Rood ALARM: Duizenden satellieten worden in de ruimte gelanceerd om 5G-straling af te geven, geen veiligheidsonderzoeken!

Rood ALARM: Duizenden satellieten worden in de ruimte gelanceerd om 5G-straling af te geven, geen veiligheidsonderzoeken!

Luister naar dit artikel

Een ton satellieten zijn gepland om elke centimeter van de planeet Aarde te omcirkelen en te verzadigen met 5G-straling. Deze “nieuwe” vorm van microgolftechnologie zal grote schade aanrichten aan de gezondheid van mens en milieu.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ter voorbereiding op de wereldwijde uitrol van 5G-technologie zijn 60 satellieten gelanceerd vanuit het Kennedy Space Center, en er zullen er nog veel meer volgen. Maar terwijl de telecommunicatie-industrie het evenement inluidt als het begin van een “nieuw tijdperk van connectiviteit”, wijzen natuurlijke gezondheidsexperts erop dat er geen enkele veiligheidsstudie bestaat om de ecologische en biologische implicaties van 5G-straling te onderzoeken.

De race naar 5G-technologie zorgt ervoor dat bedrijven satellietenvloten in de ruimte lanceren
Op 23 mei stond de Federal Communications Commission (FCC) toe dat het bedrijf van Elon Musk, SpaceX, 60 “StarLink” -satellieten lanceerde vanuit het Kennedy Space Center.

Alleen al dit jaar zullen er nog zes lanceringen van 60 satellieten zijn. Wanneer de eerste 420 in een baan om de aarde zijn, worden ze ingeschakeld en beginnen ze met het leveren van een wereldwijde 5G-service aan de eerste klanten van SpaceX.

Maar dat is nog maar het begin.

Vanaf 2020 wil SpaceX zijn raketten 120 satellieten per keer in een baan om de aarde brengen – en de geplande vloot van 12.000 satellieten zal naar verwachting binnen het decennium operationeel zijn.

De satellieten werken op millimetergolffrequenties en zijn in staat om gerichte bestuurbare stralen op elk gewenst punt op het aardoppervlak te richten. De FCC heeft SpaceX een licentie gegeven om elke satelliet een effectief uitgestraald vermogen van maximaal 5 miljoen watt per straal te laten uitzenden.

Musk’s bedrijf is niet de enige die de ruimte in gaat. In de race voor de wereldwijde uitrol van 5G hebben andere bedrijven dit voorbeeld gevolgd.

SpaceX-concurrent OneWeb lanceerde op 27 februari de eerste zes van zijn geprojecteerde vloot van 4.540 satellieten (het bedrijf is van plan elke maand 36 satellieten te lanceren en deze in te schakelen wanneer 648 in een baan om de aarde zijn).

Om niet achtre te blijven, heeft Amazon onlangs plannen aangekondigd om zijn eigen vloot van meer dan 3.000 5G-satellieten te lanceren.

Offeren we de toekomst van planeet Aarde op voor “ultrasnel, lag-free internet?”

Volgens Cellphone Task Force (CTE) – een non-profitgroep die de gezondheids- en milieudreigingen van draadloze technologie bestudeert – is de situatie een “noodgeval”, niet alleen vanwege de directe straling van de satellieten, maar vanwege hun locatie in de ionosfeer – die een vitaal onderdeel is van het wereldwijde elektrische circuit dat alle levende wezens bezielt.

Volgens CTF zullen zelfs een paar honderd satellieten die de enorme hoeveelheid beschikbare bandbreedte in het millimetergolfspectrum gebruiken, het wereldwijde elektrische circuit vervuilen met ‘vuile elektriciteit’.

En de resultaten kunnen catastrofaal zijn.

Een van de problemen die de satellieten kunnen veroorzaken, zijn de verhoogde productie van giftig afval, de vervuiling van het grondwater en een verlies van ozon.

Waarschuwing: deze satellieten brengen het onmisbare wereldwijde elektrische circuit in gevaar

Onder normale omstandigheden stroomt het wereldwijde elektrische circuit door de aarde, naar de hemel (via onweer), door de ionosfeer en vervolgens terug naar de aarde – waar het door de atmosfeer en door ons lichaam stroomt.

De globale elektrische stroom komt het lichaam binnen vanaf de bovenkant van het hoofd, stroomt door de acupunctuurmeridianen en komt via de voeten weer in de aarde.

Maar 5G-technologie zou dit vitale proces kunnen saboteren.

De satellietsignalen worden gepulst bij VLF (zeer lage frequenties) en ELF (extreem lage frequenties) en bevatten componenten van 8 Hz, 14 Hz, 20 Hz, 26 Hz en 33 Hz.

Dit worden de Schuman-frequenties genoemd – en het zijn toevallig de hersengolffrequenties van elk mens en dier op de planeet. Deze frequenties reguleren onze bioritmen (een feit dat niet verloren gaat in de traditionele Chinese geneeskunde, die traditioneel naar deze stromingen verwijst als “qi”), en zijn essentieel voor het handhaven van de gezondheid en het bevorderen van genezing.

Kortom, hun verstoring kan rampzalig zijn – en hints hiervan zijn al gezien.

Het is bekend dat astronauten in de ruimte verstoring van circadiane ritmes ervaren – en Russische wetenschappers hebben een “afname van alle fysiologische processen” opgemerkt die optreedt tijdens ruimtemissies en identiek is aan de fysieke effecten van veroudering.

En het is een feit dat op 23 september 1998 – toen de allereerste satelliettelefoons operationeel werden – een overweldigende 86 procent van de geënquêteerde elektrisch gevoelige mensen tekenen van elektrische ziekte ervaren, zoals hoofdpijn, misselijkheid, hartkloppingen en tinnitus.

Ten slotte zijn ELF- en VLF-straling van de elektriciteitsleidingen op aarde al in de ionosfeer doordrongen, waardoor het weer op aarde wordt beïnvloed – een fenomeen dat bekend staat als “harmonische straling van de elektriciteitsleiding”.

5G-technologie vanuit de ruimte interfereert met weersvoorspellingen en vermindert de nauwkeurigheid met 30 procent
En 5G zou nog een verwoestend effect kunnen hebben.

Volgens de National Oceanic and Atmospheric Administration, zou de technologie kunnen interfereren met waterdampgegevens die essentieel zijn voor weersvoorspelling – waardoor ons vermogen om ons voor te bereiden op orkanen, tornado’s en overstromingen in gevaar komt.

In feite kan 5G-technologie de nauwkeurigheid van weersvoorspellingen bepalen “40 jaar terugzetten” – met implicaties die een NOAA-woordvoerder omschreef als “verschrikkelijk”.

Een expert zegt bijvoorbeeld dat dit verminderde voorspellingsvermogen betekent dat voorspellers niet in staat zouden zijn geweest om Superstorm Sandy, die delen van de Atlantische kust in 2012 verwoestte, nauwkeurig te voorspellen (het inferieure model zou de storm naar zee vals voorspeld hebben – en snijd in kostbare voorbereidingstijd).

“De kans is groot dat we veel gegevens zullen verliezen”, waarschuwde de woordvoerder.

Uiteraard heeft een vertegenwoordiger van CTIA, de handelsgroep die de Amerikaanse draadloze industrie vertegenwoordigt, de waarschuwing aangehaald en ontkend dat 5G problemen zou veroorzaken.

Sluit je aan bij de 100.000 mensen die het internationale beroep hebben ondertekend

Wetenschapper Arthur Firstenberg heeft een internationaal beroep georganiseerd om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen.

Deze petitie is ondertekend door 2.000 wetenschappers, 1.400 artsen, 4.000 ingenieurs, 2.200 verpleegkundigen, 2.500 psychologen en 1.200 verschillende organisaties – in totaal 100.000 personen en organisaties uit 187 landen.

U kunt het beroep hier ondertekenen

Zoals Cellphone Task Force aangeeft, is Elon Musk een persoon die echt om de planeet lijkt te geven. Zijn verkeerde gebruik van 5G-satellieten kan echter verwoestende gevolgen hebben voor de aarde. Hopelijk kan hij, en andere individuen zoals hij, worden gedwongen om te luisteren – voordat het te laat is.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous MEDISCHE FOUTEN SCHADEN MEER DAN 10% VAN DE PATIËNTEN EN IS # 3 LEIDENDE OORZAAK VAN OVERLIJDEN
Next Kankercellen worden gevoed door suikerhoudende dranken, waardoor tumoren sneller groeien

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Vrouw geneest van ziekte van Crohn na behandeling met cannabisolie

Luister naar dit artikel De ziekte van Crohn manifesteert zich vaak bij de overgang van de dunne naar de dikke darm, maar kan op iedere plaats in het darmkanaal voorkomen.

Overig

Leer hoe maagzuurremmers de darmgezondheid bedreigen

Luister naar dit artikel Voor de naar schatting 24 miljoen Amerikanen die dagelijks een antacidum gebruiken, kan deze zuurremmende werking grote problemen opleveren voor de darmgezondheid. Onderzoekers van het Universitair

Overig

LET OP: Gevaarlijke zonnebrandcrème! Deze veroorzaakt brandwonden!

Luister naar dit artikel Van de week heeft een vrouw zonnebrandcrème gekocht. Dit heeft ze gebruikt voor haar 3 kinderen en haar man. Later zag ze iets erg verontrustend. Er