5G gevaar: honderden gerespecteerde wetenschappers slaan alarm Over gezondheidseffecten als 5G-netwerken nationaal gaan

5G gevaar: honderden gerespecteerde wetenschappers slaan alarm Over gezondheidseffecten als 5G-netwerken nationaal gaan

Luister naar dit artikel

Hoewel velen in de wetenschappelijke gemeenschap luid waarschuwen voor de mogelijke gezondheidseffecten die 5G-technologie zou kunnen hebben voor de algemene bevolking, beginnen Verizon en AT & T hun 5G-netwerken op te zetten in grote steden in het hele land. Vandaag de dag overschrijdt het totale aantal mobiele telefoons de hele wereldbevolking, en de grote mobiele telefoonbedrijven verdienen een waanzinnig bedrag door al die telefoons bedienen. En nu de volgende generatie mobiele telefoontechnologie is aangekomen, kijken miljoenen gsm-gebruikers uit naar betere verbindingen en hogere snelheden dan ooit tevoren. President Trump zegt zelfs dat 5G-netwerken tot 100 keer sneller zijn dan de huidige 4G-netwerken die we nu gebruiken …


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“5G zal wel 100 keer sneller zijn dan de huidige 4G cellulaire netwerken. Het zal de manier veranderen waarop onze burgers werken, leren, communiceren en reizen. Het maakt de boerderijen productiever, de industrie competitiever en de gezondheidszorg beter en toegankelijker. Kortom, het dekt bijna alles, als je er helemaal klaar voor bent. Behoorlijk goed.”

En net zoals 4G-netwerken de weg vrijmaakten voor smartphones en alle opwindende doorbraken – ze hebben zoveel mogelijk gemaakt – zal dit veiliger en veerkrachtiger zijn. 5G-netwerken zullen ook verbluffende en zeer opwindende nieuwe kansen voor onze mensen creëren – kansen waarvan we zelfs nooit dachten dat we ze konden bekijken.

Klinkt goed, toch?

Maar om zulke enorm superieure prestaties te bereiken, gebruiken 5G-netwerken technologie die volledig verschilt van 4G-netwerken.

5G-golven zijn “ultra hoge frequentie” en “ultra hoge intensiteit”, maar ze worden ook gemakkelijk geabsorbeerd door objecten zoals gebouwen en bomen. Dus, hoewel de celtorens veel, veel kleiner zullen zijn, zullen ze ook veel, veel dichter bij elkaar dan voorheen moeten zijn. Volgens CBS News wordt geschat dat de grote mobiele telefoonbedrijven ten minste 300.000 van deze kleine torens zullen ophangen, en het is voorspeld dat het honderden miljarden dollars kost om het 5G-netwerk landelijk volledig op te zetten.

Onnodig te zeggen dat er een enorme hoeveelheid geld op het spel staat, en de grote gsm-bedrijven doen hun best om iedereen ervan te verzekeren dat de 5G-technologie volkomen veilig is.

Maar is het dat wel?

Tegenwoordig is er een groeiend aantal wetenschappelijke bewijzen dat aangeeft dat de elektromagnetische straling waarmee we constant worden gebombardeerd niet goed voor ons is. Honderden wetenschappers die zich bezighouden met onderzoek op dit gebied hebben de ‘International EMF Scientist Appeal’ ondertekend en zo begint dat document …

“Wij zijn wetenschappers die zich bezighouden met de studie van biologische en gezondheidseffecten van niet-ioniserende elektromagnetische velden (EMF). Gebaseerd op peer-reviewed, gepubliceerd onderzoek, en hebben ernstige zorgen over de alomtegenwoordige en toenemende blootstelling aan elektromagnetische velden opgewekt door elektrische en draadloze apparaten. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, radiofrequente straling (RFR) -emitterende apparaten, zoals mobiele en draadloze telefoons en hun basisstations, wifi, uitzendingsantennes, slimme meters en babyfoons, evenals elektrische apparaten en infra-structuren. gebruikt voor de levering van elektriciteit die een extreem laagfrequent elektromagnetisch veld (ELF EMF) genereert.”

In de volgende paragraaf wordt ons verteld dat “kankerrisico”, “genetische schade”, “functionele veranderingen van het voortplantingssysteem” en “neurologische aandoeningen” enkele van de gezondheidsrisico’s zijn die zijn ontdekt door het wetenschappelijk onderzoek dat tot nu toe is uitgevoerd …

“Talloze recente wetenschappelijke publicaties hebben aangetoond dat EMF levende organismen aantast op niveaus die ver onder de meeste internationale en nationale richtlijnen liggen. Effecten zijn onder meer verhoogd kankerrisico, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugenstoornissen, neurologische aandoeningen en negatieve effecten op het algemeen welzijn bij de mens. Schade gaat veel verder dan het menselijk ras, omdat er steeds meer aanwijzingen zijn voor schadelijke effecten op zowel het planten- als het dierenleven.”

En vergeet niet dat 5G-technologie dit alles naar een geheel nieuw niveau zal tillen.

Omdat de 5G-torens zo krachtig en zo dicht bij elkaar zullen zijn, zal het in essentie zijn alsof je 24 uur per dag in een gesloten stralingskamer leeft.

In Israël ontdekte een wetenschapper dat het oppervlak van het menselijk lichaam feitelijk in 5G straling “als een antenne” tekent …

Wat verder storend is aan 5G-straling, is hoe het menselijk lichaam hierop reageert en het verwerkt. Dr. Ben-Ishai van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem ontdekte als onderdeel van een recent onderzoek dat de menselijke huid fungeert als een soort receptor voor 5G-straling en deze als een antenne in beeld brengt.

“Dit soort technologie, dat zich in veel van onze huizen bevindt, heeft in feite interactie met de menselijke huid en ogen”, schrijft Arjun Walia voor Collective Evolution over het onderzoek.

“… menselijke zweetkanalen werken als een aantal spiraalvormige antennes wanneer ze worden blootgesteld aan deze golflengten die worden uitgezonden door de apparaten die 5G-technologie gebruiken”, voegt hij eraan toe.

Met andere woorden, onze lichamen zijn in wezen magneten voor 5G-straling.

Dus zal het het waard zijn?

Ben je bereid je leven te riskeren om betere verbindingen en hogere snelheden te hebben?

Natuurlijk is je telefoon nuttiger dan ooit tevoren, maar er is ook de mogelijkheid dat je kanker kunt krijgen. Zelfs de American Cancer Society erkent het risico …

Een recente grote studie door het US National Toxicology Program (NTP) heeft grote groepen laboratoriumratten en muizen blootgesteld aan RF-energie over hun hele lichaam gedurende ongeveer 9 uur per dag, beginnend voor de geboorte en doorlopend tot 2 jaar (wat het equivalent is). van ongeveer 70 jaar voor mensen, volgens NTP-wetenschappers). De studie vond een verhoogd risico op tumoren genaamd kwaadaardige schwannomas van het hart bij mannelijke ratten blootgesteld aan RF-straling, evenals mogelijke verhoogde risico’s van bepaalde soorten tumoren in de hersenen en de bijnieren.

Natuurlijk zijn alle eerdere onderzoeken gedaan naar bestaande mobiele telefoontechnologie.

Er zijn geen studies gedaan naar de gezondheidseffecten van onze nieuwe ultra krachtige 5G-technologie, en dit heeft veel wetenschappers uiterst bezorgd.

Dr. Martin Pall, een PhD en hoogleraar emeritus van biochemie en medische basiswetenschappen aan de Washington State University, zegt dat het uitrollen van 5G zonder enige veiligheidstest “moet gaan over het stomste idee dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad” .

Helaas is er geen georganiseerde oppositie en 5G-netwerken gaan nu het hele land door.

Dus het zal niet zo lang duren voordat je gebombardeerd wordt door “ultra hoge frequentie” en “ultrahoge intensiteit” mobiele telefoon straling waar je ook gaat, en de meeste mensen zullen niet eens beseffen wat er gaande is.

En als je ziek wordt, gaan de gsm-bedrijven de rekening niet betalen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Big Pharma gigant onthult hypotheek-achtig betalingsplan voor de behandeling van $ 850.000 voor blindheid ... U mag JAREN blijven betalen!
Next Medische waarschuwing: Orale anticonceptiva veroorzaken kanker

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Kijk uit met CT-scans bij kinderen! Ze verviervoudigen de kans op hersentumoren!

Luister naar dit artikel Een CT-scan – een High Tech methode om een 3D-weergave van het lichaam te creëren  verviervoudigt de kans op hersentumoren bij kinderen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

Straling

CT-scans verhogen het risico op kanker tot wel 35 procent: dit kun je ertegen doen

Luister naar dit artikel Ieder jaar worden mensen in het ziekenhuis blootgesteld aan straling die afkomstig is van medische apparaten zoals CT-scanners. Die straling is mogelijk gevaarlijk en verandert het

Straling

Deense leerlingen tonen gevaar van Wifi aan met experiment

Luister naar dit artikel Deense brugklasleerlingen verbazen wetenschappers met hun Wifi experiment Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens