Met dit wondermiddeltje heb je nooit meer last van dichtzittende oren!

Met dit wondermiddeltje heb je nooit meer last van dichtzittende oren!

Luister naar dit artikel

Heb je vaak last van dichtzittende oren? Dan moet je zeker even verder lezen. Oorontstekingen kan echt een kwaaltje in de familie zijn. Je hoeft maar even in het zwembad te liggen of een douche te nemen en je oren zitten al vol met water. Vaak krijg je van de huisarts oordruppels mee, maar vaak helpen die niet.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Health Bytes heeft dé tip om snel en goedkoop je oren te ontstoppen. Het enige wat je nodig hebt ik zout, en dat heb je vast al in huis staan.

Hoe ga je te werk? 
1.Doe een theelepel zout in een pan met 75 ml water en zet het op een laag vuurtje totdat het zout begint op te lossen.
2. Pak een watje en doop dit in het zoute water zodra dit is afgekoeld.
3. Kantel je hoofd naar de zijkant en knijp het watje uit in je oor, zodat er een paar druppels in je oor vallen. Laat deze druppels een halve minuut in je oor zitten.
4. Doe nu precies hetzelfde als hierboven met het andere oor. Doordat je, je oor weer kantelt naar de andere kant loopt het water uit de andere oor.

Ga jij deze tip ook uitproberen? Laat het ons weten!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wist jij hoe schadelijk Wifi is voor de gezondheid? Dit zijn de harde feiten..
Next Lippenbalsems kunnen schadelijk voor je zijn volgens de Belgische consumentenbond!

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

3 ananassap Recepten voor een gezonde en stralende huid

Luister naar dit artikel Ananassap is één van de vruchtensappen, dat veel mineralen en vitaminen bevat. Het is rijk aan vitamine C, gevolgd door foliumzuur, vitamine B6, thiamine, niacine en riboflavine.

middeltjes

Vijf huismiddeltjes tegen wallen onder je ogen

Luister naar dit artikel Veel van de natuurlijke ingrediënten in dit artikel zullen niet alleen helpen om wallen en donkere kringen te verminderen, maar hebben ook vochtinbrengende eigenschappen die de

middeltjes

Gemberthee: LOST NIER STENEN OP, reinigt de lever en doodt kankercellen-Recept!

Luister naar dit artikel Gember wordt beschouwd als één van de krachtigste voedsel van de 21 ste eeuw vanwege zijn anti-inflammatoire, anti-parasitaire, antivirale en antibacteriële eigenschappen. Gember is bekend door