Man geneest terminale longkanker met cannabisolie

Man geneest terminale longkanker met cannabisolie

Luister naar dit artikel

Een man uit Illinois die werd gediagnosticeerd met “ongeneeslijke inoperabele” long- en pericardiale hartzakkanker, kreeg te horen van zijn artsen dat hij ongeveer een jaar de tijd had om met behulp van chemotherapie te leven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Niet bereid om dit doodvonnis te aanvaarden, begon hij zijn eigen onderzoek te doen om te zien of hij zijn eigen leven kon redden, aangezien de dokters dat niet konden.

Darren Miller was 50 jaar oud toen hij wanhopig op zoek was naar een remedie die verder ging dan chemotherapie, waardoor hij volgens zijn Facebook-pagina “blaren op zijn mond, bloedhanden en -voeten” had.

Dat was het moment waarop hij zijn behandelingen ontdekte en besloot om cannabisolie te gebruiken.

In de volgende video beschrijft Darren Miller zijn ervaring met cannabisolie en longkanker

Via Activist post:

Zoals je misschien wel weet, is de overlevingskans van longkanker ongelooflijk grimmig. Naar schatting is de prognose voor fase IA niet-kleincellige longkanker minder dan 50%. Helaas daalt dit naarmate de kanker vordert. Voor een Stage IV-patiënt is de kans op herstel 1%.

Zich bewust van slechte prognose, besloot patiënt Darren Miller zijn chemotherapiebehandelingen aan te vullen met cannabisolie. Het is duidelijk dat hij niet alleen zijn leven wilde verlengen, hij wilde het ook redden.

Na onderzoek te hebben gedaan naar de voordelen van cannabisolie en het lezen van honderden andere persoonlijke verhalen over genezing, had Miller er alle vertrouwen in dat de behandeling goed voor hem was.

Miller’s vrouw stopte met haar baan zodat ze in aanmerking konden komen voor medische hulp, en ze verhuisden naar Californië waar hij legaal de controversiële behandeling kon aanvullen.

Zeven maanden later is Darren officieel kankervrij en heeft het ziekenhuisdocumenten om het te bewijzen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Professor waarschuwt: Aluminium vergiftigt onze hersenen en veroorzaakt de ziekte van Alzheimer
Next Kortstondige verlichting, langdurige schade: NSAID's tasten het hart, de nieren zelfs aan

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Heb jij net als veel anderen een magnesiumtekort? Zo kom je erachter

Luister naar dit artikel Je bent moe en chagrijnig. Misschien heb je problemen met je hartritme of kun je niet goed in slaap komen. Dat kan allemaal komen door een

Natuurlijk

Meer vis eten helpt tegen , ontstekingen, depressie kanker risico en nog veel meer…..

Luister naar dit artikel Heilzame visolie Visolie bevat EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur); beide omega-3 vetzuren. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende

Overig

Regeringen schrappen de vrijheid van meningsuiting voor de medische professie

Luister naar dit artikel Vrijheid van meningsuiting /n/: het recht om informatie, ideeën en meningen te uiten zonder overheidsbeperkingen op basis van inhoud. In haar definitie van de term voegt