Zuiveringszout – Onmisbaar in ieder natuurlijk medicijnkastje

Zuiveringszout – Onmisbaar in ieder natuurlijk medicijnkastje

Luister naar dit artikel

Baking soda, de echte staat bekend als natrium bicarbonaat en zuiveringszout. Het is het rijsmiddel waar brood en cake hun vorm aan ontlenen, maar het helpt ook je afvoer te ontstoppen en het is een efficiënt schuurmiddel voor de oven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zuiveringszout is daarnaast één van de beste gezondheidsproducten die er te krijgen zijn en onmisbaar in je natuurlijke medicijnkastje. Het wordt ook weleens de aspirine van de alternatieve gezondheid genoemd, want zo veelzijdig is het!

Baking soda remt het maagzuur, wat de spijsvertering helpt en de pH-waarde in het lichaam op peil brengt en houdt.

Een onmisbaar en spotgoedkoop supplement

Los een halve theelepel zuiveringszout op in water en je hebt een spotgoedkoop supplement zonder bijwerkingen.

Onderzoekers van het Medical College in Georgia gaven zuiveringszout uit de supermarkt aan ratten en later aan een groep gezonde studenten. Het begon de ontstekingsreacties van het immuunsysteem – die door onbalans artritis, hartfalen en sommige kankers kunnen worden veroorzaakt te veranderen.

Bloedfilter

Zuiveringszout bleek specifiek met de milt te communiceren, het eerste betrokken orgaan dat een grote rol speelt in ons immuunsysteem als bloedfilter.

Hier worden onder meer witte bloedcellen, zogeheten macrofagen, opgeslagen.

Terugdringen van ontstekingen

Het drinken van natriumbicarbonaat zette de macrofagen aan tot het terugdringen van ontstekingen. Bij de studenten trad dit effect na twee weken op.

De onderzoekers zijn ervan overtuigd dat het moment eraan zit te komen dat zuiveringszout zal worden voorgeschreven aan iedereen met auto-immuunproblemen, waaronder coeliaki, ziekte van Crohn, multiple sclerose, pernicieuze anemie, psoriasis en reumatoïde artritis.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onderzoeker toont aan dat dodelijke virussen op mensen worden overgedragen middels vaccins (en wordt vervolgens in de cel gegooid)
Next Ons gezin at een jaar lang geen suiker en dit is het resultaat

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Beha dragen is ongezond

Luister naar dit artikel Feiten en fabels over de beha Borsten van een vrouw zijn gemaakt om onbelemmerd te kunnen bewegen. Knel ze niet af met een beha! Pas sinds

Onderzoek

Gezonder door koud douchen

Luister naar dit artikel Elke dag even koud douchen leidt tot minder ziekteverzuim. Dat blijkt uit een oriënterend onderzoek onder leiding van het AMC in samenwerking met het Coronel Instituut

Onderzoek

Volkoren tarwe is in de meeste gevallen veel gezonder dan spelt

Luister naar dit artikel Je denkt goed bezig te zijn met je speltbroodje, maar dat valt nogal tegen. In veel gevallen is volkoren tarwe beter voor je gezondheid. “Spelt bevat naar