Studie bevestigt: De meeste vormen van kanker worden veroorzaakt door bewerkte voedingsmiddelen en giftige ingrediënten

Studie bevestigt: De meeste vormen van kanker worden veroorzaakt door bewerkte voedingsmiddelen en giftige ingrediënten

Luister naar dit artikel

Een recent gepubliceerd onderzoek uit Canada heeft aangetoond dat het totale aantal kankerpercentages dat kan worden gekoppeld aan levensstijl en omgevingsfactoren aanzienlijk is, met bijna 41 procent.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volgens de onderzoekers: “We schatten de geschatte populatie toe te rekenen risicoschattingen voor 24 risicofactoren (roken [zowel passief als actief], overgewicht en obesitas, onvoldoende fysieke activiteit, dieet [onvoldoende groenten- en fruitconsumptie, onvoldoende vezelinname, overtollig rood en verwerkt vleesconsumptie, zoutconsumptie, onvoldoende calcium- en vitamine D-inname], alcohol, hormonen [orale anticonceptiva en hormoontherapie], infecties [Epstein-Barr-virus, hepatitis B- en C-virussen, humaan papillomavirus, Helicobacter pylori], luchtvervuiling, natuurlijke en kunstmatige ultraviolette straling, bijproducten van radon en waterdesinfectie) door het combineren van populatiegerelateerde risicoschattingen voor elk van de 24 eerder geschatte factoren. ”

De onderzoekers ontdekten dat 40,8 procent van de gevallen van kanker kan worden toegeschreven aan de bovengenoemde 24 factoren. “Tabak roken was verantwoordelijk voor de grootste kankerlast, goed voor naar schatting 15,7 procent van alle incidenten met kanker (2.485 gevallen), gevolgd door lichamelijke inactiviteit en overgewicht, die verantwoordelijk waren voor naar schatting 7,2 procent en 4,3 procent van de incidentele kanker. zaken, respectievelijk. ”

De andere factoren waren elk verantwoordelijk voor minder dan vier procent van de gevallen van incidentkanker. De onderzoekers concludeerden dat de ziekte te voorkomen is in combinatie met lichaamsbeweging en de bewuste inspanning om de omgevingsfactoren van kanker te voorkomen.

Ook ingebed in de studie is de toegevoegde kennis dat een groot deel van wat als een slecht dieet wordt beschouwd, de opname van te veel suikers is, wat gebruikelijk is in de huidige samenleving. Tegenwoordig bevat 80 procent van alle verpakte producten een vorm van fructose.

Teveel vetinname is ook niet goed voor het lichaam. In feite toonde een onderzoek uit juli 2017 dat werd gepubliceerd in het Journal of Clinical Oncology aan dat de inname van verzadigd vet is gerelateerd aan een risico op longkanker bij rokers en mensen die de afgelopen 10 jaar zijn gestopt met roken. Verkoold en gebarbecued vlees daarentegen kan het risico op pancreas- en borstkanker verhogen.

Maar wat de taart kost zijn bewerkte voedingsmiddelen. Volgens de diëtist van Hong Kong, Sally Shi-Po Poon, kan van ‘verwerkt voedsel’ worden gezegd dat het voedsel vertegenwoordigt dat op een of andere manier voor het gemak van zijn natuurlijke staat is veranderd.

Veelgebruikte bewerkte voedingsmiddelen zijn ontbijtgranen, ingeblikte en diepvriesgroenten, brood, pasta, hartige snacks zoals chips en koekjes, magnetron of kant-en-klaar maaltijden, brood, olie, verwerkt vlees zoals lunchvlees en jerky, en dranken zoals koffie, sap en melk.

Niet alle bewerkte voedingsmiddelen zijn echter ongezond, zei Poon. Melk moet bijvoorbeeld worden gepasteuriseerd en daarom van zijn natuurlijke staat worden veranderd om schadelijke bacteriën uit zijn constitutie te verwijderen.

Van zijn kant zei Health Designer oprichter en senior diëtist Vin Ip dat sommige bewerkte voedingsmiddelen niet schadelijk zijn voor je gezondheid, en merkten op: “Minimaal bewerkte voedingsmiddelen zijn bijna identiek aan onbewerkte voedingsmiddelen en zijn daarom acceptabel om in onze voeding op te nemen.”

Wat koste wat kost moet worden vermeden, zijn zwaar bewerkte voedingsmiddelen, bijvoorbeeld vleeswaren zoals spek, salami en worst, want ze bevatten veel zout, nitrieten en nitraten en veroorzaken waarschijnlijk kanker. “Elke dag 50 gram verwerkt vlees eten verhoogt het risico op dikkedarmkanker met 18 procent. Dat is het equivalent van ongeveer vier reepjes spek of één hotdog, “zei Poon.

Bronnen:

CMAJOpen.ca
WakingTimes.com
Health.com
Star2.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Koffie kan beschermen tegen galstenen
Next Blootstelling aan glyfosaat gekoppeld aan een verhoogd risico op nierziekte

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

Luister naar dit artikel Tegen het einde van de maand zullen de meeste mensen die “volledig gevaccineerd” zijn, een volledig door injectie geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) door corona virus (Covid-19)

Onderzoek

Fluoride kan nier- en leverfunctie bij adolescenten verminderen, suggereert studie

Luister naar dit artikel Blootstelling aan fluoride kan leiden tot een vermindering van de nier- en leverfunctie bij adolescenten, volgens een studie gepubliceerd door Mount Sinai-onderzoekers in Environment International in

Onderzoek

Officiële studie concludeert ‘Vaccins veroorzaken wiegendood’

Luister naar dit artikel Een nieuwe officiële studie gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift Cureus heeft geconcludeerd dat vaccins het risico op ‘Sudden Infant Death Syndrome’ (SIDS) aanzienlijk verhogen. Steun