S’nachts voor het slapen legt ze een zeepje in haar bed, de reden is geniaal!

Luister naar dit artikel

Ik denk dat veel mensen onder ons last hebben van slaapproblemen. Er zijn al zoveel verschillende mogelijkheden om dat tegen te gaan. Nu hebben wij het meest eenvoudige trucje gevonden. Je kunt last hebben van slaapproblemen door verschillende factoren: drukte, stress, geld of een hypotheek die heel hoog is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Je kunt ook slaappillen of andere middeltjes kopen bij de apotheek, vaak helpt het niet geweldig en is het nog zonde van je geld ook. Wij hebben de beste tip ooit om je sneller in slaap te laten vallen.

Deze tip is handig voor duizenden mensen die er last van hebben. Via internet wordt deze tip momenteel erg verspreid, omdat het echt een positieve werking heeft. Het enigste wat je hoeft te doen is een gewoon stuk zeep aan het voeteneind in je bed te leggen. Kramp is een verzuring in de spieren, Om deze verzuring tegen te gaan, is er een base (de tegenhanger van een zuur) nodig. Zeep is een base en deze gaat verzuring tegen. Dit helpt echt heel goed.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Een nare kinderziekte maakt zijn opmars en wordt steeds groter
Next Maak je bloedvaten en je darmen schoon met dit sapje Dit is geweldig!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Meng dit met jus d’orange, en spoel de nicotine uit je lichaam! Dit is ongelooflijk!

Luister naar dit artikel Als je probeert te stoppen met roken, is de nicotine pas na 48 tot 72 uur uit je lichaam. Maar we zullen laten zien hoe je

middeltjes

Het reinigen van je longen doe je op DEZE manier! Werkt ontzettend makkelijk!

Luister naar dit artikel Je longen hebben een automatisch mechanisme om ze schoon te houden. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden

middeltjes

Ben je erg benauwd? DIT drankje steekt daar gauw een stokje voor! Je heb het zo gemaakt!

Luister naar dit artikel Een verlichting bij benauwdheid Benauwdheid wordt ook wel omschreven als ‘het gevoel te weinig lucht binnen te krijgen’. Dit gevoel kan heel erg bedreigend zijn en