DEZE doodzieke jongen kon na slechts 2 dagen behandeling weer praten door DIT middel!

DEZE doodzieke jongen kon na slechts 2 dagen behandeling weer praten door DIT middel!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Toen hij slechts 10 maanden oud was, werd Kalel Santiago uit Puerto Rico geconfronteerd met het feit dat het een zeldzame vorm van kanker heeft, namelijk neuroblastoomkanker.

Deze jongen heeft ontzettend veel behandelingen gehad, bestraling, chemotherapie en operaties in een periode van 2 jaar om te overleven. En dat is hem gelukt.

Zijn vader, genaamd Abel Gomez Santiago vertelde Yahoo News het volgende: ”Toen hij in het ziekenhuis lag, kwamen we erachter dat hij niet meer kon praten en dat er dus iets niet klopt. Maar we wachtte totdat hij 3 was en dat hij kankervrij zou zijn.”

Yahoo geeft aan dat zijn vader en zijn moeder hadden besloten om een andere manier van behandeling uit te voeren, dat positieve effecten zou moeten geven. Dit zou dan CBD olie zijn. De familie slaagde erin om een klein flesje van de olie te verkrijgen door geld in te zamelen. Ze gaven kalel dit 2 maal per dag.

Het klinkt misschien ongelofelijk, maar zijn lichaam functioneerde weer beter en hij kon weer praten. Dit alles in slechts 2 dagen! Abiel vertelt: ”Hij verraste ons op school met de letter A-E-I-O-U. Dit was de eerste keer dat hij dit kon zeggen. Je kunt niet indenken hoe emotioneel we waren, we hadden de stem van Kalel nog nooit gehoord. Het was geweldig. De leraar heeft hem gefilmd en naar mijn vrouw gestuurd. We vertelde ze dat we alleen maar de CBD als behandeling gebruikte.”

Kort daarop kon Kalel al weer een stuk beter spreken. Zijn ouders waren verbaasd. Zijn vader vervolgt: ”Hij zei ‘amo mi mama. Dat betekent ik houd van mijn moeder. Ik weet niet wie ik moet bedanken.”

Het verhaal van deze kleine jongen is maar één van de talloze anderen in de wereld die de behandeling van cannabis olie steunen. Zulke verhalen als deze brengen bewijs dat de olie een ontzettend goed medicijn is. Het zou voor veel meer ziektes en aandoeningen gebruikt moeten worden!

DEEL dit verhaal met je vrienden op Facebook!


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Ze stopt een ui in haar sok en gaat naar bed. Zodra je ziet waarom, zul je nooit meer anders willen slapen.
Next Deze simpele truc om te stoppen met snurken kent bijna niemand! Hierdoor word snurken verleden tijd!

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Bewijs dat de ogen opent: Zuiveringszout en kokosolie kan kanker doden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

De wetenschap legt uit wat er met je lichaam gebeurt als je elke dag citroenwater met kurkuma drinkt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Na het lezen van dit, zult u zeker elke dag Kamias eten!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat