Zilver vullingen veroorzaken neurologische, urologische, fertiliteits- en nierproblemen

Zilver vullingen veroorzaken neurologische, urologische, fertiliteits- en nierproblemen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Kwik wordt al sinds de 19e eeuw gebruikt in vullingen. Tandartsen in de VS bleven amalgaamvullingen gebruiken omdat ze veel goedkoper, sneller en gemakkelijker te plaatsen waren dan traditionele gouden materialen.

Wist u echter dat alle zilvervullingen (ook wel malgamvullingen genoemd) ongeveer 50% kwik bevatten? Wist u ook dat kwik een zeer giftig element is? In feite is er geen bekend veilig niveau van blootstelling aan kwik. Zilveren vullingen zijn erg populair in het westen en zijn bijvoorbeeld gebruikt om de gaatjes van meer dan 100 miljoen Amerikanen te vullen. Meer en meer blijkt echter uit onderzoek dat zilvervullingen je blootstellen aan de giftige, zeer gevaarlijke effecten van kwik.

Wat zijn zilveren vullingen?

Hoewel ze zilveren vullingen worden genoemd en men zou kunnen denken dat ze van zilver zijn gemaakt, bevat het in werkelijkheid maar ongeveer 32% van dit materiaal. in feite is 50% van een zilveren vulling eigenlijk kwik. Deze vullingen bevatten ook tin, koper en zink. Samengevoegd creëren deze elementen een hard en duurzaam materiaal dat amalgaam wordt genoemd. Het eindproduct wordt in holten gevuld om de tanden te helpen versterken en verwijdering te voorkomen.

Hoe kwikvullingen het lichaam vergiftigen

Wat de meeste mensen niet weten, is dat elke keer dat je op voedsel kauwt een kleine hoeveelheid kwik uit je vulling in je lichaam wordt vrijgegeven. Kauwgom is vooral gevaarlijk omdat het een hogere hoeveelheid kwik in je lichaam afgeeft,

De gevaren van kwikvullingen

De gezondheidsrisico’s van kwikvullingen zijn angstaanjagend. Ze veroorzaken kwikvergiftiging, wat leidt tot meerdere problemen, zoals tremoren, slapeloosheid, hoofdpijn, zenuwbeschadiging, nierproblemen en ademhalingsproblemen. In een recente studie van de Universiteit van Washington ontdekten onderzoekers dat zelfs de lage afgifte van kwiktoxinen in het lichaam hersenschade veroorzaakt.

Hoe je je lichaam van kwik snel kunt ontgiften

De meest effectieve en goedkope manier om je lichaam te ontgiften is door spirulina te nemen. Volgens veel recente wetenschappelijke onderzoeken helpt spirulina gezonde ontgifting van opgebouwde toxines uit het lichaam door zich eraan te binden. Aldus worden deze toxinen door het natuurlijke eliminatieproces uit het lichaam afgevoerd.

Bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Flavanoïden in Chinese kalotjespet kunnen de botmineralisatie verbeteren
Next Probiotica laten potentieel zien voor het verminderen van de symptomen van autisme bij kinderen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Men gaat over lijken: Hoe Big Pharma ziektes bedenkt en vermarkt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Het verband tussen tandvleesaandoeningen, hypertensie en hartaanvallen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Je denkt dat 120/80 een normale bloeddruk is? Je hebt het helemaal mis!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat