Studie: Magnesium beter om depressies te behandelen dan antidepressiva

Studie: Magnesium beter om depressies te behandelen dan antidepressiva

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het Larner College of Medicine aan de Universiteit van Vermont voerde een studie uit die werd gepubliceerd in PLoS ONE en ontdekte dat slechts 248 mg magnesium per dag de symptomen van depressie bij studiedeelnemers kan omkeren.

Tegenwoordig beweert zelfs de reguliere wetenschap dat magnesium een effectieve en veilige manier is om van nature depressie te behandelen. Niet onbelagrijk, het is een goedkope methode, vergeleken met de gevaarlijke en dure geneesmiddelen voorgeschreven door artsen.

Magnesium speelt een uiterst belangrijke rol en ondersteunt de gezondheid ook op verschillende andere manieren. Het verbetert de hersen- en hartgezondheid, verbetert de functie van de nieren en voorkomt tal van chronische ziektes.

Helaas lijkt het erop dat er nog steeds geen inspanningen zijn om de gezondheidszorg te hervormen en zich te concentreren op natuurlijke voedingsremedies die onze gezondheid op een volledig natuurlijke manier kunnen verbeteren en jaarlijks miljarden dollars kunnen besparen.

De volgende video geeft belangrijke informatie over het verband tussen magnesium en depressie:

https://vimeo.com/226333850

Bronnen:

realfarmacy.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Kunstmatig vleeswaarschuwing: wat u niet wordt verteld over vlees uit een lab
Next Een derde van Fast-Food-verpakkingen bevat gevaarlijke chemicaliën

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

9 verbluffende-voordelen van CBD-olie voor pijn, angst, ontsteking en meer

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Het is weer licht ‘s ochtends: vijf voordelen voor je gezondheid

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

6 Natuurlijke en effectieve alternatieven voor ibuprofen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat