Dit is het meest krachtige natuurlijke middel tegen opgezwollen voeten en benen!

Luister naar dit artikel

Gezwollen benen kunnen door heel veel dingen worden veroorzaakt, namelijk door hormonale stoornissen, nierfalen, warmte, zwangerschap of problemen met de bloedvaten. Het is erg vervelend en kan ook best pijnlijk zijn!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De alternatieve geneeskunde heeft anti-zwelling middelen en daarvan wordt peterselie gezien als de meest krachtigste. Het biedt namelijk de mogelijkheid om overtollig vocht uit het organisme te verwijderen.

Het makkelijkste om dit te verwerken in peterselie thee. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is verse peterselie. Het is belangrijk om de wortel niet te verwijderen, omdat je de hele plant nodig hebt. Hak de peterselie goed fijn en breng vervolgens 500 ml aan de kook. Giet in deze pan 5 theelepels van de gehakte peterselie toe aan het kokende water en laat het koken voor 5 minuten. Daarna laat je het afkoelen voor 20 minuutjes.

Voordat je de thee gaat drinken, zeef je de thee zodat alleen het water overblijft in je glas. Dit drink je drie keer per dag. De problemen met de zwelling zullen langzamerhand verdwijnen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het drinken van warm/lauw water is zoveel gezonder, ken je deze voordelen al?
Next Last van angstige gevoelens en stress? DIT wonderdrankje gaat je daarbij helpen! Geheel natuurlijk!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Colloïdaal zilver: onmisbaar in elk huishouden

Luister naar dit artikel In de negentiende eeuw en zelfs nog begin twintigste eeuw was colloïdaal zilver van groot belang, maar het raakte in de loop van de tijd steeds

middeltjes

Neem deze drank in de ochtend en voel je de volgende dag 10 jaar jonger!

Luister naar dit artikel Mensen besteden honderden miljoenen euro’s per jaar aan huid crèmes, behandelingen en personal trainers voor manieren om ze jonger te laten lijken en voelen, aantrekkelijker en

middeltjes

Meng bananen met honing en water en hoestproblemen en bronchitis zullen verdwijnen!

Luister naar dit artikel Bananen zijn eenvoudig verkrijgbaar, goedkoop en o zo lekker! Het mag misschien als een verrassing klinken, maar deze nederige vrucht is eigenlijk een superfood. Inderdaad, bananen