Onzichtbare gevaren voor de gezondheid: 5G is uitzonderlijk schadelijk voor kinderen

Onzichtbare gevaren voor de gezondheid: 5G is uitzonderlijk schadelijk voor kinderen

Luister naar dit artikel

Het is misschien wel de grootste existentiële bedreiging voor het leven op deze planeet, en het is historisch gezien nog maar net op deze planeet. We hebben het over draadloze communicatietechnologieën zoals 5G, waarvan een groeiend aantal deskundigen waarschuwt dat het een nachtmerrie is voor de gezondheid van de mens, vooral voor kinderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ondanks zijn “razendsnelle” snelheden, zal 5G en zijn alomtegenwoordige aanwezigheid overal ter wereld in veel opzichten het einde van het leven betekenen zoals we het nu kennen. In tegenstelling tot 2G 3G en zelfs 4G, vereist 5G-functionaliteit een enorm raster van zeer dicht opeengepakte zendmasten en apparatuur, wat betekent dat blootstelling eraan vrijwel onontkoombaar is.

“Verre van een eenvoudige ‘next-gen’-upgrade staan krachtige 5G (vijfde generatie) netwerken en technologie op het punt iedereen op continue basis te onderwerpen aan ongekende vormen en hoeveelheden … verplichte bestraling – zonder voorafgaande studie van de potentiële gezondheid impact of enige zekerheid van veiligheid “, waarschuwt Children’s Health Defence (CHD).

“Gezien het feit dat jonge mensen (met hun kleinere lichaamsmassa en ontwikkelende hersenen) bijzonder kwetsbaar zijn voor straling, heeft de Environmental Health Trust 5G ‘het volgende grote onbekende experiment op onze kinderen’ – en de hele menselijke bevolking ‘genoemd.

5G gaat over het vervangen van de mensheid door technologie

De gezondheidseffecten van 5G-blootstelling zijn bijna te talrijk om op te noemen. In gebieden van de wereld waar de technologie al is ingezet en geactiveerd, schieten de gevallen van slapeloosheid, miskramen, geheugenproblemen, neurologische aandoeningen en meer omhoog.

In Wenen, bijvoorbeeld, waar 5G naar verluidt ‘schijnbaar van de ene dag op de andere’ werd onthuld, ervaren de plaatselijke bewoners neusbloedingen, hoofdpijn, oogpijn, pijn op de borst, misselijkheid, braken, vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizen, griepachtige symptomen en hartpijn . Er zijn ook meldingen van mensen die lijden aan krapte en druk in en rond hun hoofd, evenals het ervaren van gevoelens van “korte, stekende pijn rond het lichaam” en een “zoemen” in hun interne organen.

Zowel jong als oud ervaren naar verluidt dit 5G-geïnduceerde trauma, hoewel kinderen het meest worden beïnvloed door 5G draadloze straling, die wordt uitgezonden in de vorm van hoogfrequente millimetergolven (MMW’s).

Zweedse onderzoekers hebben bevestigd dat “kinderen inderdaad gevoeliger zijn voor de effecten van blootstelling aan elektromagnetische velden bij microgolffrequenties,” en dat kleintjes die beginnen met het gebruik van “ofwel draadloze of mobiele telefoons regelmatig voor de leeftijd van 20” een verhoogd risico van meer dan 400 procent hebben om een hersentumor te ontwikkelen.

5G is een dodelijk wapen en mensen zijn het doelwit

Draadloze straling heeft zo een negatieve impact dat de Internationale Vereniging van Brandweerlieden (IAFF) actief lobbyt om transmissieapparatuur van vuurpanden te houden. Sinds op zijn minst de dagen van 2G, heeft IAFF geobserveerd en gerapporteerd dat brandweerlieden die gedwongen worden tijd te besteden aan torens en apparatuur van mobiele telefoons vaak lijden aan:

“… vertraagde reactietijd, gebrek aan focus, gebrek aan impulscontrole, ernstige hoofdpijn, anesthesie-achtige slaap, slaapgebrek, depressie en tremoren.”

Niets van dit alles is verrassend, gezien het feit dat 5G MMW’s ongeveer hetzelfde zijn als degenen die worden gebruikt in wapensystemen voor het beheersen van mensenmassa’s, ook bekend als actieve ontkenningssystemen, die bedoeld zijn om ‘een ondraaglijk gevoel van opwarming waardoor ze vluchten’ te produceren. Dergelijke “verhittingssensaties” zijn ook gemeld in samenhang met blootstelling aan 5G.

“De eerste reactie van mensen op het idee dat 5G een existentiële bedreiging kan vormen voor al het leven op aarde is meestal ongeloof en / of cognitieve dissonantie”, zegt een klokkenluider van de Verenigde Naties (U.N.).

“Zodra ze de feiten onderzoeken, is hun tweede reactie echter vaak angst We moeten dit overstijgen om 5G te zien als een kans om onszelf in onze kracht te zetten, verantwoordelijkheid te nemen en actie te ondernemen. ”

Bronnen:

WakingTimes.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe koolsap te maken voor genezing van maagzweren en open wonden
Next Watermeloenzaden zijn eetbaar en hier is waarom je ze zou moeten eten

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Gebruikt u nog steeds magnetrons? Hier zijn 5 redenen waarom u onmiddellijk zou moeten stoppen

Luister naar dit artikel Magnetrons zijn gemaakt om het u gemakkelijker te maken een snelle warme maaltijd te nuttigen. Het is misschien geweldig om je eten op te warmen, maar

Nieuws

Bombshell: Franse rechtbank vindt dat slimme meters je ziek maken, eist dat ze worden verwijderd

Luister naar dit artikel Deze uitspraak van het Franse hof heeft aangetoond dat slimme meters op grote schaal schadelijk zijn voor uw gezondheid. Nu heeft het Franse gerechtshof bepaald dat

Straling

Straling van zendmasten treft ons wel degelijk

Luister naar dit artikel Elektromagnetische velden (EMV) van zendmasten hebben wel degelijk invloed op ons, concluderen Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift PLOS ONE. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks