Kinderopvang vindt zonnebrandcrème ongezond en smeert kinderen niet in

Kinderopvang vindt zonnebrandcrème ongezond en smeert kinderen niet in

Luister naar dit artikel

Een kinderopvang in het Gelderse Twello heeft uit zichzelf bedacht dat niet de zon, maar de zonnebrandcrème kankerverwekkend is. De kinderen van BuitenKids, die dus kennelijk ook nog eens vaak buiten zijn, worden niet ingesmeerd.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Of het nu gaat over gluten, light-producten, vaccinaties of dus zonnebrandcrème, op allerlei vlakken wordt tegenwoordig wetenschappelijk bewijs genegeerd en gaat men liever af op het gevoel, een kwakzalver of foodblogger. Steeds weer proberen wetenschappers de mensen tot rede te brengen. Meestal lukt dat niet.

Ondertussen krijgt een groep kinderen in Twello geen bescherming tegen de schadelijk uv-stralen van de zon. “Als je een kind dagelijks smeert komt de huid heel veel in aanraking met chemische stoffen,’’ staat er in een nieuwsbrief van de opvang, die ook verwijst naar berichten waaruit zou blijken “dat zonnebrandcrème juist huidkanker veroorzaakt.”

Marsja Meijer van KWF Kankerbestrijding en dermatoloog Marco van Coevorden van Gelreziekenhuizen Apeldoorn noemen de uitspraken onzin. “Het klinkt als een privé-mening,” aldus Van Coevorden in het AD. “Als je zonnebrand in hoge doses zou innemen, kan het schadelijk zijn. Maar bij insmeren zijn de concentraties die in het lichaam terechtkomen verwaarloosbaar. Smeren veroorzaakt geen kanker, maar beschermt er juist tegen. Vooral in de eerste tien levensjaren is dat erg belangrijk om de kans op huidkanker op latere leeftijd te verkleinen.’’

Tja, dat je dat nu nog steeds moet uitleggen. En dat mensen je dan niet geloven.

Bron(nen):   AD

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chemotherapie verspreidt kanker en veroorzaakt meer agressieve tumoren. Dit nieuwe onderzoek bewijst het
Next Van 100 epileptische aanvallen per dag naar nul. Jongen (11) leeft nog dankzij dit wondermiddel

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Je lichaam waarschuwt je voor een beroerte! Bekijk HIER de 8 symptomen die iedereen moet lezen! Erg belangrijk!

Luister naar dit artikel Een beroerte is ontzettend gevaarlijk, maar er zijn duidelijke symptomen die kunnen wijzen op een beroerte. Belangrijk is dus dat je deze herkent en weet op

Overig

Nieuw bewijs suggereert dat apenpokken een dekmantel is voor een door de COVID-prik veroorzaakt nadelig effect

Luister naar dit artikel Kun je je een dystopische wereld voorstellen waarin zoönotische virussen worden gebruikt om problemen te verbergen die het gevolg zijn van het vaccineren van mensen tegen

Overig

Wat is de oorzaak van hartinfarcten en beroertes?

Luister naar dit artikel Het eerlijke antwoord is: ‘er is geen echte oorzaak’.  Het is naïef om te denken dat een enkele oorzaak de bloedstroom in  ons bloedvatensysteem blokkeert, zoals