Warmte veroorzaakt dat aluminium folie naar voedsel uit gaat logen. Aluminiumtoxiciteit veroorzaakt Alzheimer, dementie, kanker en meer

Warmte veroorzaakt dat aluminium folie naar voedsel uit gaat logen. Aluminiumtoxiciteit veroorzaakt Alzheimer, dementie, kanker en meer

Luister naar dit artikel

Hoewel je vaak aan staal en ijzer denkt, is het eigenlijk aluminium dat het meest gebruikte en gedistribueerde metaal ter wereld is. Als je erover nadenkt, is het overal! Je kunt het vinden in alledaagse huishoudelijke producten zoals kookgerei, folie, bakpoeder, cake-mixen, niet-zuivelcrèmes, aspirine, bloem, deodorant en zelfs water. Ook bevatten algemene voedseladditieven zoals E173, E520, E521, E523, E541, E545, E554, E555, E556 en E559 aluminium. Maar wist u dat aluminium alzheimer, dementie en andere ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Met zoveel aluminium in onze samenleving, zou je denken dat het is gevestigd en bewezen onschadelijk is, dat is het niet. In tegenstelling tot ijzer en andere metalen en mineralen heeft het lichaam geen aluminium nodig. Het is dus een vreemd voorwerp voor ons lichaam en we hebben geen mechanisme om het te verwerken of te gebruiken. Wat gebeurt er met het aluminium dat we innemen? Het wordt, net als veel andere giftige chemicaliën uit plastic en pesticiden, opgeslagen door het lichaam en (omdat we het niet kunnen verwerken) bouwt zich op en hoopt zich op in de loop van de tijd. De nieren, hersenen, longen, lever en schildklier zijn allemaal vatbaar voor schade door opbouw van aluminium.

Hieronder staan de belangrijkste redenen om aluminium uit uw leven te verwijderen:

1) Aluminium beschadigt het centrale zenuwstelsel: schade door aluminiumophoping kan worden gezien bij zowel kinderen als volwassenen. Bij kinderen is het in verband gebracht met autisme. Baby’s worden vaak blootgesteld aan hoge hoeveelheden aluminium (in vergelijking met hun lichaamsgrootte) uit drinkwater (kraanwater het vaakst). Kinderen hebben ook bot- en nierziekten gehad. Bij volwassenen zijn de neurologische effecten tekenen van pre-mature veroudering, vooral cognitief. De neurologische aandoeningen van aluminium lijken op die van Alzheimer.

2) Hersenbeschadiging: Onderzoekers wijzen op hoge niveaus van oxidatieve stress in hersenweefsel wanneer patiënten veel aluminium bevatten. Omdat je brein een van de belangrijkste plaatsen is waar ons lichaam aluminium opslaat, wordt het meestal het meest getroffen. De resultaten kunnen MS, chronische vermoeidheid, epilepsie, ADD en andere cognitieve stoornissen zijn. Aluminium veroorzaakt Alzheimer en dementie.

3) Aluminium berooft het lichaam van essentiële mineralen: hoewel aluminium het lichaam niet nodig heeft, zijn magnesium, calcium en ijzer dat wel. Helaas berooft aluminium het lichaam van deze broodnodige stoffen. “Spoor aluminiumniveaus passeren de bloed-hersenbarrière en stapelen zich geleidelijk op in grote piramidale neuronen van de hippocampus, cortex en andere hersengebieden die kwetsbaar zijn voor de ziekte van Alzheimer. Meer aluminium komt de hersenen binnen dan eruit gaat, wat resulteert in een netto toename van intraneuronaal aluminium met het ouder worden. Aluminium is verantwoordelijk voor twee hoofdtypen giftige schade in cellen. Als pro-oxidant veroorzaakt aluminium oxidatieve schade, zowel op zichzelf als in synergie met ijzer. Aluminium concurreert ook met en vervangt essentiële metalen, voornamelijk Mg2 +, ijzer en Ca2 + -ionen – in of op eiwitten en hun co-factoren. ”

4) Aluminium kan botten en weefsels verzwakken: er wordt ook aangenomen dat het bijdraagt aan osteoporose.

5) Aluminium kan voortijdige veroudering veroorzaken: vanwege de oxidatieve stress op cellulair DNA.

Hoe aluminium inname te verminderen:

omdat het het meest verspreide metaal ter wereld is, zal het moeilijk zijn om het volledig te vermijden. U kunt uw inname aanzienlijk verminderen door producten zonder aluminium aan te schaffen. Vooral producten zoals kookgerei, producten voor persoonlijke hygiëne en bewerkte voedingsmiddelen.

Voeg Spirulina toe aan je dagelijkse leven om je lichaam te helpen aluminium te verminderen dat al is verbruikt. Door spirulina te eten verhoogt u uw rode bloedcellen en hun vermogen om zuurstof te transporteren. Meer zuurstof betekent een efficiënter lichaam om te ontgiften! Ik neem persoonlijk ongeveer 10 gram per dag die ik aan mijn eten toevoeg. Ik meng het Spirulina-poeder in smoothies, sappen, sauzen, dips en vrijwel alles. Spirulina, naast het ontgiften van het lichaam van zware metalen, is een geweldige energiebooster en zit boordevol eiwitten, aminozuren, vitaminen, mineralen en chlorofyl om de pH-waarden in het lichaam te helpen balanceren.

Bronnen:

Anyavien.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De grootste MYTHE die ooit uit de voedingsindustrie is voortgekomen... "Eet minder rood vlees" en wees gezonder
Next We kunnen eindelijk achterhalen wat de oorzaak is van veel gevallen van Alzheimer en hoe het te stoppen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Reuma treft 2 miljoen mensen van elke leeftijd in Nederland. Lees hier de symptomen van reuma!

Luister naar dit artikel Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo: 61% van de mensen met reuma is jonger dan 65 jaar. Ook kinderen

Overig

WAAROM IS WATERMELOEN BIJZONDER?

Luister naar dit artikel Watermeloen bevat citrulline, een stof die ook in ons lichaam aangemaakt wordt. De stof werd al in 1882 gebruikt tegen obstipatie. Sinds recent staat citrulline beter bekend

Overig

Hartdoden stijgen met 26% ten opzichte van pre-pandemische niveaus, zo blijkt uit officiële gegevens

Luister naar dit artikel Deskundigen slaan alarm omdat het aantal sterfgevallen als gevolg van hartfalen ver boven het gemiddelde blijft stijgen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift