Vaccinatie Schandaal: gelekt vertrouwelijk document onthuld 36 baby’s dood na dit vaccin!

Vaccinatie Schandaal: gelekt vertrouwelijk document onthuld 36 baby’s dood na dit vaccin!

Luister naar dit artikel

Een vertrouwelijk GlaxoSmithKline-document dat onlangs aan de pers werd gelekt, onthulde dat binnen een periode van twee jaar in totaal 36 baby’s stierven na ontvangst van het 6-in-1-vaccin, Infanrix Hexa. [1] Volgens de website Citoyenne [2] die het nieuws rapporteerde, onthulde het 1271 pagina’s tellende document dat GlaxoSmithKline in totaal 1.742 meldingen van bijwerkingen ontving tussen 23 oktober 2009 en 22 oktober 2011, inclusief 503 ernstige bijwerkingen en 36 sterfgevallen. Initiatief Citoyenne verklaarde:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Het is niet dat 14 sterfgevallen werden geregistreerd door GSK tussen oktober 2009 en eindigden in oktober 2011 zoals we oorspronkelijk hadden berekend maar 36 (14 van 2010 tot 2011 en 22 van 2009 tot 2010). Naast deze 36 sterfgevallen waren er  tenminste 37 andere sterfgevallen (plotselinge dood voornamelijk), waardoor het totaal tot ten minste 73 sterfgevallen is gestegen sinds de lancering van het vaccin in 2000, en opnieuw betreft dit alleen de dood door plotseling overlijden, geen verder herstel van onderrapportage.”

Met het cijfer van 36 sterfgevallen over een periode van twee jaar,  is het gemiddelde 1,5 sterfgevallen per maand, wat volgens de standaard extreem hoog is. We merken op dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen van vaccins daadwerkelijk wordt gemeld. Daarom zou het probleem in werkelijkheid veel ernstiger kunnen zijn en het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers veel hoger.

DE DODELIJKE CHEMISCHE COCKTAIL

De grafieken laten zien dat veel van de overleden baby’s zijn overleden in de eerste paar dagen na ontvangst van het vaccin. [3] Een totaal van drie zuigelingen werd gemeld te zijn overleden binnen uren na ontvangst van het vaccin. Deze tragedie is nauwelijks verrassend gezien de ingrediënten van het vaccin die staan vermeld in de productinformatiebrochure van GSK Infanrix Hexa, die ouders zelden vóór vaccinatie kunnen lezen, waaronder niet-infectieuze stoffen van tetanus, difteriebacteriën, gezuiverde eiwitten van pertussisbacteriën, de oppervlakte-eiwit van het hepatitis B-virus (HBsAg, afgeleid van genetisch gemanipuleerde gistcellen) en geïnactiveerd poliovirus. [4] Elke dosis van 0,5 ml bevat:

difterie-toxoïde
tetanus-toxoïde
pertussis-toxoïde
filamenteus hemagglutinine
pertactin
recombinant HBsAg-eiwit
poliovirus Type 1
poliovirus Type 2
poliovirus Type 3
gezuiverd capsulair polysaccharide van Hib covalent gebonden aan tetanustoxoïde
aluminiumhydroxide
aluminiumfosfaat
2-fenoxyethanol, lactose
Medium 199
neomycine
polymyxine
polysorbaat 80
polysorbaat 20
natriumchloride
water

TOXISCHE DOSES VAN TOXISCHE CHEMICALIËN

In een interessant artikel van Dr. Harold Buttram met als titel “De ultieme gok” Benadrukte hij de problemen die samenhangen met slechts twee van deze ingrediënten, waaronder aluminium, een neurotoxine geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en epileptische aanvallen, en formaldehyde, een bekend kankerverwekkend middel dat gewoonlijk wordt gebruikt om lijken te embaleren. [5]

Dr. Harold Buttram verklaarde ook:

“Het is algemeen erkend onder toxicologen dat combinaties van giftige chemicaliën een exponentiële toename van de toxiciteit kunnen veroorzaken; dat wil zeggen, twee toxische chemicaliën in combinatie zullen een tienvoudige of zelfs honderdvoudige toename in toxiciteit veroorzaken.

Een klassiek voorbeeld van dit principe was de Schubert-studie [21] waarin werd vastgesteld dat de hoeveelheid lood en de hoeveelheid kwik, wanneer elk afzonderlijk werd toegediend, dodelijk zou zijn voor één procent van de geteste ratten, dodelijk zou worden voor één honderd procent van de geteste ratten in combinatie.

In vaccins zou dit principe van toepassing zijn op tenminste kwik en aluminium, beide krachtige neurotoxinen. ”

CONCLUSIE

Is het, gezien deze informatie, een wonder dat baby’s doodgaan na het ontvangen van vaccinaties die deze ingrediënten bevatten? GlaxoSmithKline kan proberen de feiten voor ons te verbergen, maar ze kunnen ze niet voor altijd verbergen. Infanrix Hexa moet onmiddellijk van de markt worden gehaald.

Bronnen:

1. Confidential To Regulatory Authorities – Biological Clinical Safety and Pharmacovgilance – GlaxoSmithKline Research and Development Avenue Fleming 20 1300 Wavre Belgium http://ddata.over-blog.com/xxxyyy/3/27/09/71/2012-2013/confid.pdf

2. Initiative Citoyenne http://ddata.over-blog.com/xxxyyy/3/27/09/71/2012-2013/Communique-de-presse-d-IC-du-6-dec.-2012-_doc-confidentie.pdf

3. Initiative Citoyenne Charts http://www.initiativecitoyenne.be/article-infanrix-hexa-le-document-confidentiel-accablant-113251207.html

4. Infanrix Hexa product information leaflet http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcmed.nsf/pages/gwcinfih/$File/gwcinfih.pdf

5. Dr Harold Buttram The Ultimate Gamble: Do Childhood Vaccines Result in Genetic Hybridization from Alien Human and Animal DNA Contents?” http://vactruth.com/2012/03/13/vaccines-human-animal-dna/

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kijk uit met CT-scans bij kinderen! Ze verviervoudigen de kans op hersentumoren!
Next Studie: Het inademen van zeelucht is goed voor de gezondheid

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Proefschrift: “Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons”

Luister naar dit artikel In Australië zijn alle ogen momenteel gericht op de Universiteit van Wollongong. Een medewerker van de universiteit heeft een proefschrift geschreven waarin ze concludeert dat de

Vaccinaties

Officiële studie concludeert ‘Vaccins veroorzaken wiegendood’

Luister naar dit artikel Een nieuwe officiële studie gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift Cureus heeft geconcludeerd dat vaccins het risico op ‘Sudden Infant Death Syndrome’ (SIDS) aanzienlijk verhogen. Steun

Overig

Nieuws van de FDA: (Opnieuw) Kankerverwekkende chemicaliën aangetroffen in populaire medicijnen tegen brandend maagzuur

Luister naar dit artikel Er is iets duisters aan een industrie die mensen vertelt om medicijnen tegen maagzuur te gebruiken – als een “eerste verdedigingslinie” tegen veel voorkomende aandoeningen zoals