9 verbluffende-voordelen van CBD-olie voor pijn, angst, ontsteking en meer

9 verbluffende-voordelen van CBD-olie voor pijn, angst, ontsteking en meer

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Heel veel gezondheidsproblemen kunnen worden behandeld met behulp van CBD-olie. En in dit artikel zullen we u laten zien hoe u deze olie kunt gebruiken en voor welk doel:

1. Kalmeert Epilepsie bij kinderen

De CBD-olie bevat krachtige anti-epileptische eigenschappen en kan daarom kinderen behandelen die resistent zijn tegen geneesmiddelen om epilepsie te behandelen. In het Engelse tijdschrift voor geneeskunde verscheen een onderzoek waarin werd gemeld dat de frequentie van de aanvallen met 23% door de CBD-olie was verlaagd en dat het daarom bewezen was dat het effectiever was dan placebo.

2. Chronische pijnverlichting

Veel mensen die chronische pijn hebben, bijvoorbeeld van een ziekte zoals fibromyalgie, vinden verlichting in het gebruik van deze olie. De intensiteit van de pijn kan worden verminderd door het gebruik van deze olie, en de degeneratie van het zenuwstelsel kan ook worden voorkomen. In Canada wordt deze olie gebruikt om de pijn veroorzaakt door kanker en sclerose te behandelen.

3. Verminder ontsteking

In de huidige maatschappij is een van de grootste problemen en problemen de chronische ontsteking en kan worden veroorzaakt door vele ziekten, bijvoorbeeld door kanker, hartaandoeningen, de ziekte van Alzheimer, auto-immuunziekte en vele andere ziekten. Maar volgens veel onderzoeken is bewezen dat de CBD-olie zeer effectief is bij het behandelen van de ontsteking veroorzaakt door deze ziekten, of het voorkomen van vele ziekten die veroorzaakt kunnen worden door de ontsteking.

4. Verminder depressie en angst

Elk jaar wordt 18% van de Amerikaanse bevolking getroffen door angst en 6% wordt getroffen door depressie, meldde de Angst and Depression Association of America. Maar volgens de laatste onderzoeken is de CBD-olie in staat beide te behandelen en te voorkomen.

5. Bevordert een gezond lichaamsgewicht

De CBD-olie kan onze eiwitten en genen die vet afbraken stimuleren, de mitochondria verhogen die calorieën verbranden en de gezonde bloedsuikerspiegel in ons lichaam behouden. Wist u dat de kankercellen gedijen in een zure omgeving, maar in een alkalische omgeving kunnen leven als ze eenmaal zijn gevormd.

6. Vermindert oxidatieve stress

Veel aandoeningen worden tegenwoordig veroorzaakt door de oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een aandoening waarbij ons lichaam te veel vrije radicalen bevat en het lichaam ze niet meer kan neutraliseren, omdat het te weinig antioxidanten bevat. Dit is een groot probleem vanwege onze zure en giftige omgeving, en met het gebruik van CBD-olie kun je de schade verminderen die kan worden gedaan door de vrije radicalen!

7. Verbetering van de huidconditie

U kunt veel huidaandoeningen en problemen alleen behandelen door deze olie topisch toe te voegen. Volgens studies is de CBD-olie in staat om sommige aandoeningen zoals eczeem te behandelen, omdat het abnormale celdood stimuleert. Het is ook in staat om het uiterlijk van acne te verminderen, omdat het de productie van olie door de huid kan reguleren. Duizenden voedingsstoffen zitten in deze olie, waaronder vitamine E, die essentieel is voor de gezondheid van onze huid.

8. Verbetert de gezondheid van het hart

Om je algehele gezondheid te behouden, zijn de belangrijkste dingen een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet. Maar als het u niet lukt, kunt u de hulp van de CBD-olie gebruiken. Omdat deze olie stress kan verminderen, blokkering van slagaderen kan voorkomen en de bloeddruk ook kan verlagen. Daarom zal het ook het cholesterolgehalte in het bloed verlagen.

9. Bestrijding van kanker

Er moeten nog enkele onderzoeken worden gedaan om zeker te zijn over het vermogen van de CBD-olie om kanker te behandelen en te voorkomen. Maar de American Cancer Society beweert dat de verspreiding van de kankercellen kan worden gestopt met het gebruik van deze olie. Omdat het kan vechten tegen ontstekingen en stress, kan het de kankercellen doden en de gezonde cellen niet schaden.

https://www.youtube.com/watch?v=QRqj8u1Kxok

Bronnen:

thinkorganiclife.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Kijk hoe we een sok verwarmen met zeezout om oorpijn en infectie te behandelen
Next Donkere cirkels, rimpels en vlekken op een eenvoudige manier elimineren door baking soda te gebruiken

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Chlorella gezond – 7 gezondheidsvoordelen van Chlorella

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Professor (62) geneest van MS door dit simpele stappenplan

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Eet meer bieten en verhoog het herstel, bestrijd ontstekingen, ondersteun leverontgifting en help de bloeddruk te verlagen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat