Bang? Slapeloos? Neem een zwaarder dekbed

Bang? Slapeloos? Neem een zwaarder dekbed

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er is veel angst en onrust onder ons. Over ons leven, of we wel goed genoeg zijn, over je baan, over geld, over de aarde. Er zijn ook erg veel mensen met angststoringen. En dat leidt weer tot slecht of onrustig slapen

Die mensen hebben allemaal baat bij een eenvoudig middel: dekens of lakens met gewicht. De positieve effecten daarvan zijn bij professionals al lang bekend. Maar ook bij veel moeders, die weten dat als ze hun onrustige kind stevig instoppen de onrust afneemt. In de psychiatrie zijn zware dekens een probaat middel om onrustige patiënten tot kalmte te brengen.

Het kanaliseert je omdat je in bed minder alle kanten op kunt. En er is ook “deep touch pressure stimulation” (DTPS). De zware deken raakt een heleboel punten van je huid tegelijkertijd en dat leidt ook tot rust.

Meer dan het proberen waard

Bron(nen):   Inc


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous 8 voedingsmiddelen die gezond lijken, maar het niet zijn
Next Superfood in Nederland ernstig vervuild. Voedselwaakhond doet deze ontluisterende ontdekking

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Anticonceptiepil blijkt hormoonsloper. Wat deze gynaecoloog zegt moeten alle vrouwen weten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

De zeer pathogene uitbraak van vogelgriep die al in 46 landen is gemeld, heeft zich met 862 gevallen onder de mens verspreid

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Oud onderzoek naar link zoetstoffen en kanker gepubliceerd

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat