Probeer deze 10 eenvoudige en ontspannende oog oefeningen en kijk hoe uw gezichtsvermogen verbetert

Probeer deze 10 eenvoudige en ontspannende oog oefeningen en kijk hoe uw gezichtsvermogen verbetert

Luister naar dit artikel

1. Staar in de duisternis.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


eye-excercise-1
Je hoeft niet eens een donkere kamer te vinden om deze oefening uit te voeren. Plaats gewoon je handen voor je ogen en staar een paar minuten in de donkere holte. Om het beste uit deze techniek te halen, plaats je je ellebogen op je bureau of op een ander hard oppervlak, laat je je hoofd in je handen rusten en ontspan je gewoon.

2. Verplaats uw ogen van links naar rechts.

eye-excercise-2
Je ziet er misschien als een gek uit als je collega’s zien dat je dit doet, maar als je je ogen heen en weer beweegt, kun je je concentratie en zicht aanzienlijk verbeteren. Kijk naar je blik, concentreer je op wat je ziet en kijk dan naar rechts. Doe dit vijf keer. Herhaal de hele cyclus drie keer.

3. Beweeg je ogen op en neer.

eye-excercise-3

Nogmaals, je zou er een beetje vreemd uit kunnen zien als je deze oefening doet, maar je zult degene zijn die lacht als je oog voor detail veel sterker wordt dan dat van je collega’s. Kijk eerst op, concentreer je op wat je ziet en kijk dan naar beneden. Doe dit vijf keer. Herhaal de hele cyclus drie keer.

4. Verplaats je ogen diagonaal.

eye-excercise-4

Dit is waar de oogoefeningen moeilijk worden. Begin door recht vooruit te kijken en kijk dan naar links en naar beneden. Beweeg je ogen in een diagonale beweging naar rechts bovenin. Richt je op wat je ziet en beweeg je ogen vervolgens naar rechtsonder en diagonaal naar linksboven. Herhaal de oefening vijf keer en herhaal de cyclus drie keer.

5. Rol je ogen.

eye-excercise-5

Ga rechtop zitten, haal diep adem en ontspan. Rol dan langzaam je ogen naar links en blijf rollen totdat je weer rechtuit kijkt. Doe dit vijf keer in een beweging met de klok mee, dan nog vijf keer in een beweging tegen de klok in. Herhaal de cyclus drie keer.

6. Focus dichtbij en veraf.

eye-excercise-6

Neem een potlood, een pen of een ander klein voorwerp en houd het op een armlengte afstand (buig je elleboog). Kijk naar iets in de verte, concentreer je erop en concentreer je dan op het potlood. Kijk opnieuw naar iets ver, en breng dan je focus terug naar het potlood. Doe dit vijf keer. Herhaal de cyclus drie keer.

7. Concentreer.

eye-excercise-7

Zit rechtop en ontspan. Breng je focus tot het punt tussen je wenkbrauwen, concentreer je op wat je ziet en kijk dan recht voor je uit. Herhaal deze oefening vijf keer, gedurende drie cycli.

8. Concentreer … Nogmaals.

eye-excercise-8

Blijf ontspannen en kijk vooruit, maar richt je aandacht nu op het puntje van je neus wanneer je scherpstelt. Kijk omhoog en concentreer je op iets in de verte en kijk dan weer naar je neus. Doe dit vijf keer. Herhaal de cyclus drie keer.

9. Laat je ogen rusten.

eye-excercise-9

Sluit je ogen en knijp ze strak. Houd ze op deze manier gedurende twee tot drie seconden. Ontspan vervolgens de spieren rond uw ogen zonder uw ogen te openen. Houd ze een paar seconden uitgerust, en knijp ze dan weer stevig dicht. Herhaal deze oefening tien keer.

10. Masseer je ogen.

eye-excercise10

Om je oogoefeningen af te ronden, sluit je je ogen en masseer je de oogleden voorzichtig in een cirkelvormige beweging. Druk niet te hard, omdat dit de ogen zal belasten. Voer tien cirkelvormige bewegingen uit in een beweging met de klok mee en vervolgens nog tien bewegingen in een beweging tegen de klok in.

Net als alle spieren van je lichaam, hebben je ogen oefening nodig om op maximale capaciteit te presteren. Echter, op dezelfde manier, als je ze te hard werkt, raken ze gespannen en beginnen ze andere delen van je lichaam (d.w.z. de hoofdpijnen) te verwoesten. Deze tips hebben geweldige feedback ontvangen van mensen die ze hebben geprobeerd, dus als u zich extra moe voelt of last hebt van hoofdpijn, probeer deze tips dan eens. Je zult niet teleurgesteld zijn!

https://www.youtube.com/watch?v=hRv4abeTllI

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zaden die pezen regenereren en pijn in de knieën verwijderen
Next Ze ontdekte hoe je artritis moet behandelen en besloot om het met de wereld te delen

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Vette Lever Verschijnt Niet in Scans Tot Het Te Laat is. Hier Zijn 7 Vroege Waarschuwingssignalen Om Het Uit Te Zoeken..

Luister naar dit artikel Wanneer vet ophoopt tot toxische niveaus in de lever, leidt het tot niet-alcoholische vetziekte (NAFLD). Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Natuurlijk

Paleo is hét populaire alternatief voor het hedendaagse hormoonverstorende westerse voedingspatroon

Luister naar dit artikel Heb je er genoeg van dat je niet naar volle tevredenheid in de spiegel kunt kijken, dat je niet je ideale gewicht kunt bereiken en behouden?

Natuurlijk

Experts constateren dat vitamine D symptomen van COPD kan verzachten

Luister naar dit artikel Een studie toont aan dat vitamine D meer is dan alleen goed voor de botten: het kan symptomen van chronische obstructieve longziekte (COPD) verlichten, maar alleen