Gerechterlijke uitspraak bevestigt dat het GARDASIL HPV-vaccin van Merck mensen doodt

Gerechterlijke uitspraak bevestigt dat het GARDASIL HPV-vaccin van Merck mensen doodt

Luister naar dit artikel

Het beruchte papillomavirus (HPV) -vaccin van Gardasil wordt wereldwijd gebruikt voor zowel meisjes als jongens, hoewel een Amerikaanse rechtbank zonder twijfel heeft aangetoond dat het vaccin mensen kan doden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De familie Tarsell verloor hun 21-jarige dochter toen ze stierf kort nadat ze dit vaccin had gekregen, en vanwege hun vastberadenheid om de vaccinproducent aansprakelijk te stellen, hebben ze bewezen dat dit vaccin gevaarlijk is en moet worden verwijderd uit het schema van vaccins.

Geen enkel gezin zou ooit zo’n beproeving moeten ondergaan, maar omwille van gerechtigheid voor Christina Tarsell won de familie Tarsell een ongelooflijk belangrijk oordeel. Haar verhaal wordt in het kort verteld, hieronder:

CCHoi. Mijn naam is Christina Richelle Tarsell, maar mensen noemen me Chris. Ik vierde mijn 21e verjaardag in november 2007; Ik heb niet lang genoeg geleefd om mijn 22e mee te maken. Plotseling en op onverklaarbare wijze ben ik in juni 2008 in bed gestorven. In een autopsieverslag stond dat de oorzaak van mijn overlijden onbepaald was. Mijn familie wilde weten wat mij overkwam en onder leiding van advocaat Mark Sadaka voerden ze een uitgebreid onderzoek uit. Experts van wereldklasse op het gebied van immunologie, Dr. Yehuda Shoenfeld en cardiologie en elektrofysiologie, Dr. Michael Eldar hebben vastgesteld dat ik stierf aan een aritmie die werd geïnduceerd door een auto-immuunrespons op het HPV-vaccin Gardasil dat ik slechts enkele dagen voor mijn dood had ontvangen.

Het is ongelooflijk, maar bij wet, kunnen vaccinfabrikanten zoals Merck niet aansprakelijk worden gesteld voor verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door hun vaccins. De enige optie die mijn familie had, was het indienen van een claim tegen de Secretary of Health and Human Services om hen verantwoordelijk te houden.

Na acht lange jaren gaf de regering eindelijk toe dat we onze bewijslast hebben gehaald en dat Gardasil mijn dood heeft veroorzaakt.

Dit is een zogeheten “precedent setting case”. Ik ben iedereen heel dankbaar die, geleid door de waarheid en een hoger bewustzijn, mijn dood niet als een “toeval” in de boeken zou laten gaan. Hier zijn de links naar de uitspraak van Judge Coster Williams en de herziene uitspraak van de Special Master.

Bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), dient de definitieve uitspraak als een waarschuwing dat het Gardasil-vaccin van Merck auto-immuunproblemen kan veroorzaken die plotselinge verzwakking en / of overlijden kunnen veroorzaken.

De definitieve uitspraak is bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services: het Gardasil-vaccin van Merck veroorzaakt auto-immuunproblemen die plotselinge verzwakking en / of overlijden veroorzaken. Deze uitspraak ondersteunt claims dat het vaccin gewoon te gevaarlijk is om te riskeren, en tot op heden weten we van minstens 271 jonge vrouwen die zijn gestorven na het krijgen van het vaccin en meer dan 57.520 meldingen van bijwerkingen van het vaccin.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Glyfosaatwaarschuwingen gaan mainstream omdat de gevaarlijke waarheid over dit giftige herbicide niet langer kan worden ontkend
Next Doofpot - Achtergehouden studie toont aan dat homeopathie werkt

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Big Pharma bereidt al vaccins voor de volgende wereldwijde pandemie

Luister naar dit artikel Nu Pfizer en Moderna hebben aangetoond hoe winstgevend een vaccinbedrijf kan zijn tijdens een wereldwijde pandemie, haasten farmaceutische bedrijven zich over de hele wereld om zich

Vaccinaties

Topvaccinonderzoeker ONTHULT een verontrustend pandemisch scenario, het risico versus het voordeel

Luister naar dit artikel Onlangs haalden verschillende landen in Europa de krantenkoppen toen overheidsfunctionarissen besloten de uitrol van het AstraZeneca COVID-vaccin op te schorten vanwege bezorgdheid over bloedstolsels na vaccinatie.

Vaccinaties

Niet vaccins, maar sanitair verantwoordelijk voor uitroeiing ziekte

Luister naar dit artikel Je leest vaak dat vaccins ziektes hebben uitgeroeid, maar loodgieters zullen je vertellen dat rioolsystemen en schoon water daar voor hebben gezorgd. Steun Health Bytes: alleen via