Chemotherapie doodt mensen, geen kanker Dr. Hardin B. Jones

Chemotherapie doodt mensen, geen kanker Dr. Hardin B. Jones

Luister naar dit artikel

Een vroegere hoogleraar medische fysica en fysiologie aan de Universiteit van Californië, Berkeley, Dr. Hardin B. Jones, heeft beweerd dat mensen die chemotherapie weigeren eigenlijk gemiddeld 12 en een half jaar langer leven dan patiënten die een behandeling ondergaan. hij verklaart dat de enige reden waarom een arts chemotherapie zou voorschrijven aan patiënten is omdat het zo rendabel is, met behandelingen die tussen de $300.000 en $1.000.000 per jaar kosten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


True Activist reports:
Volgens recente statistieken, zullen ongeveer 1 op 2 mannen en 1 op 3 vrouwen kanker ontwikkelen in hun leven. Deze droevige realiteit wordt nog erger als men erkent dat moderne methoden om de ziekte te’ behandelen’ vaak ondoeltreffend zijn en de symptomen van de ziekte alleen maar erger maken. Volgens een arts van Berkeley werkt chemotherapie niet 97% van de tijd.

In de eye-opening video hierboven bespreekt Dr. Hardin B. Jones, een voormalig hoogleraar medische fysica en fysiologie aan de Universiteit van Californië, Berkeley, hoe’ leading edge’ kankerbehandeling een schijnvertoning is.

Hij bestudeert de levensverwachting van patiënten al meer dan 25 jaar persoonlijk en komt tot de conclusie dat chemotherapie meer kwaad dan goed doet. De bot-chillerige realisatie noopte Dr. Jones ertoe om zich uit te spreken tegen de miljarden-dollar kankerindustrie.

Mensen die geen chemotherapiebehandeling weigerden leven gemiddeld 12 en een half jaar langer dan mensen die chemotherapie ondergaan,”aldus Dr. Jones van zijn studie, die gepubliceerd werd in de New York Academy of Science.

Mensen die chemotherapie accepteerden sterven binnen drie jaar na de diagnose, een groot aantal sterft onmiddellijk na enkele weken af.”Volgens de arts is chemotherapie alleen te wijten aan het feit dat ze geld verdienen. Een dergelijke beschuldiging lijkt niet onredelijk, aangezien de behandeling van kanker gemiddeld tussen de $300.000 – $1.000.000.000 per behandeling loopt.

Patiënten met borstkanker die conventionele therapie afwijzen, leven vier keer langer dan patiënten die het systeem volgen. Dus dit is iets wat je niet zult horen in de massamedia, die de mythe zullen blijven dragen dat de beste chemotherapiedrug in de strijd tegen kanker!

Ondanks het feit dat de Verenigde Staten meer aan gezondheidszorg besteden dan welke andere hoog-inkomensnatie ter wereld dan ook, blijven welvaartsziekten een steeds grotere prevalentie vertonen, wat resulteert in een kortere levensverwachting.

Misschien is dit omdat reguliere media en het allopathische gezondheidszorgsysteem niet leren over het belang van preventieve geneeskunde. Het eten van een gezond dieet, bewegen, denken aan positieve gedachten, het verminderen van stress, en genieten van het gezelschap van anderen – of gewoonten die vreugde brengen – zijn allemaal bewezen om de levensduur en het geluk te verbeteren.

Daarnaast zijn alle natuurlijke medicijnen, zoals cannabisolie, ook streng gereguleerd en illegaal op veel gebieden – ondanks het feit dat CBD-rijke olie van de marihuanaplant als remedie is opgenomen op het Amerikaanse National Cancer Institute. Hopelijk zullen de inspanningen van Dr. Jones mensen inspireren om alternatieve opties te zoeken als ze of iemand die ze kennen de slopende ziekte ontwikkelt.

Statistieken in een oogopslag: De kankerlast in de Verenigde Staten:

  • In 2016 zullen naar schatting 1.685.210 nieuwe kankergevallen in de Verenigde Staten worden gediagnosticeerd en zullen 595.690 mensen aan de ziekte sterven,
  • waarvan de meest voorkomende kankergevallen in 2016 borstkanker, long- en bronchuskanker, prostaatkanker, darmkanker en rectumkanker, blaaskanker, melanoom van de huid, non-Hodkanker.
  • Het is het hoogst in Afrikaanse Amerikaanse mannen (261,5 per 100.000) en het laagst in Azië/Pacific Islander vrouwen (91,2 per 100.000). (gebaseerd op sterfgevallen in de periode 2008-2012) 
  • Het aantal mensen dat na een kankerdiagnose leefde bedroeg in 2014 bijna 14,5 miljoen en zal naar verwachting stijgen tot bijna 19 miljoen in 2024.
  • Ongeveer 39,6 procent van de mannen en vrouwen zal op een bepaald moment in hun leven worden gediagnosticeerd met kanker (gebaseerd op gegevens over 2010-2012).
  • in 2014 werden bij naar schatting 15.780 kinderen en adolescenten van 0 tot 19 jaar kanker gediagnosticeerd en bij 1.960 van hen gestorven.

Meer informatie vindt u op http://www.nnettle.com/videos/538–chemotherapy-kills-people-not-cancer-claims-doctor

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Waarom bifidobacteriën gezond voor je zijn
Next Rechtszaak 30/11/17! Afschaffing verplichte zorgverzekering wegens schending mensen-/burgerrecht & strafbare feiten!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Experiment laat zien: Alles wat je weet over culinaire oliën, klopt niet

Luister naar dit artikel Bak je in olie of in vet? Als je denkt dat zonnebloemolie gezonder is dan reuzel of andere dierlijke vetten, heb je het mis. Uit recent

Onderzoek

Koffie houdt darmkanker onder controle

Luister naar dit artikel Dagelijks koffie drinken zou het risico op een recidief van darmkanker verbazingwekkend veel verminderen! Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Onderzoek

Opgepast: Plantaardige oliën veroorzaken vermoeidheid, migraine en zelfs dementie

Luister naar dit artikel Het gebruik van plantaardige oliën vergroot de kans op dementie, migraine en vermoeidheid, zo blijkt uit onderzoek. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift