush.

In het protocol van Dr. Bush bewaken artsen de retinale vaten van patiënten terwijl ze de Pauling / Rath-therapie toedienen om atherosclerose in het netvlies, de kransslagaders en de rest van het lichaam om te keren.

Dr. Wallace concludeert: de combinatie van CardioRetinometry en vitamine C kan het risico op atherosclerose verminderen – met een verbazingwekkende 98 procent.

Het opwindende resultaat is: artsen hebben nu de mogelijkheid om de oorzaak van hartaandoeningen aan te pakken – via niet-toxische, niet-invasieve voedingsstoffen zoals vitamine C.

Met de woorden van Dr. Wallace, “kan een nieuw tijdperk van geneeskunde worden ingeluid.”

Is het mogelijk dat levensbedreigende hartziekten tot het verleden behoren? (we hopen het zeker.)

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Nieuws van de FDA: (Opnieuw) Kankerverwekkende chemicaliën aangetroffen in populaire medicijnen tegen brandend maagzuur
Next 9 Gezondheidsvoordelen van het drinken van aloë vera-sap

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

‘Eet wél vis bij zwangerschap’, zegt de wetenschap

Luister naar dit artikel JAMA Pediatrics publiceerde twee weken geleden een onderzoek waaruit bleek dat het eten van vis tijdens de zwangerschap de kans op overgewicht bij het kind vergroot.

Natuurlijk

KRAVE KICKER – ‘s werelds eerste supplementdrank die natuurlijk hunkering naar nicotine en suiker elimineert

Luister naar dit artikel Meer dan 35 miljoen rokers en 15 miljoen vape-enthousiastelingen in Amerika hebben misschien wel een manier om die hunkering te schoppen, vooral als ze hun nicotine

Natuurlijk

Dit gebeurt er als je dit plekje van je oor masseert. Dit moet iedereen weten!

Luister naar dit artikel Om niet meteen pillen te hoeven slikken proberen veel mensen daarom eerst iets anders. Een alternatief is acupunctuur en een specifiek punt in het menselijk oor