Verwijder een eventuele besmetting uit het Lichaam, verlaag het cholesterolgehalte, Verhoog uw immuniteit en reinig uw bloedvaten met dit wonder Recept!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De natuurlijke remedie dat we vandaag suggereren is ongelooflijk goed voor uw gezondheid, omdat het de immuunsysteem versterkt, infecties bestrijdt, cholesterolgehalte verlaagt, en de slagaders reinigt.

Het is eigenlijk een populaire Duitse recept dat de algehele gezondheid verbetert en het bevat uiterst gunstige ingrediënten die verschillende voordelen voor de gezondheid kan bieden: citroen, knoflook en gember.

Citroen is zeker een van de gezondste vruchten op de planeet. Het is rijk aan vitamine C en alkaliseert het lichaam, waardoor het verschillende ziektes voorkomt, het reguleert de pH van het lichaam, en het stimuleert het immuunsysteem.

Anderzijds, bevat knoflook sterke antivirale, antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Ook, het actieve bestandsdeel, allicine, is ongelooflijk nuttig. Knoflook is rijk aan vitamine C, vitamine B6, mangaan, en vezels.

Gember bestrijdt ontstekingen, behandelt spijsverterings problemen, behandelt verschillende ziekten, en verzacht de pijn. Het bevat veel anti-inflammatoire stoffen, zoals capsaïcine, caroteen, salicylaat en curcumine.

Dit is hoe u dit wonderbaarlijke natuurlijke remedie kunt voorbereiden:

ingrediënten:

  • 4 citroenen (ongeschild);
  • 4 teentjes knoflook;
  • 1,5-inch gemberwortel;
  • 2l gefilterd water;

Bereidingswijze:

In eerste instantie was de citroenen, knoflook en gember goed. Snijd de citroenen in stukken, verwijder de schil van de knoflook en de gember en meng alle ingrediënten in een blender. Verplaats vervolgens het mengsel in een pan en warm het op. Voeg het water toe en roer tot dat het kookt. Verwijder vervolgens het mengsel van het vuur en laat het afkoelen. Zeef en giet de oplossing in glazen flessen. Bewaar de flessen in de koelkast.

Gebruik:

Drink een glas van deze remedie elke ochtend, op een lege maag. In de avond, 2 uur voor het slapen gaan, moet u er nog een nemen. Schud het flesje voor consumptie, omdat de Gember onderaan de fles kan blijven liggen.

Merk op dat tijdens het kookproces, de knoflook zijn geur verliest als gevolg van de citroen en gember, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Geniet en boost uw algehele gezondheid!

Bronnen: www.naturalhealthyteam.com – www.healthylifebyte.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Bijna één kind op zeven ademt vervuilde lucht in: dit doe je er zelf aan
Next Negeer niet deze 8 waarschuwingssignalen van een tekort aan vitamine B12

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Heb jij last van zwakke en broze nagels? Dit middeltje zal je nagels versterken!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Slechts één glas van dit drankje zal alle giftige stoffen in uw lichaam verwijderen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Hoe reinigt u uw dikke darm in 21 dagen met 2 goedkope maar krachtige ingrediënten?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat