5 kunstmatige zoetstoffen en smaakversterkers die uw risico op kanker verhogen

5 kunstmatige zoetstoffen en smaakversterkers die uw risico op kanker verhogen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Vanwege de liefde van onze samenleving voor suiker, zijn wetenschappers en fabrikanten bezig geweest met het produceren van synthetische kunstmatige zoetstoffen. Kunstmatige zoetstoffen zijn ontworpen om onze smaak voor suiker te bevredigen zonder de toegevoegde calorieën en gevaarlijke effecten van triglyceridevorming en insulinerespons.

Voorbeelden van deze zoetstoffen en smaakversterkers zijn acesulfaam kalium, mononatriumglutamaat, sucralose, aspartaam en natriumbenzoaat. Helaas worden deze stoffen – ontworpen door de mens – omgezet in toxische verbindingen die metabole disfunctie, ziekte en kanker veroorzaken.

Natuurlijke zoetstoffen worden minimaal verwerkt en bieden op zijn minst enige voedingswaarde aan het lichaam. Deze omvatten stevia, lao han-extract, kokossuiker, blackstrap-melasse, yacon-siroop, rauwe honing en ahornsiroop. Deze natuurlijke zoetstoffen zijn veel beter dan kunstmatige zoetstoffen omdat de verwerking voedingsstoffen uitput en de gezondheidsrisico’s verhoogt.

Kunstmatige zoetstoffen worden synthetisch geproduceerd in een laboratorium, of zijn suikers die sterk zijn verwerkt. De volgende kunstmatige zoetstoffen en voedingsadditieven vormen ernstige gevaren voor uw gezondheid en verhogen de kankeractiviteit.

De volgende kunstmatige zoetstoffen en voedingsadditieven vormen ernstige gevaren voor uw gezondheid en verhogen de kankeractiviteit.

Acesulfaam wordt geassocieerd met een verhoogd risico op leukemie, thymuskanker, borstkanker en chronische luchtwegaandoeningen.

Mononatriumglutamaat (MSG) is een smaakversterker en conserveermiddel toegevoegd aan veel verpakte en ingeblikte goederen. Onderzoek heeft aangetoond dat mononatriumglutamaat wordt geassocieerd met chronische ontsteking, leverschade, weerstand tegen gewichtsverlies en chronische pijn.

Sucralose (Splenda®) wordt geproduceerd met drie chlooratomen in een zeer bewerkte reeks reacties die resulteert in beschadigde darmflora. Darmdysbiose leidt tot een reeks problemen en ziekten, waaronder cardiovasculaire, auto-immuunziekten, neurologische, psychiatrische en kanker.

Aspartaam bestaat uit fenylalanine (50%), asparaginezuur (40%) en methanol (10%). Het chemische asparaginezuur functioneert als een excitotoxine, stimuleert neuronen en vernietigt zenuwcellen. Onderzoekers hebben ontdekt dat wanneer kankercellen worden blootgesteld aan aspartaam, ze direct in activiteit en mobiliteit toenemen.

Natriumbenzoaat wordt toegevoegd aan voedsel en dranken zoals energiedranken en frisdrank en is in verband gebracht met ADHD, astma en andere ontstekingsstoornissen. Wanneer natriumbenzoaat wordt gecombineerd met ascorbinezuur (gebruikelijk in frisdranken), vormen de twee een zeer kankerverwekkende stof – benzeen. Benzeen is sterk verbonden met kankers waaronder leukemie en lymfoom.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous E173(Aluminium) is verboden in Australië maar hier in Nederland gewoon te vinden in Dr. Oetker Zachte Parels
Next Oncoloog van Erasmus MC mag geen curcumine testen van Big Pharma

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Yikes! Bijna de helft van alle populaire sapmerken bevat GIFTIGE zware metalen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

6 redenen waarom een goede nachtrust belangrijk is

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Eczeem en psoriasis gekoppeld aan de gezondheid van de lever

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat