Studie: Magnesium beter om depressies te behandelen dan antidepressiva

Studie: Magnesium beter om depressies te behandelen dan antidepressiva

Luister naar dit artikel

Het Larner College of Medicine aan de Universiteit van Vermont voerde een studie uit die werd gepubliceerd in PLoS ONE en ontdekte dat slechts 248 mg magnesium per dag de symptomen van depressie bij studiedeelnemers kan omkeren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tegenwoordig beweert zelfs de reguliere wetenschap dat magnesium een effectieve en veilige manier is om van nature depressie te behandelen. Niet onbelagrijk, het is een goedkope methode, vergeleken met de gevaarlijke en dure geneesmiddelen voorgeschreven door artsen.

Magnesium speelt een uiterst belangrijke rol en ondersteunt de gezondheid ook op verschillende andere manieren. Het verbetert de hersen- en hartgezondheid, verbetert de functie van de nieren en voorkomt tal van chronische ziektes.

Helaas lijkt het erop dat er nog steeds geen inspanningen zijn om de gezondheidszorg te hervormen en zich te concentreren op natuurlijke voedingsremedies die onze gezondheid op een volledig natuurlijke manier kunnen verbeteren en jaarlijks miljarden dollars kunnen besparen.

De volgende video geeft belangrijke informatie over het verband tussen magnesium en depressie:

https://vimeo.com/226333850

Bronnen:

realfarmacy.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kunstmatig vleeswaarschuwing: wat u niet wordt verteld over vlees uit een lab
Next Een derde van Fast-Food-verpakkingen bevat gevaarlijke chemicaliën

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Onderzoekers bestuderen kokosolie als een natuurlijke behandeling voor antibioticaresistente bacteriële infecties, ernstige brandwonden

Luister naar dit artikel Antibioticaresistentie is een reële bedreiging voor de gezondheid. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste gezondheidsproblemen van deze tijd. Slachtoffers van ernstige brandwonden zijn bijzonder

Natuurlijk

Baden met CBD! Geweldig voor fibromyalgie en slaapverbetering

Luister naar dit artikel Fibromyalgie komt tot uiting door chronische spierpijn, gevoelige punten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, angst, slapeloosheid en gastro-intestinale problemen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Psychisch

STOP HET LABELEN VAN KINDEREN!

Luister naar dit artikel De afgelopen jaren hebben wij in Nederland meer kinderen een diagnose voor een psychiatrische stoornis gegeven dan ooit tevoren. In de huidige veranderende tijdgeest komt een groep kinderen