Vrouw dronk om DEZE reden elke dag een shotje augurkensap!

Vrouw dronk om DEZE reden elke dag een shotje augurkensap!

Luister naar dit artikel

Augurken uit een pot zijn een lekkere snack! Maar wist je naast dat heel lekker is, ook erg gezond is? Wij hebben een paar voordelen op een rijtje gezet!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het verzacht pijn
Heb je last van uitslag of ben je gebeten door een insect? Wrijf wat augurk sap op je huid en je merkt al snel dat jd huid rustiger zal worden. Het vocht vermindert het gevoel snel, zorg wel dat je daarna vocht inbrengende crème smeert op de huid. Anders droogt de huid erg snel uit.

Goed tegen buikpijn
Maagpijn kan ontzettend vervelend zijn. Als je daar last van hebt, is het aan te raden om het vocht van de augurk te drinken. Het zuur en zout hersteld de ph waarde enorm snel waardoor je snel van de irritatie en pijn af bent. Ook werkt het goed als je hebt overgegeven, zwangere vrouwen gaan massaal aan de augurk en dat is dus ook niet zo gek!

Kater
Heb je teveel gedronken? Als je lichaam is uitgedroogd is het een goed idee om voor het slapen gaan een shotje augurkensap te drinken. Als je de volgende dag wakker wordt, zal je merken dat de kater veel minder is.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Relatie tussen suiker en kanker onthuld. Deze Belgische wetenschappers doen baanbrekende ontdekking
Next Om DEZE reden at ze een week lang knoflook en honing op een lege maag!

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Je lichaam ontgiften met veenbessensap

Luister naar dit artikel Veenbessen sap is zeer geschikt voor de dagdagelijkse ontgifting. Dit vocht bevat vier types van organisch zuur die als spijsverteringsenzymen handelen. Steun Health Bytes: alleen via uw

Natuurlijk

Goed nieuws voor mensen met migraine. Deze geneeskrachtige plant werkt beter tegen de pijn dan medicijnen

Luister naar dit artikel Stofjes die in de cannabisplant worden gevonden, zijn mogelijk effectiever tegen migraine dan medicijnen, zo blijkt uit onderzoek. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Onderzoek

Tijdige afgifte van kurkuma stopt de groei van kankercellen

Luister naar dit artikel Een onderzoeksteam van de Washington State University heeft een medicijnafgiftesysteem ontwikkeld met behulp van curcumine, het belangrijkste ingrediënt in de kurkuma van kruiden, dat met succes