KOKOSOLIE EN CITROENMENGSEL: HET DRAAIT GRIJS HAAR TERUG NAAR DE NATUURLIJKE KLEUR

KOKOSOLIE EN CITROENMENGSEL: HET DRAAIT GRIJS HAAR TERUG NAAR DE NATUURLIJKE KLEUR

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een van de eerste tekenen van veroudering is grijs haar en het is een nachtmerrie voor elke vrouw, omdat het de algehele uitstraling en het esthetische beeld beïnvloedt. Hoewel er verschillende manieren zijn waarop u dit probleem kunt ‘oplossen’ door het te verbergen, geloof het of niet, er zijn effectieve manieren om dit probleem permanent op te lossen. De manier om dit te doen is door natuurlijke zelfgemaakte remedies te gebruiken die helpen om de natuurlijke haarkleur terug te brengen.

Het is van groot belang dat dit gezondheidsbevorderende drankje regelmatig wordt geconsumeerd.

Citroen- en kokosolie-mengsel

3 theelepels. van organisch vers geperst citroensap
Biologische kokosolie – het hangt af van de lengte van het haar

instructies:

Meng de twee ingrediënten goed tot u een homogeen mengsel krijgt. Als u klaar bent, neemt u de pasta en breng het aan op uw haar, masseer het voorzichtig overal in. Laat het mengsel een uur zitten voordat u het afwast. Herhaal deze procedure één keer per week.

Van deze twee ingrediënten is aangetoond dat ze enkele van de meest nuttige en veelzijdige geschenken van de natuur zijn. Kokosolie is beladen met middellange vetzuren, antimicrobiële eigenschappen en laurinezuur, die allemaal kunnen bijdragen aan het verbeteren van de conditie van het haar. Citroen daarentegen is rijk aan vitamine C en B, fosfor en andere heilzame eigenschappen die de oorzaak van grijs haar behandelen.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Leer hoe u kaneel en honing op de juiste manier kookt, om gezichtsvermogen, artritis en meer te behandelen
Next Gepensioneerd hoofd van een apotheek zei: 'De wereld moet weten, dat alkalisch water kanker doodt' ... Hier is hoe het te bereiden!

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Moeite met slapen? In slaap vallen in minder dan één minuut elke nacht, dat kan met deze methode

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Knoflook 100 keer effectiever dan antibiotica

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Natuurlijke detox met blauwe bessen en yoghurt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat