Volksgezondheidsfunctionarissen in New Hampshire geven publiekelijk toe dat MMR-vaccin mazelen veroorzaakt

Volksgezondheidsfunctionarissen in New Hampshire geven publiekelijk toe dat MMR-vaccin mazelen veroorzaakt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er is een vrij grote deuk gevormd in het harnas rond het pro-vaccinatie verhaal, zoals gezondheidsfunctionarissen in New Hampshire recentelijk hebben toegegeven dat het MMR-vaccin van Merck & Co. voor mazelen, bof en rubella de echte oorzaak was van een uitbraak van mazelen in het gebied waarvan rabiate pro-vaxxers er met de kippen bij waren om de schuld aan de niet-gevaccineerde medemens te geven.

Toen een “individuele persoon” uit de stad Keene voor het eerst mazelen opliep, werd verondersteld dat het gebaseerd was op reguliere mediapropaganda dat de enige mogelijke oorzaak was dat deze persoon niet was gevaccineerd met MMR. Maar het bleek dat deze persoon was ingeënt met MMR – en we weten nu dat bijwerkingen die door BMR worden veroorzaakt, ervoor zorgden dat deze persoon mazelen kreeg.

Tests uitgevoerd door lokale gezondheidsautoriteiten, die waarschijnlijk niet tevreden waren met wat ze vonden, bepaalden dat de individuele persoon ziek werd als gevolg van een vaccinatie met BMR. Een eye-opener van een conclusie die het officiële verhaal compleet verbrijzelt dat MMR 100 procent veilig is en altijd effectief.

Het is belangrijk op te merken dat, voordat deze testresultaten werden vrijgegeven, volksgezondheidsfunctionarissen in New Hampshire druk bezig waren maximale vrees en hysterie te laten horen over de noodzaak van een massale vaccinatiecampagne. Maar toen de waarheid uitkwam, werden ze snel stil en gingen ze zelfs zover dat ze ontkenden dat er ook maar iets gebeurd was – met andere woorden, ga gewoon verder, mensen.

“Daarom schort het ministerie van Volksgezondheid en Human Services bijkomende interventies op voor volksgezondheid,” leest een verklaring van DHHS nadat was vastgesteld dat het MMR-vaccin van Merck dit geval van mazelen had veroorzaakt. “Er is geen besmettelijke mazelen epidemie waarvan bekend is dat ze in de gemeenschap circuleren.”

Pro-vaccinatie propaganda is niets anders dan rook en spiegels – eindeloze leugens die zijn ontworpen om de goedgelovigen te misleiden

Wat echt ongeloofwaardig is aan deze erkenning door volksgezondheidsfunctionarissen in New Hampshire, is dat het een van de grondbeginselen vernietigt die door pro-vaxxers worden gebruikt ter verdediging van vaccinatie: het idee dat het onmogelijk is voor vaccins om de ziekten te veroorzaken die ze zogenaamd zouden voorkomen.

Deze erkenning ontkracht ook de mythe dat verplichte vaccinatie noodzakelijk is om de “kudde-immuniteit” te creëren die nodig is om te voorkomen dat baby’s die te jong zijn om gevaccineerd te worden, besmet raken. Zoals we nu kunnen zien, is vaccineren eigenlijk een bedreiging voor dezelfde baby’s die niet kunnen worden gevaccineerd, omdat gevaccineerd worden kan veroorzaken dat een persoon infectieuze ziekten zoals mazelen ontwikkelt en dus mogelijk verspreidt, en ook autisme veroorzaakt.

De kans is groot dat de meeste mensen nooit over deze situatie in New Hampshire zullen horen, omdat de onthulling dat MMR-vaccins de mazelen veroorzaken, in directe tegenspraak is met de bijna-en-beste complottheorieën van de pro-vax-menigte. Maar we zullen hier zeker ons best voor doen bij HealthBytes om de feiten bekend te maken bij zoveel mogelijk mensen die daadwerkelijk willen luisteren – en dat kun je ook doen door artikelen als deze te delen met je vrienden en volgers.

“Na 45 jaar lang vaccins te hebben onderzocht en een bibliotheek van meer dan 2.000 klinische onderzoeken te hebben verzameld, gepubliceerd in door vakgenoten beoordeelde medische tijdschriften, is wat is gepasseerd voor ‘wetenschap’ niets meer dan leugens gepleegd door vaccin- / geneesmiddelenfabrikanten wier enige zorg is om hun aandeelhouderszakken te vullen. met winst, “schreef een commentator bij Big League Politics.

“IN GEEN ENKELE ANDERE industrie krijgen fabrikanten een gratis “Get out of jail” pas als er letsel of overlijden plaatsvindt. Onze overheden, die worden gekocht en betaald door de farmaceutische bedrijven, zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor deze misdaad. Zij zijn degenen die de wetten hebben goedgekeurd waardoor vaccinbedrijven worden vrijgesteld van vervolging. Denk daar eens over na en laat het inzinken “, voegde dezelfde commentator eraan toe.

Bronnen:

BigLeaguePolitics.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Dokter legt uit wat er met je lichaam gebeurt als je havermelk drinkt in plaats van zuivel
Next De gezondheidsverbeterende voordelen van ghee

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Journaliste (46) belandde door cholesterolverlagers in nachtmerrie: “Ik stop onmiddellijk met dit gif”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Tienermeisje sterft slechts vijf dagen na HPV-vaccin, artsen noemden haar ‘lui kind’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Minister eist uitleg bij peperdure medicijnen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat