Je denkt dat 120/80 een normale bloeddruk is? Je hebt het helemaal mis!

Luister naar dit artikel

Volgens de laatste statistieken, beweren de deskundigen dat in de Verenigde Staten alleen, 70 miljoen mensen (waarvan bijna 1 op de 3) een hoge bloeddruk heeft. En in Canada, is het 1 op 6. De deskundigen zeggen dat hoge bloeddruk het risico op hart-en vaatziekten, aderverkalking, beroertes, en nierfalen verhoogt. Het beheer van deze aandoening is daarom van groot belang, niet alleen voor de all-round gezondheid en een goed gevoel, maar om levensbedreigende ziekten te voorkomen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Er zijn verschillende risicofactoren voor hoge bloeddruk: leeftijd, overmatig gebruik van alcohol of drugs van welke aard dan ook, overgewicht, ras – een hoge bloeddruk komt vaker voor bij Afro-Amerikanen dan blanke Amerikanen, sedentaire levensstijl, stress, het gebruik van tabak, chronische vitamine D en/of kalium tekort, teveel zout, en andere chronische aandoeningen zoals diabetes en nieraandoeningen

Helaas zijn er veel mensen over de hele wereld die denken dat 120 boven 80 een normale bloeddruk is, en dat als je bloeddruk hoger is je meteen een cardioloog moet bezoeken. Nou, dit niet langer van toepassing! Lees verder in dit artikel voor meer informatie! De ESC Association heeft nieuwe richtlijnen opgesteld, volgens welke de normale druk tot 140 systolische (het bovenste getal in een bloeddrukmeting) en 90 diastolische (onderste getal) is.

Dit gaat echter niet op voor mensen met diabetes, waarbij de grens 130 via 80 is, zoals bij de oudere populatie. Voorheen werd gedacht dat als iemands bloeddruk 139 boven 89 is, dat die persoon al in de hypertensieve staat is en dat deze persoon onmiddelijk medicijnen nodig heeft om een verhoogd risico op een hartaanval of een beroerte te voorkomen.

We hopen dat u dit artikel nuttig vond en vergeet niet om het te delen met je vrienden en familie.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous REVOLUTIONAIRE ONTDEKKING: Vaarwel tandheelkundige implantaten, groei uw TANDEN IN ENKEL 9 weken!
Next 8 manieren om kanker te voorkomen, volgens experts

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Is kaas even verslavend als morfine?

Luister naar dit artikel Kaas op de boterham, kaas over de pasta, vooruit nog een paar blokjes bij een glaasje wijn ‘s avonds. Kaas, we houden ervan en dat is

Overig

Hier zijn de ongewone signalen van een beroerte waar vrouwen zich bewust van moeten zijn. Negeer deze symptomen niet!

Luister naar dit artikel Iedereen denkt dat een beroerte zomaar uit het niets komt, deels is dat wel waar. Maar vaak geven je lichaam toch al bepaalde seintjes af die

Nieuws

Kanker veroorzakende ingrediënten werden net gevonden in deze make-up producten

Luister naar dit artikel Giftige make-up is niets nieuws: de oude Grieken gebruikten zware metalen op hun huid en Egyptische koninginnen droegen zwarte kohl-oogmake-up die met lood was gemaakt. Steun