Staar verwijderen en 20/20 zicht krijgen met ricinusolie

Staar verwijderen en 20/20 zicht krijgen met ricinusolie

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Volgens de American Academy of Ophthalmology kampen ongeveer 24,4 miljoen mensen boven de 40 jaar met staar, alleen al in Amerika. Het is duidelijk dat iedereen graag wil weten hoe je een staar op natuurlijke wijze kunt verwijderen, dus hier leer je een alternatieve behandeling die je daarbij helpt.

Hoewel staar vaker voorkomt bij oudere mensen, zijn er recentelijk meer en meer jonge mensen gediagnosticeerd met deze aandoening vanwege hun onjuiste dieet en ongezonde levensstijl, waaronder roken.

Deze degeneratieve oogaandoening treedt meestal op als gevolg van oxidatieve of schade door vrije radicalen. In feite is het de vertroebeling in de ooglens die wazig en slecht zicht veroorzaakt, vooral ‘s nachts. Na verloop van tijd kan staar zelfs tot blindheid leiden.

Volgens wetenschappers verhogen lage niveaus van antioxidanten in het lichaam het risico op staar. U kunt echter staaroperaties uitstellen en voorkomen door uw glutathion-niveau hoog te houden. Glutathione is de belangrijkste antioxidant in het lichaam.

Daarom kan elk voedsel dat rijk is aan antioxidanten helpen staar en andere problemen met het gezichtsvermogen behandelen.

Staar verwijderen zonder een operatie

Hoewel chirurgie de meest efficiënte manier blijft om staar in een vergevorderd stadium te verwijderen, zijn er enkele natuurlijke ingrediënten die staar in een vroeg stadium kunnen oplossen.

Een dergelijk ingrediënt is ricinusolie. Naast het elimineren van staar, is het ook geweldig voor het behandelen van bijziendheid en verziendheid, conjunctivitis, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en droge ogen.

Als je eenmaal beseft dat oxidatie de belangrijkste oorzaak is van veel oogproblemen, is het nuttiger om meer antioxidantrijke voedingsmiddelen te consumeren.

Holistische gezondheidswerkers wisten dit tientallen jaren geleden. Ze hebben de antioxidantrijke ricinusolie gebruikt om het zicht te verbeteren, staar om te keren en voor vele andere gezondheidsproblemen. Zorg er echter voor dat u het juiste type gebruikt om schade aan uw ogen en visie op enigerlei wijze te voorkomen.

Het juiste type ricinusolie voor het oplossen van staar

Gebruik 100% pure, koudgeperste, organische, hexaanvrije ricinusolie, bij voorkeur een van die uit donkere, glazen flessen met een meegeleverde druppelapplicator.

Wanneer en hoe deze olie te gebruiken om het gezichtsvermogen te verbeteren

Doe één druppel van je pure, organische ricinusolie eenmaal per dag in het aangedane oog. Het is het beste om dit voor het slapengaan te doen, omdat de olie je zicht een beetje wazig kan maken. Breng daarom de oliedruppels aan, sluit je ogen en laat de olie ‘s nachts zijn magie doen.

De volgende ochtend kunt u korsten in uw ooghoeken vinden vanwege de verkalking en andere zaken die de hele nacht zijn opgelost. Je moet ze elimineren door je ogen te wassen met schoon water.

Veel mensen die deze natuurlijke behandeling hebben geprobeerd, zeggen dat hun gezichtsvermogen aanzienlijk is verbeterd, zelfs na de eerste toepassing. Bovendien bleef hun visie na elke toepassing verbeteren.

Voer de behandeling 3 nachten achter elkaar uit, en als u geen verbetering van uw gezichtsvermogen opmerkt, stop er dan mee. Hoewel dit type ricinusolie onschadelijk is, past het misschien niet bij uw oogkwestie.

De resultaten hangen voornamelijk af van uw individuele oogaandoening. Sommigen zeggen dat deze behandeling hen hielp hun gezichtsvermogen binnen enkele weken te herstellen en anderen zeggen dat het tot drie maanden duurde.

Probeer het en zie hoe het voor u werkt.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Hoe fluoride de gezondheid van de pijnappelklier beschadigt
Next De grote leugen van Big Pharma: de meeste nieuwe medicijnen hebben geen nieuwe voordelen, bevestigt onderzoek

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Beter in je vel en beter slapen met melatonine

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Natuurlijk antibioticum vernietigt Alle Blaas en Nier infecties na paar behandelingen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Zeg vaarwel tegen buikvet met auberginewater

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat