U wilt stoppen met roken? Gebruik dit kruid en het zal uw verlangen naar Nicotine vernietigen

U wilt stoppen met roken? Gebruik dit kruid en het zal uw verlangen naar Nicotine vernietigen

Luister naar dit artikel

Roken is een schadelijke gewoonte, maar dit beschermt de mensen niet van het roken. Nicotine is een zeer verslavende stof die mensen ernaar laat snakken, en hoe meer ze roken, hoe meer ze het nodig hebben.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wanneer rokers geen nicotine nemen, ervaren ze een groot ongemak, dit is een manifestatie van de terugtrekkings fase . De fysieke symptomen zullen in een week stoppen, maar de onbedwingbare trek er naar hebben heeft meer tijd nodig.

Maar toch, een recente Duitse studie toonde aan dat Stevia van grote hulp kan zijn bij het vermijden van alcohol en sigaretten. Deze plant soort is een familie van de chrysant en komt oorspronkelijk uit Paraguay. Het is voor lang gebruikt als zoetstof. Stevia remt de onbedwingbare trek in nicotine en de signalen ervan die naar de hersenen worden gestuurd.

Daarom, als u moeite doet om te stoppen met roken, moet u dagelijks beginnen met het nuttigen van een paar druppels Stevia.

Wanneer u het verlangen naar roken ervaart, druppel het rechtstreeks op de tong, en het zal de onbedwingbare trek meteen bestrijden. Stevia kan worden gebruikt in de vorm van vloeistof en poeder, en u kunt het kopen van gezonde voeding’s winkels en supermarkten.

Stevia is zeer gunstig bij hypertensie, diabetes en obesitas. Het voedt de huid en het verstevigt, behandelt acne, en bestrijdt dermatitis.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous In gekookte rijst blijft arsenicum achter
Next Een jonge man overwon zijn Diabetes zonder medicijnen, dit is wat Hij Consumeerde..

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Fascinerende VICE docu over medicinale cannabis in Nederland

Luister naar dit artikel Sinds vandaag online te bekijken: ‘Mediwiet: medicinale cannabis in Nederland‘, een uitstekende documentaire van VICE verslaggevers Thijs Roes en Gwen Pol.  Steun Health Bytes: alleen via uw

Natuurlijk

De voordelen van de citroenschil

Luister naar dit artikel Velen van ons zijn reeds bekend met de vele voordelen die een citrusvrucht alscitroen biedt. We lopen echter bijna altijd de helft van deze voordelen mis,

middeltjes

Wat gebeurt er met je lichaam als je elke dag Appel Cider-azijn drinkt? (Video)

Luister naar dit artikel In de afgelopen jaren is appelciderazijn een van de meest gebruikelijke huismiddeltjes geworden die mensen gebruiken om hun kwalen te verlichten. Het is een ongelooflijk geschenk