Je moet stoppen met het geven van fluoride tandpasta aan je kinderen, aldus deze arts

Je moet stoppen met het geven van fluoride tandpasta aan je kinderen, aldus deze arts

Luister naar dit artikel

Dr. David Kennedy gelooft dat fluoride niet veilig is en hij heeft daar een paar goede redenen voor om zo te denken. Tandpasta’s boordevol fluoride zijn slecht voor de gezondheid. Ja, je spuugt ze in de gootsteen of het toilet, maar een deel ervan komt in je bloed terecht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Fluoride heeft een vreselijk effect op uw gezondheid en het is het laatste wat u aan uw kind moet geven.

Fluoride is gevaarlijk

Fluoride is uiterst giftig en wordt toegevoegd aan bijna elk merk tandpasta. De American Dental Association zegt dat het goed is om fluoride te gebruiken als preventieve maatregel. Nou, geloof het of niet, fluoride wordt ook gevonden in flessenwater, kindervoeding, vitaminesupplementen en andere producten voor dagelijks gebruik.

In 2002 dronk ongeveer 90 procent van alle Amerikanen water uit openbare systemen. Ongeveer 67 procent van deze mensen dronk gefluorideerd water. Maar er was geen verschil in vervalpercentages van permanente tanden of het percentage vervalvrije kinderen in gefluorideerde, niet-gefluorideerde en gedeeltelijk gefluorideerde gebieden.

Volgens veiligheidsinformatiebladen (MSDS) wordt natriumfluoride als giftig geëtiketteerd bij inslikken, inademen en contact met de huid. Persoonlijke beschermingsmiddelen voor het hanteren van fluoride moeten een veiligheidsbril en handschoenen bevatten.
Fluoride is giftiger dan lood. Het verschil tussen fluoride en arseen is klein. Deze gifstoffen komen in het lichaam terecht en dit gebeurt telkens wanneer u uw tanden poetst of uw mond spoelt met uw normale mondwater.

Helaas worden fluorideverbindingen doelbewust aan drinkwater toegevoegd. Fluroridation is een veel voorkomende praktijk die wordt verondersteld om tandbederf te voorkomen. Welnu, fluoride heeft nooit aangetoond dat het gaatjes voorkomt.

Gifcontrolecentra ontvangen klachten van duizenden klanten die teveel fluoride-rijke producten gebruiken, waaronder vitamines, tandpasta en mondwater. Fluoridevergiftiging beïnvloedt het lichaam en kan een fatale afloop hebben. Het is een gevaarlijke chemische stof die een lawine van negatieve reacties veroorzaakt.

Vermijd koste wat het kost fluoride. Het is tijd om uw gezondheid te beschermen en grotere schade te voorkomen. U bent verantwoordelijk voor uw gezondheid. Vergeet dat niet.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Als je hoort wat deze psychiater over alcohol te zeggen heeft, zul je nooit meer drinken
Next Chiropractor moet 100k betalen om anti-vax overtuiging

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Deense toezichthouder zegt dat een vrouw die stierf na een AstraZeneca-prik “ongebruikelijke symptomen” had, onder meer door bloedstolsels

Luister naar dit artikel Het Deense Geneesmiddelenbureau (DKMA) zei dat een patiënt die stierf aan een bloedstolsel nadat hij het AstraZeneca COVID-19-vaccin had gekregen “ongebruikelijke symptomen” vertoonde. Afgezien van bloedingen

Overig

Verrassend wat je allemaal kunt doen met vaseline!

Luister naar dit artikel Als er één product is dat multifunctioneel is en dat je altijd binnen handbereik moet hebben, dan is het wel vaseline. Die zalf doet wonderen bij

Overig

WINST Bloedklonten: Medicare besteedde vorig jaar meer dan $ 15 miljard aan bloedverdunners, nadat covid-prikken klonten in het bloed veroorzaakten

Luister naar dit artikel Hoeveel miljoenen Amerikanen krijgen bloedverdunners voorgeschreven voor de schade die de COVID-19-stollingsshots op dit moment aan hun bloedvatenstelsel aanrichten? Toch zullen die bloedverdunners niet eens werken