DEZE doodzieke jongen kon na slechts 2 dagen behandeling weer praten door DIT middel!

DEZE doodzieke jongen kon na slechts 2 dagen behandeling weer praten door DIT middel!

Luister naar dit artikel

Toen hij slechts 10 maanden oud was, werd Kalel Santiago uit Puerto Rico geconfronteerd met het feit dat het een zeldzame vorm van kanker heeft, namelijk neuroblastoomkanker.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze jongen heeft ontzettend veel behandelingen gehad, bestraling, chemotherapie en operaties in een periode van 2 jaar om te overleven. En dat is hem gelukt.

Zijn vader, genaamd Abel Gomez Santiago vertelde Yahoo News het volgende: ”Toen hij in het ziekenhuis lag, kwamen we erachter dat hij niet meer kon praten en dat er dus iets niet klopt. Maar we wachtte totdat hij 3 was en dat hij kankervrij zou zijn.”

Yahoo geeft aan dat zijn vader en zijn moeder hadden besloten om een andere manier van behandeling uit te voeren, dat positieve effecten zou moeten geven. Dit zou dan CBD olie zijn. De familie slaagde erin om een klein flesje van de olie te verkrijgen door geld in te zamelen. Ze gaven kalel dit 2 maal per dag.

Het klinkt misschien ongelofelijk, maar zijn lichaam functioneerde weer beter en hij kon weer praten. Dit alles in slechts 2 dagen! Abiel vertelt: ”Hij verraste ons op school met de letter A-E-I-O-U. Dit was de eerste keer dat hij dit kon zeggen. Je kunt niet indenken hoe emotioneel we waren, we hadden de stem van Kalel nog nooit gehoord. Het was geweldig. De leraar heeft hem gefilmd en naar mijn vrouw gestuurd. We vertelde ze dat we alleen maar de CBD als behandeling gebruikte.”

Kort daarop kon Kalel al weer een stuk beter spreken. Zijn ouders waren verbaasd. Zijn vader vervolgt: ”Hij zei ‘amo mi mama. Dat betekent ik houd van mijn moeder. Ik weet niet wie ik moet bedanken.”

Het verhaal van deze kleine jongen is maar één van de talloze anderen in de wereld die de behandeling van cannabis olie steunen. Zulke verhalen als deze brengen bewijs dat de olie een ontzettend goed medicijn is. Het zou voor veel meer ziektes en aandoeningen gebruikt moeten worden!

DEEL dit verhaal met je vrienden op Facebook!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ze stopt een ui in haar sok en gaat naar bed. Zodra je ziet waarom, zul je nooit meer anders willen slapen.
Next Deze simpele truc om te stoppen met snurken kent bijna niemand! Hierdoor word snurken verleden tijd!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Kombucha thee ontgift de lever en Biedt levengevende voeding om talrijke ziekten te genezen

Luister naar dit artikel Kombucha thee staat bekend als de ‘thee van onsterfelijkheid’ en is geprezen als een wondermiddel voor meer dan 2000 jaar. Het is een levende gezondheidsdrank die

Natuurlijk

De krachtigste pijnstillers van de natuur

Luister naar dit artikel De natuur heeft veilige, niet-toxische antwoorden op de crisis van overmatig vertrouwen en verslaving aan pijnstillers met hun bekende schadelijke effecten Steun Health Bytes: alleen via uw

Natuurlijk

Hoe dievenolie te maken en waarom je het dagelijks zou moeten gebruiken

Luister naar dit artikel De meesten van jullie weten waarschijnlijk wat dievenolie is, maar zo niet heb ik een verhaal voor je. De naam en het recept voor Dievenolie hebben