Zonnebrandcrème vermoord mensen; Wetenschappers zeggen nu dat zonlichtgebrek dodelijk is, waardoor tientallen jaren van propaganda  door de giftige zonnebrandindustrie van tafel wordt geveegd!

Zonnebrandcrème vermoord mensen; Wetenschappers zeggen nu dat zonlichtgebrek dodelijk is, waardoor tientallen jaren van propaganda door de giftige zonnebrandindustrie van tafel wordt geveegd!

Luister naar dit artikel

Archiveer dit maar weg onder “aloude gezondheidsovertuigingen waarvan we nu weten dat ze onjuist zijn:” Zonnebrand crème is toch niet zo goed voor je. Net als eieren en zout, heeft de zon ten onrechte een slechte naam gekregen. Niet alleen is de zon niet slecht voor je, integendeel zelfs, maar zonnebrandcrème is niet bepaald goed voor je gezondheid. Laten we eens kijken naar wat we nu weten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Na jarenlang de zon te hebben vermeden in de hoop huidkanker te voorkomen, zien artsen en onderzoekers nu hoe slecht een gebrek aan zonlicht uw gezondheid kan beïnvloeden. Een van de grootste problemen op dit moment is vitamine D-tekort. Dit hormoon wordt door uw huid aangemaakt bij blootstelling aan zonlicht. Hoewel er voedselbronnen zijn voor vitamine D, is het erg moeilijk om het alleen uit dieet te krijgen.

Tegenwoordig werken de meeste mensen binnenshuis, en velen van ons dragen zonnebrand crème, elke keer als we in de zomer naar buiten gaan, omdat ons is verteld dat UV-stralen huidkanker kunnen veroorzaken. Het advies van sommige experts was om altijd zonnebrandmiddelen te gebruiken en vitamine D-supplementen te nemen, maar klinische studies hebben aangetoond dat deze supplementen geen partij zijn voor het echte werk.

In feite ontdekte een onderzoek onder bijna 26.000 deelnemers dat het nemen van hoge doses vitamine D-supplementen gedurende vijf jaar in wezen geen invloed had op beroerte, hartaandoeningen of kanker. Dit kan brandstof hebben toegevoegd voor degenen die beweren dat vitamine D niet zo belangrijk is, maar het ziet het feit over het hoofd dat het niet eenvoudig is om vitamine D uit een pil te krijgen, omdat het je lichaam inspireert om het zelf te produceren zoals de natuur altijd bedoeld heeft .

Veel experts geloven nu dat een stap naar buiten stappen zonder zonnebrandcrème een gezonde levensstijl is, en het verdient een plek naast het eten van een gezond dieet en regelmatig sporten.

In een recente studie, toen vrijwilligers werden blootgesteld aan 30 minuten zomer zonlicht zonder zonnebrandcrème, daalde hun bloeddruk; hoge bloeddruk wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige dood en ziekte wereldwijd, en de waargenomen vermindering zou groot genoeg zijn om te voorkomen dat miljoenen mensen sterven.

Hoewel huidkanker inderdaad iets is om bang voor te zijn, zijn de gevaren ervan een beetje overdreven geweest. Het komt vaak voor, maar het is niet altijd dodelijk. Een onderzoek dat onlangs werd gepubliceerd in het Journal of Medicine had een ernstige waarschuwing: “Het vermijden van blootstelling aan de zon is een risicofactor van een vergelijkbare omvang als roken, in termen van levensverwachting.” Met andere woorden, het vermijden van de zon is net zo schadelijk voor uw gezondheid als het roken van sigaretten.

Zonnebrand crème is slecht nieuws in alle gevallen

Als je nog steeds je bedenkingen over kanker niet kunt afschudden en toch zonnebrandcrème wilt dragen, denk dan eens na: de ingrediënten in zonnefilters veranderen in chemicaliën die kanker kunnen veroorzaken wanneer ze worden blootgesteld aan het chloor dat in zwembadwater wordt aangetroffen. Naast kanker zijn dergelijke chemicaliën ook in verband gebracht met problemen zoals schade aan het immuunsysteem en onvruchtbaarheid. De reactie is nog erger in zwembaden die koperzouten gebruiken om de blauwe kleur van het water te verbeteren; dit veroorzaakt dat zonnebrandcrème wordt afgebroken tot een stof die bromoform wordt genoemd en die is gekoppeld aan lever- en nierproblemen en aandoeningen van het zenuwstelsel.

Natuurlijke zonnebrandmiddelen bestaan wel, maar u dient ze alleen te gebruiken nadat u voldoende blootstelling aan de zon heeft gekregen om uw vitamine D-spiegel gezond te houden. Het is moeilijk om te zeggen hoeveel zon je nodig hebt, factoren zoals je locatie, huidtint, tijdstip van de dag en het weer spelen allemaal een rol, maar als algemene regel geldt dat 20 tot 30 minuten zonder zonnebrandcrème drie keer per week afdoende is.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Heeft u een vitamine B-tekort? Symptomen om op te letten
Next Weer een ander medicijn dat gevaarlijker is dan de aandoening dat het behandelt: Bloedverdunnende medicijnen verhogen het risico op interne bloedingen en meer...

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Meer onderzoek koppelt een slechte darmgezondheid aan ernstige Covid-19

Luister naar dit artikel Numerous studies have shown a connection between poor gut health and severe covid-19. Research done in clinical trials has shown that probiotics can ease symptoms of

Onderzoek

Griep is bij mannen ernstiger dan bij vrouwen

Luister naar dit artikel Hij doet net alsof hij dood gaat, terwijl het ‘maar een griepje’ is. Hij ligt minstens 3 dagen in bed, terwijl zij na een dag of

Onderzoek

Oost ontmoet West: kunnen TCM en westerse geneeskunde ‘samenwerken’ om longkanker te verslaan?

Luister naar dit artikel De westerse geneeskunde is sterk afhankelijk van het gebruik van moderne medicijnen, die vaak synthetisch zijn en ongewenste bijwerkingen veroorzaken. Aan de andere kant maakt traditionele