10 natuurlijke geneesmiddelen voor een gezonde huid!

Luister naar dit artikel

Huidverzorging is essentieel voor onze algehele welzijn. Het verzorgen van je huid zorgt niet alleen voor een levendige uitstraling maar het vermindert ook het risico van rimpels op latere leeftijd. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 natuurlijke geneesmiddelen die effectief zijn voor je huid. Deze 10 methoden zijn eenvoudig in gebruik en betaalbaar. Het bespaart u de hoge kosten van de cosmetische huidverzorgingsproducten in de parfumeries.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Zure room & Cacao gezichtsmasker
Gefermenteerde zure room zit vol met melkzuur, dit is zeer gunstig voor je huidverzorging. Melkzuur helpt je huid gehydrateerd te houden, je gezicht ziet er daardoor jeugdig en levendig uit. Cacao bevat anti-oxiderende eigenschappen deze zorgen weer flavonoïden, wat weer perfect werkt tegen schade van UV-straling.

Het gezichtsmasker maak je door een eetlepel cacao, een eetlepel honing en een eiwit te mengen. Mix dit goed en breng het aan op je gezicht. Laat het masker opdrogen en spoel het voorzichtig af met een zacht washandje. Deze alles in een masker zal uw huid verstevigen, hydrateren en repareren.

2. Appelazijn peeling voor een vettige huid
Appelazijn bevat een hoog gehalte van alfa-hydroy zuren die essentieel zijn voor je huidverzorging. Dit oude wondermiddel bevat veel vitamines, enzymen en aminozuren die van onschatbare waarde zijn voor de huidverzorging. Naast de aminozuren bevat appel cider azijn geweldige antibacteriële, anti-schimmel en anti-inflammatoire eigenschappen. Het reinigt je poriën en tegelijkertijd helpt het je pH-waarde op peil te houden vandaar dat het één van de beste remedies is voor een vette huid.

Om een cleanser te maken mengt u 3 theelepels gemalen haver, halve eetlepel citroensap, halve eetlepel appel cider azijn en een theelepel bruine suiker. Dit meng je goed zodat er vervolgens een pasta ontstaat. Dit smeer je op je huid, laat het vervolgens 10 minuten zitten. Wrijf dan met een cirkelvormige beweging de pasta van je huid af. Je zult versteld staan.

3. Snelle cleaner voor smet plekken
Bier gist is effectief en bestrijdt bacteriën, citroensap daarentegen helpt weer om uitdroging van je huid tegen te gaan. Om deze cleanser te maken die helpt tegen vettige huid en pukkels hoef je alleen een halve theelepel biergist met één theelepel citroensap te mengen.

Breng de pasta aan op de smet plek en laat het tien minuten intrekken, was het dan van je gezicht. Biergist bevat B-vitamines die je huid energie geeft, dit zorgt weer voor een huid zonder oneffenheden. Het chroom in dit bestanddeel heeft een effectief effect op uw huidcellen.

4. Basilicum huid toner
Basilicum verwijdert bacteriën van je huid, helpt je poriën te reinigen en heeft een helende werking op je huid. Basilicum bevat ook een reeks anti-inflammatoire en antibacterieel eigenschappen. Hierdoor is het zeer effectief voor de behandeling van acne.

Deze toner houdt je huid zacht en gezond, maar het is ook een geneesmiddel voor een aantal huidaandoeningen zoals ringworm, insectenbeten en andere bacteriële infecties. Je maakt de toner door een handvol verse basilicumblaadje met een stamper fijn te maken. Voeg het dan toe aan een kop heet water toe. Bedek het mengsel en laat het afkoelen tot kamer temperatuur. Zeef het mengsel en schenk het in een schone fles. Dit is een geweldige toner maar je kan het ook gebruiken als een perfecte gezicht nevel spray.

5. Avocado & Honing gezicht moisturizer
Deze avocado met honing moisturizer is een wondermiddel en zal je gezicht soepel en fris laten aanvoelen. Avocado’s zitten vol met anti-oxiderende caroteen, dit is weer perfect tegen vrije radicalen en helpt rimpels en fijne lijntjes verminderen. De onverzadigde vetzuren in avocado is een goede moisturizer en verlicht ook nog eens huid irritaties.

Honing werkt perfect tegen acne en kan een scala aan andere huidaandoeningen genezen. Om je eigen hydraterende masker te maken hoef je slechts ½ avocado, een eetlepel honing en een eetlepel yoghurt te mengen. Pureer en meng het goed en breng het gelijkmatig aan op je gezicht. Laat het 15 minuten intrekken en verwijder het met een warme zachte doek. Dit masker kan je eens per 2 weken toepassen voor een diepe hydratatie van het gezicht.

6. Kurkuma tegen ouderdomsvlekken
Kurkuma is een supplement met talloze toepassingen. Als je het toepast op je lokale plekken zal het voor vermindering van de vette huid zorgen, ouderdomsvlekken genezen, geneest acne, vermindert de tekenen van veroudering en het verwijdert dode huidcellen.

Om een pasta te maken met kurkuma die zeer effectief is tegen ouderdomsvlekken combineer je een theelepel kurkuma net een eetlepel ananassap. Breng deze pasta aan op de huid en laat het opdrogen. Was daarna de pasta met kurkuma af met warm water en maak tijdens het wassen cirkelvormige bewegingen. Herhaal deze behandeling ongeveer drie keer per week dan krijg je het beste resultaat.

7. Tea Tree olie algehele huidverzorging
Tea Tree olie is een zeer effectieve anti microbieel die tegelijkertijd een scala van huidaandoeningen kan genezen. Het kan plaatselijk gebruikt worden voor verschillende huidaandoeningen. Het geneest infecties, wist poriën, vernietigt bacteriën en verjongt de huid.

Tea Tree olie is geconcentreerd en moet verdund worden vóór gebruik. Voeg 1-2 druppels toe op een kopje water en maak een reinigende spoeling voor je gezicht. Een ander alternatief die je ook kan maken is een theelepel kokosolie mengen met 5 druppels Tea Tree olie en 2 theelepels ruwe honing. Laat het een minuut rusten en spoel dan meteen af. Beide middelen zal uw huid aanzienlijk verbeteren.

8. Mee-eters verwijderen
Deze mee-eter remover is een van de snelste manieren om jezelf te verlossen van de blokkades in je poriën.

Maak een mengsel van een theelepel gelatine poeder en drie eetlepels melk. Leg dit mengsel in de magnetron voor 30 seconden, althans tot het warm is. Breng dan de warm gemaakte pasta aan op de huid waar de mee-eters zitten. Laat de pasta drogen. Als deze begint te schilferen trek je voorzichtig het masker eraf samen me uw mee-eters.

9. Aarde gezichtsmasker met munt
Aarde van het merk Fuller’s earth bevat magnesium, kwarts, ijzer, calcium, silica en dolomiet. Het heeft een olie absorberende werking maar is tegelijkertijd ook een effectieve reiniger en het is antiseptisch. Het is betaalbaar en heeft absoluut geen schadelijke bijwerkingen. Het gebruik van deze helende gezichtsmasker zal de algehele teint van je huid verbeteren, littekens verminderen, verbeteren van de elasticiteit en helpen bij acne.

Meng een theelepel yoghurt, theelepel poedervormige munt, en een theelepel aarde tot een pasta. Laat het dan 30 minuten rusten voor gebruik. Meng dan weer even tot een gladde pasta en breng het masker gelijkmatig aan op de huid. Laat het dan drogen. Als het opgedroogd is spoel je het masker af met warm water en een zachte doek. Dit masker kan één keer per week worden toegepast en je zult aanzienlijk verbetering zien van de huid.

10. De vele huid voordelen van Aloë vera
Aloë vera heeft legendarische helende werkingen op meerdere aandoeningen verspreidt over het hele lichaam. Als je Aloë vera gebruikt voor je gezicht dan is dat effectief tegen huidinfecties, schaafwonden, zonnebrand en brand plekken. Het verlicht de jeukende huid dus het is een prima middel tegen allergische reacties die zich uiten tot huiduitslag.

Er zijn weinig planten die zo effectief zijn in de huidverzorging. Je kan aloë vera verkrijgen als ruwe plant, poeder, of gel. Om optimaal te profiteren van de helende eigenschappen is het beste om een stek van de plant zelf te gebruiken. Een geweldige huidverzorgende tonic maak je door een half kopje kokosolie met 2 eetlepels aloë vera en een paar druppels vitamine E olie te mengen. Deze mix kan toegepast worden op elk gebied van de huid en zorgt voor een snelle en effectieve verlichting.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit is het meest misleidende product van 2016 om DEZE reden!
Next Als je knie pijn hebt, geeft deze eenvoudige truc direct verlichting(VIDEO)

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Amazonestam maakt 500 pagina’s dikke encyclopedie over traditionele geneeskunde

Luister naar dit artikel Inheemse tradities, verhalen, culturen en kennis verdwijnen op grote schaal. Hele talen, mythologieën en inheemse groepen sterven uit. Daarom is het nieuws dat een Amazonestam –

Natuurlijk

Hoe uw Koffie te veranderen in Superfood!

Luister naar dit artikel Elke dag krijgt een gemiddeld persoon drie mogelijkheden om hun voeding op te waarderen om ze die dag door te helpen en naar de volgende dag

Natuurlijk

Kijk hier hoe snel cannabisolie een einde maakt aan de epileptische aanval van een 7-jarig jongetje

Luister naar dit artikel De 7-jarige Stefan Starostecki uit de VS werd toen hij nog maar 10 maanden oud was gediagnosticeerd met epilepsie. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of