OPGELET: Droogshampoo gebruiken is ongelofelijk slecht voor je! Je haar zal uitvallen!

Luister naar dit artikel

Voor veel vrouwen is dit product erg gebruikelijk, namelijk droogshampoo. Na de wasbeurten zorgt dit product voor een frisse look en geef het ook nog is volume.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het product werkt ontzettend eenvoudig. Even wat in je haar sprayen en je haar zit er weer luchtig en fris uit. Ideaal voor als je even weinig tijd hebt of net wat meer volume wil. Het fijne poeder dat in de spray zit absorbeert de olie uit je haar en van je hoofdhuid. Het product lijkt niet slecht te zijn, maar het tegendeel is bewezen!

Bij Nicole Baxter ging dit namelijk gruwelijk fout. Zij gebruikte iedere dag deze gevaarlijke droogshampoo, ze had nooit verwacht dat er dit zou gebeuren. Ze plaatste op het begin van het jaar een foto op Facebook om anderen te waarschuwen. Nicole heeft namelijk een extreme reactie op dit middel gehad! Haar hoofdhuid was erg geïrriteerd geraakt dat ze een deel van haar haar heeft verloren. Dit had een kale plek als gevolg.

Nicole schrijft op Facebook: “Door het gebruik van droogshampoo heb ik midden op mijn hoofd een kale plek. En die gaat waarschijnlijk nooit meer weg. Ook heb ik roos gekregen. Pas aub op voor het gebruik. Het maakt je haar kapot.”

Dermatoloog Lain Sallis legt uit dat het woord shampoo vaak verkeerd wordt opgevat. Droogshampoo werkt namelijk compleet anders als gewone shampoo. Het enige wat dit product doet is het absorberen van olie zodat je haar er niet meer vet uitziet. Het maakt je haar dus helemaal niet schoon! Het is daarom ontzettend belangrijk dat je je haar weer op tijd wast zodat je deze droogshampoo er ook weer uit wast. Wanneer je dit niet wordt je hoofdhuid ontzettend droog. De olie zorgt namelijk voor een soort beschermlaagje. Zonder deze bescherming kan je hoofdhuid geïrriteerd raken, er kunnen infecties ontstaan en je haar kan zelfs uitvallen!

Nicole waste haar haar wél regelmatig met gewone shampoo, ze heeft dus heel veel pech gehad! Toch is het goed dat je de volgende keer beter stilstaat bij het gevaar van droogshampoo. Was je haar geregeld met gewone shampoo en laat je hoofdhuid herstellen. Af en toe droogshampoo gebruiken kan geen kwaad, maar overmatig gebruik wel. Pas dus op! Zo voorkom jij dat je haar uitvalt!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous DIT gebeurt er met je lichaam als je stopt met roken!
Next Groot wetenschappelijk onderzoek: Cannabis helpt tegen epilepsie

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

“Super Luizen”: Chemisch-resistente hoofdluis in opkomst

Luister naar dit artikel Net zoals antibioticaresistente bacteriën in de afgelopen jaren, hebben “superbeestjes” van een ander type zich aangepast om de gebruikelijke behandelingen te overleven. Chemisch resistente hoofdluis is

Overig

Uitbraak van brucellose in China in verband met een diervaccinfabriek heeft duizenden mensen ziek gemaakt

Luister naar dit artikel Een nieuwe uitbraak in China heeft geleid tot een golf van bezorgdheid bij de autoriteiten nadat duizenden mensen in het noorden van het land positief testten

Overig

De banden van de FDA met de Gates Foundation

Luister naar dit artikel In 2017 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een Memorandum of Understanding (MOU) gesloten met de Bill & Melinda Gates Foundation. Steun Health Bytes: alleen