Het genezen van pijnlijke artritis in 2 weken met deze natuurlijke ingrediënten!

Luister naar dit artikel

Symptomen van reumatoïde artritis ontwikkelen zich doorgaans langzaam en sluipend, maar soms kan het erg snel gaan, in slechts een paar dagen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gewrichtspijn geassocieerd met reumatoïde artritis voelt meestal als een ontsteking en is uiterst pijnlijk. Vooral in de ochtend, of na een langere periode van inactiviteit.

Linda Faulkner werd gediagnosticeerd met deze ongeneeslijke aandoening in 2006, en ze probeerde veel behandelingen van steroïden tot analgetica maar met weinig succes en kortstondig. Niets hielp haar, en de pijn die ze voor het eerst had gevoeld in de hand, verspreide zih ook naar haar rug.

Ze had een artikel gelezen over een vrouw die ook dezelfde pijn leed en hoe ze de pijn van artritis had opgelost door het drinken van een mengsel van appelazijn en honing. Ze begon met deze werkwijze en ze dronk een kleine hoeveelheid van dit mengsel elke ochtend en avond. Na twee weken voelde ze een grote opluchting.

“Ik had geen pijn meer in de afgelopen weken. In het begin was ik bijna bang om het toe te geven dat dit werkt, maar het is echt. Ik kan het nog steeds niet geloven “- zegt Linda.

Linda is niet alleen met deze bevindingen zoals u hier kunt lezen over een andere vrouw die aan hetzelfde leed en er dankzij dezelfde remedie vanaf kwam.

Het recept:

Om dit mengsel te maken heeft u nodig:

1 eetepel appelazijn
1 theelepel honing(biologisch)
1 glas warm water

Optioneel kan hier nog een theelepel kaneel aan worden toegevoegd voor directe pijnbestrijding.

Bereiding:

Doe de appelazijn honing en eventueel de kaneel in een glas, en giet er warm water over. Klaar, zo snel mogelijk opdrinken, het liefst in de ochtend op een nuchtere maag zodat het sneller en beter kan werken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De kankerbestrijdende salade die iedereen een keer per week zou moeten eten!
Next Dankzij dit wondermiddel had ze nooit meer last van dichtzittende oren!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Deze voedingsstoffen helpen om microkankers in je lijf op te ruimen

Luister naar dit artikel Kunnen we kanker bestrijden met eten? Volgens de Amerikaanse onderzoeker William Li wel. Hij Li doet met zijn Angiogenesis Foundation onderzoek naar het effect van voeding

middeltjes

Vergeet die opgezwollen buik met deze voedingsmiddelen

Luister naar dit artikel Een slechte spijsvertering is merkbaar wanneer je vaak het gevoel hebt dat je vol zit en een opgeblazen buik hebt. Het is net of je vol

Natuurlijk

Verbrand laurierblaadjes in het Huis en zie wat er gebeurt na 10 minuten!

Luister naar dit artikel De oude Romeinen en Grieken geloofden dat laurier een heilige plant is en gebruikten het voor eeuwen vanwege haar geneeskrachtige eigenschappen. Steun Health Bytes: alleen via uw