De ouder wordende hond

De ouder wordende hond

Luister naar dit artikel

Ouder worden is een natuurlijk en doorgaans geleidelijk proces. Er zijn in dat proces grote individuele verschillen; de ene hond is ‘eerder’ oud dan de andere hond.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Naast fysieke verschijnselen, zoals een grijze snuit, doofheid, minder zicht, afnemende reactiesnelheid, verandering van de vacht, problemen met verharen, stramheid, minder uithoudingsvermogen, zijn er ook andere verschijnselen die met hersenveroudering te maken hebben. Denk daarbij aan desoriëntatie, verlies van ruimtelijk inzicht, minder interactie met de omgeving, verstoord slaappatroon en onzindelijkheid. Ook dit hoort bij het verouderingsproces en ook hier zijn grote individuele verschillen.

De mate waarin de hersenveroudering zich voordoet kan steeds een stapje verder gaan. Bij sommige honden verloopt dat proces heel snel en bij andere juist geleidelijk. Het kan heel zinvol zijn de oudere hond te ondersteunen met homeopathie. Je hoeft daarvoor niet te wachten tot het moment waarop er klachten ontstaan.

Dat is het mooie van homeopathie: je kunt ook (vooral!) preventief iets doen. Hoe eerder een behandeling ingezet wordt, hoe groter de kans dat de hond op een gezonde manier oud wordt. Homeopathie wordt dan gebruikt om de vitaliteit zo optimaal mogelijk te houden waardoor het eigen immuunsysteem en natuurlijk herstellend vermogen goed hun werk blijven doen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deze ziekte staat bekend als de stille dood, maar als je hier op let dan kan je het tegenhouden.
Next Docent biologie: “Vaccins kunnen leiden tot de dood”

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Echt zout, Keltisch zout en Himalayazout

Luister naar dit artikel Zo ziet echt zout eruit – we weten allemaal hoe normaal wit zout eruitziet – en we denken ten onrechte dat het echt zout is, terwijl

Natuurlijk

Gooi de schillen van Uien niet weg! Dit is wat je ermee kan doen.

Luister naar dit artikel Als we groenten schillen om een heerlijke maaltijd te bereiden, verdwijnen die meestal meteen in de groenafvalbak. De meningen zijn verdeeld over komkommers en appels wat

Natuurlijk

Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Luister naar dit artikel Schildklier ziekten hebben gevolgen voor ongeveer 200 miljoen mensen in de wereld, zoals de schildklier Foundation of Canada informeert. Er zijn verschillende behandelingen en medicijnen voor