Gebruik zout om vreselijke hoofdpijn onmiddellijk te Stoppen – Hier is Hoe

Luister naar dit artikel

Sommige mensen hebben af en toe last van zeer intense migraine dat een slopende pijn veroorzaakt, en maakt de vooravond van de eenvoudigste dagelijkse taken onmogelijk om te doen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


WebMD meld dat migraine vergezeld met de kloppende, bonzende pijn dat kan leiden tot overgevoeligheid voor licht, misselijkheid en braken.

In een poging om deze pijn te verzachten gebruikt men vaak verschillende commerciële pijnstillers die vandaag beschikbaar zijn, maar hun bijwerkingen zijn soms nog een ernstigere probleem dat ze aanvankelijk wenst te verzorgen.

Hoewel veel van de populaire over-the-counter medicatie tijdelijk de pijn kan verlichten, hebben ze vaak ernstige bijwerkingen, zoals beschadiging van de lever, nier problemen, verhoogd de kans op een beroerte en een hartaanval, brandend maagzuur, misselijkheid, huiduitslag, allergieën, maagklachten, en maagzweren.

Daarom zijn mensen die vaak moeten kiezen tussen deze medicijnen en het gezicht van de schadelijke bijwerkingen, of leven met de pijn.

Maar we hebben goed nieuws. Blijkbaar is er nog een keuze die u kunt maken, en dat is om dit probleem op natuurlijke wijze te behandelen! U kunt migraine in minder dan 5 minuten behandelen, met de hulp van enkele eenvoudige ingrediënten die al in uw keuken zijn!

De oplossing die wij suggereren is goedkoop, veilig en uiterst effectief. U moet wat citroensap mengen met Himalaya zeezout. Deze combinatie kan de migraine pijn zeer snel verlichten.

Volgens Livestrong, is dit te wijten aan het vermogen van de Himalaya zeezout die het lichaam doet ontgiften en daarmee de juiste functies van het lichaam ondersteunt. Bovendien bevat het tal van mineralen die nodig zijn voor het lichaam, die volledig natuurlijk zijn en niet chemisch behandeld of verfijnd zijn.

Het enige wat u hoeft te doen is 2 theelepels van de Himalaya zeezout te mengen met het sap van een citroen. Dan drink u dit mengsel en binnen een paar minuten – zal het vreselijke migraine kalmeren!

Bronnen: healtheternally.com www.naturalmedicinebox.net livingtraditionally.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Plotse lage bloeddruk geeft verhoogd risico op dementie
Next Student at zo gezond dat hij langzaam verhongerde

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Wonderbaarlijk drankje voorkomt de verspreiding van kanker!

Luister naar dit artikel – “Wat krijg je als je appel, rode biet, wortel en citroen mengt? ” -” Magisch Drankje. “ Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

middeltjes

Kurkuma Smoothie – zo lekker Je zult het bijna niet geloven het heeft een van de meest krachtige anti-oxidanten in de Wereld

Luister naar dit artikel Als je een perfecte smoothie wilt creëren met anti-kanker eigenschappen, krachtige anti-inflammatoire middelen, en anti-virale, anti-bacteriële en anti-schimmel constituenten, zoek dan niet verder dan het toevoegen van

middeltjes

14 gezondheidsproblemen die verholpen worden door het drinken van citroen water.

Luister naar dit artikel Citroen sap in plaats van pillen, als u één van deze 14 problemen hebt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de