Deze plant vernietigt alle virussen in het lichaam!

Deze plant vernietigt alle virussen in het lichaam!

Luister naar dit artikel

Deze drank is niet alleen een krachtige remedie tegen verkoudheid; de antivirale eigenschappen maken het een uitstekende bondgenoot tegen cardiovasculaire problemen, spijsverteringsproblemen en ontstekingen. Het maakt je gegarandeerd sterker en resistenter tegen medische aandoeningen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit is wat je nodig hebt om deze remedie voor te maken:

• 450 ml vloeibare vlierbessen
• 1 eetl. honing
• 4 eetl. citroensap

Bereiding:

Giet het vlierbessap in een pannetje, voeg het citroensap toe en breng het mengsel aan de kook. Laat het 30 minuten sudderen en leg het opzij om af te koelen. Voeg een eetlepel honing toe en drink het terwijl het nog warm is voor het beste resultaat.

https://youtu.be/YD3z_BTHqik

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wil je een fantastisch geurende woning? Probeer een aantal van deze 9+ hacks uit
Next "Massale sterilisatie": Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Eet mandarijnen om vet te bestrijden

Luister naar dit artikel Wanneer je gewicht wilt verliezen is te allen tijde suiker vermijden een fundamentele strategie. Dus wat is beter dan de hunkering naar zoetheid te bevredigen met

middeltjes

Gebruik zout om vreselijke hoofdpijn onmiddellijk te Stoppen – Hier is Hoe

Luister naar dit artikel Sommige mensen hebben af en toe last van zeer intense migraine dat een slopende pijn veroorzaakt, en maakt de vooravond van de eenvoudigste dagelijkse taken onmogelijk om te

Natuurlijk

Vier natuurlijke opties voor chronisch vermoeidheidssyndroom

Luister naar dit artikel Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) is een complexe langdurige aandoening die meer dan 2 miljoen Amerikanen treft en die wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid en malaise die niet