Deze krachtige zelfgemaakte thee zal gezwollen benen genezen binnen enkele dagen

Deze krachtige zelfgemaakte thee zal gezwollen benen genezen binnen enkele dagen

Luister naar dit artikel

Peterselie is normaal gesproken opgenomen in de bereiding van veel gerechten, maar dit kruid heeft duidelijk ook verschillende therapeutische eigenschappen. Dit groene kruid is een rijke bron van vitamine K, vitamine C, vitamine B en vitamine A, evenals mineralen zoals kalium en ijzer.
Het speelt een grote rol bij het helpen bij een langdurige gewichtsbalans, balanceert de bloedsuikerspiegel en voorkomt de degeneratieve effecten van diabetes op de lever.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ook bleek peterselie zeer effectief te zijn om ons te beschermen tegen een breed scala aan ziekten, zoals astma, darmkanker, diabetes en atherosclerose, maar het versterkt ook ons immuunsysteem, bestrijdt ontstekingen in ons lichaam en beschermt de bloedvaten, vermindert ook het risico op kanker.

Het is echter een van de beste benaderingen om gezwollen voeten natuurlijk te behandelen. Dienovereenkomstig is het bovendien en must bij individuen die snel een paar pond moeten verliezen voor zeer belangrijke momenten van hun leven, omdat het de overtollige vloeistof uit het lichaam haalt.
Zwellingen in de voeten zijn een nawerking van oedeem, wat accumulatie van water is, en normaal wordt het veroorzaakt door zwangerschap.

Daarnaast kan oedeem ook worden veroorzaakt door het gebruik van bepaalde medicijnen, PMS, sedentaire levensstijl en het consumeren van verwerkte of zoute voedingsmiddelen. Peterselie is een zeer krachtige natuurlijke remedie, die al honderden jaren wordt gebruikt, en het is de beste natuurlijke diuretica die we ooit zouden kunnen gebruiken.

Het verhoogt bovendien de functies van de nieren, en in het geval dat ze hun werk naar behoren doen, zal water gedurende een zeer korte periode in het lichaam blijven, en hiermee zal het gevaar van oedemen verminderen. Ook is peterselie een rijke bron van kalium, maar in tegenstelling tot een chemisch diureticum, zal het de kaliumspiegels rond normaal houden.

Hoe Peterselie thee thuis te bereiden:

Verwarm een pan met water, zodra het water voldoende is opgewarmd, giet het een beetje in een kopje. Voeg op dat moment een kwart verse peterselieblaadjes toe (gehakt). Laat ze 5 tot 7 minuten weken, zeef en drink het dan.

https://www.youtube.com/watch?v=byUyGLsajzc

Bronnen:

juicing-for-health.com
www.chatelaine.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Als je 3 dadels eet elke dag 1 week lang eet is dit wat er met je lichaam gebeurt
Next Kijk hoe we een sok verwarmen met zeezout om oorpijn en infectie te behandelen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hier is hoe Appel Cider Azijn Gummies te maken om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en voor gewichtsverlies (Video)

Luister naar dit artikel Appelciderazijn, of ciderazijn, is een azijn gemaakt van gefermenteerd appelsap en gebruikt in saladedressings, marinades, vinaigrettes, conserveermiddelen en chutneys. Het wordt gemaakt door appels te pletten

middeltjes

Deze crème is meer dan 100 jaar oud. Maar wat je er allemaal mee kunt doen? Had ik dit maar eerder geweten!

Luister naar dit artikel vroeger werd tijgerbalsem voor alles en nog wat gebruikt maar het is steeds meer de vergetelheid in geraakt. Tegenwoordig grijpen mensen sneller naar moderne middelen, vaak

middeltjes

Middel van honing en knoflook voor de lever

Luister naar dit artikel Snijd de knoflooktenen eerst doormidden, zodat de eigenschappen beter gemengd worden met de honing. Om er zeker van te zijn dat je volledig van alle voordelen